Radio Simplu

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 17-23 septembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 septembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 17-23 septembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 septembrie 2018:

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care o ascund.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 septembrie 2018:

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să ‘reconstruiești’. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios. Toate etapele prezintă importanță.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 septembrie 2018:

Ai multe planuri pentru zilele care urmează, dar nu știi dacă vei reuși să le și onorezi. Viața ta este un hoas total. În nicio zi a săptămânii nu reușești să faci lucrurile în maniera pe care ți-o dorești.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 septembrie 2018:

Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc.

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 septembrie 2018:

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 septembrie 2018:

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental.

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 septembrie 2018:

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 septembrie 2018:

Din cauza mai multor obstacole de care vei avea parte, motivația ta pentru atitngerea succesului în carieră suferă modificări. Ai senzația că nu te mai regăsești în nimic din ceea ce faci.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 septembrie 2018:

Ești o persoană talentată, dar nu dai curs abilităților pe care le ai. Te lași acaparată de prea multe prejudecăți. Atunci când trebuie să faci alegeri, o faci în defavoarea ta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 septembrie 2018:

Toată energia îți este focalizată pe îndeplinirea anumitor obiective profesionale. Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și vigilență din partea ta. În această săptămână îți va dificil să faci orice tip de compromis.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 septembrie 2018:

Având în vedere pulsațiile pe care le vei primi din partea lui Marte, așteaptă-te la o săptămână antrenantă, din toate punctele de vedere. Nu accepți niciodată să te situezi pe locul secund, iar acest lucru face din tine o persoană sigură pe propriile acțiuni.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 septembrie 2018:

În zilele următoare ai o stare de spirit caracterizată de serenitate. Nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu te determină să ‘renunți’ la propriul echilibru.