Radio Simplu

Horoscop sarbatori 2019. Zodiile care vor avea un Craciun de vis si surprize pe final de an

Horoscopul de sarbatori 2019 vine cu surprize pentru cateva zodii. Cine va avea un Craciun de vis si mai multi bani de Anul Nou

Foarte mare atenție la gafe, s-ar putea să vorbească mai mult decât este cazul. Berbecul dă tunul și apoi ceilalți stau să desfacă ce a spus el. Trecerea lui Mercur din Scorpion în Săgetător este posibil să determine ca un secret care cândva ți-a fost încredințat sau l-ai ținut pe fondul tranzitului pe Săgetător care este mai direct și mai sincer, să-l elibereze fără să-ți dai seama.

Horoscop sarbatori 2019 Taur:
Își propun puțin sport, puțin masaj, puțină dietă pentru că asta le face bine și la psihic, se vor ocupa de ei.

Horoscop sarbatori 2019 Gemeni:
Sunt puțin mai prinși într-un mic haos. Încearcă să le împartă pe toate, promit multe lucruri și este posibil să nu se țină de cuvânt. Mare grijă! Nu trebuie să le facem pe toate, nu trebuie să fim pretudindeni. Când ți-ai luat un angajament, ai grijă să-l poți să-l duci la bun final, dacă nu, mai bine nu ți-l iei.

Horoscop sarbatori 2019 Rac:
Primesc ajutor, dacă-l cer. Sunt persoane dispuse să găsească soluții sau să ajute Racul și este un lucru bun. Sensibilul Rac să se simtă puțin ocrotit, protejat, îi face bine. Dar are o serie de griji, probabil mici probleme medicale. Poate fi o teamă obscură, care nu știe de unde vine, nu neapărat legat de boală. Se teme aiurea. Racii își fac tot felul de scenarii și își fac zilele proaste pentru că și le fac. Vineri lucrurile revin la normal, dar consumul energetic îi stresează și pe ceilalți.

Horoscop sarbatori 2019 Leu:
Nu au timp de ei pentru că viața profesională, viața socială este bogată. Dar dacă Leul a deschis gura și a spus: lasă că mă ocup eu de organizare, nu are timp pentru că se angajează în foarte multe lucruri.

HOROSCOP Fecioară: Sunt mai egoiste săptămâna aceasta, dar își fac proiecte pe termen lung. Se gândesc la ele, la proiectele lor, la ce urmează să facă. Au bătaie puțin mai lungă, ceea ce este un lucru pozitiv. Fecioara nu se mai izbește într-o frică, într-o neîncredere în sine. E o stare pozitivă.

HOROSCOP Balanță: Ea este cea care suprapune anumite evenimente, s-ar putea să nu poată să le onoreze pe toate, s-ar putea ca rochia pe care și-a cumpărat-o să nu se mai potrivească, dacă s-a îngrășat și-și face tot felul de probleme. E posibil să aibă anumite probleme de sănătate, își strică cheful.

Zodiile care vor avea sărbători de vis și surprize la final de an
HOROSCOP Scorpion: Fie are o relație, fie nu are, dorește echilibrul din relație și dacă nu primește ceea ce vrea, pentru că partenerul nu știe ce vrea Scorpionul, dar în momentul când simte așa un dezechilibru interior îl cere. Deci anumite discuții.

HOROSCOP Săgetător: Își culege roadele muncii, este mulțumit, este satisfăcut, este în timp cu toate lucrurile pe care trebuie să și le termine, deci asta înseamnă că are o stare de pace. Intră într-o atmosferă normală, benefică de sărbători și e de bine.

HOROSCOP Capricorn. Să nu muncească de două ori, se grăbesc, probabil stau cu gândul la alte lucruri și s-ar putea să încurce puțin lucrurile sau să comunice prost. Pentru ei, Mercurul intră în Săgetător, undeva pe o casă proastă și s-ar putea să creadă că au transmis o informație și ceilalți trebuie să facă lucrurile pe care le au de făcut și apoi se trezesc că nu. Din punct de vedere profesional, Capricornul trebuie să fie puțin mai atent, în primul rând să verifice ceea ce se întâmplă, ca să nu se trezească la sfârșitul săptămânii că o să aibă un weekend prost.

Zodiile care vor avea sărbători de vis și surprize la final de an
HOROSCOP Vărsător. Dacă nu se poate împărți între toate responsabilitățile, ar putea să-și ia câteva zile libere pentru săptămâna viitoare și să se ocupe de cele casnice sau să se odihnească puțin. Este posibil ca în această perioadă să aibă așa o stare de combustie energetică, un fel de burn out, și nu este greșit să îți iei o zi-două libere să dormi și să te odihnești.

HOROSCOP Pești: Fie că vine cineva, le spune un lucru, un secret. Intră într-un fel de intrigă și vorbesc foarte mult, scriu foarte mult. Dacă își arată disponibilitatea de a-l asculta pe celălalt o să intre într-o poveste. S-ar putea să nu o mai termine foarte curând pentru că celălalt își va găsi un bun confident, un bun psiholog în Pești.