Radio Simplu

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018. Berbecii riscă probleme de sănătate

Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 septembrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 3 – 9 septembrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Află toate aceste detalii din horoscopul săptămânii viitoare.

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 septembrie 2018

Vine o perioadă destul de obositoare, în care se consumă mai multă energie decât de obicei. Aveți grijă la starea de sănătate, nu vă agitați pentru lucruri mici și neînsemnate, pentru a nu pierde din puterea care va fi foarte necesară ulterior. Deși veți încerca să adunați laolaltă pe membrii unui grup de oameni asemănători, din cauza lipsei de disciplină și de coeziune, echipa se poate prăbuși, iar voi puteți rămâne dezamăgiți. Ba chiar este posibilă o concurență acerbă, care poate duce la conflicte și chiar la clarificarea relațiilor cu ajutorul forței.

Cu toate acestea, încercați să nu permiteți asalturi, deoarece perioada necesită calmare. Pentru a vă canaliza constructiv energiile, puteți participa la evenimente și competiții sportive.

Obstacolele nu vă sperie și e puțin probabil să vă oprească. În schimb, așa cum spuneam, o luptă puternică va promova eliberarea adrenalinei. De asemenea, puteți să lucrați din proprie inițiativă la acte caritabile și de voluntariat.

Horoscop săptămânal ​Taur: 3 – 9 septembrie 2018

Veți putea să controlați contradicțiile în relațiile cu ceilalți și să mergeți fără oprire mai departe, pe drumul vostru. Norii care plutesc deasupra capului, se vor risipi în cele din urmă.

Vin succese în creativitate, în muncă, în probleme legate de implementarea planurilor personale și în viața personală. Apropos, vă construiți în mod activ viața personală. Cu cât puterea, atenția, căldura și efortul pe care le depuneți într-o relație sunt mai mari, cu atât mai mult veți primi la schimb.

Cei care au copii, se vor bucura de succesul acestora, dar uneori va trebui să îi neglijați pe cei dragi pentru afaceri, călătorii necesare, o muncă importantă, din cauza angajării personale.
Referitor la relații, există o amplitudine mare și de aceea ele devin interesante.

În comportamentul acestor zile sunt posibile atingeri de extreme. Obiectivele se pot schimba complet sau pur și simplu nu va exista o recunoaștere a lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 septembrie 2018

Casa și familia vor fi cetatea voastră, iar relația cu unul din părinți preocupare principală. Vechi legături pot reînvia, succesul în anumite domenii se poate întoarce, iar acolo va veni și recunoașterea. La orizont vor exista vechi cunoștințe, vor fi renăscute sentimente uitate, relații epuizate aparent.

Unii Gemeni pot fi atrași de străinătate, căci pentru voi acum se pare că există mai multe într-o altă țară decât la domiciliu, vedeți acolo mai multe libertăți și oportunități.P rietenii străini sau guru spiritual vă vor influența puternic viziunea asupra lumii, încercând să distrugă principiile morale și etice, să schimbe religia și chiar să incite la acțiuni de emigrare, spionaj sau agresivitate.

Recomand să vă abtineți de la orice devotament fanatic. Altfel, riscați să fiți atrași într-o sectă sau o organizație străină de mentalitatea noastră. Cum toate planurile și proiectele pot fi în strânsă legătură cu partenerii străini, încercați să vă abțineți de la călătorii în afară, de la întâlniri cu familia extinsă.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 septembrie 2018

Planurile voastre se vor referi în primul rând la aspectele financiare și materiale. Banii pot fi necesari pentru călătorii, divertisment, pentru tot felul de cursuri de facultate și masterat, ale voastre sau ale copiilor voștri.

Pentru asta este posibilă o căutare activă a surselor suplimentare de venit. Veți fi sigur preocupați de gânduri și strategii financiare. Dacă acum sau chiar întreaga lună de toamnă, veți trăi în limitele mijloacelor voastre și se vă veți baza doar pe talentele și abilitățile pe care le aveți, Universul va avea grijă să nu duceți lipsă de nimic.

Deși problemele financiare vă pot atrage atenția, astrele vă sugerează îndreptare spre partea spirituală a vieții. Doar așa vi se dezvăluie talentele și dobândiți obiceiuri sănătoase, copiii vor fi mulțumiți de succesele lor, iar la locul de muncă, în chestiuni personale sau perioada de recuperare, veți fi asistați de persoane cu experiență, de șefi, de superiori. Toți vor contribui la promovarea ideilor voastre creative.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 septembrie 2018

Se pare că tot ceea ce vi se va întâmplă în acest moment va lăsa o amprentă serioasă asupra vieții viitoare. Veți simți aripi deasupra voastră, ceea ce vă va da încredere și vă va ajuta să vă demonstrați cele mai bune trăsături de caracter. Comunicarea va crește, noile cunoștințe vor fi favorabile, precum și ajutorul rudelor apropiate, și așa, toate vor contribui la dezvoltarea carierei. Planurile pot fi legate și de găsirea locului în viață. De ce cale alegeți vor depinde valorile materiale sau spirituale spre care vă direcționați eforturile și talentele.

Cu abilitatea de a inspira oamenii împreună cu ideile și planurile lor colorate, o să reușiți să asamblați o echipă sudată. Cu toate acestea, adversarii nu vă vor ocoli. Veți putea îndrepta întregul potențial creativ pentru a rezolva sarcini profesionale laborioase sau puteți fi responsabili pentru un proiect serios. Și într-un caz, și în altul, perseverența și organizarea pot fi recompensate în mod neașteptat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 septembrie 2018

Voi gândiți-vă la viitor și priviți-vă darul prezent ca dar al destinului! Luați inițiativă, pentru că, apoi, totul se va decide de la sine. Vine un moment bun pentru dragoste, creativitate, afaceri personale și lucrul cu copiii.
Veți avea multă treabă, vor fi multe excursii și întâlniri, mai ales cu oameni din anturajul vostru apropiat: frați, surori, vecini – printre care vă veți bucura de o autoritate de necontestat.

Toată energia și puterea le puteți canaliza la îndrumarea curățeniei și ordinii, atât acasă, cât și la locul de muncă. Deși veți experimenta o atmosferă caldă, emoțională și veți experimenta bunătate față de oameni, veți încerca să ajutați, de cele mai multe ori pe baza celor mai bune intenții, deci, cu toate astea, gândurile voastre nu pot fi înțelese mereu și în totalitate.

De aceea, problemele nu or să vă ocolească și pot conduce la conflicte. Cauza neînțelegerii poate fi inclusiv diferența dintre culturi și viziuni asupra lumii. Stima de sine nu vă va permite să vă coborâți pentru a clarifica relațiile, dar nici nu veți putea suporta presiunea din jur.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 septembrie 2018

Veți avea o opinie bună, iar ideile altora vă vor ajuta în promovarea cazurilor voastre. Prietenii și colegii vor fi aproape în serviciul vostru, ajutându-vă în chestiuni importante, sprijinindu-vă autoritatea. Când greutățile simțiți că vă copleșesc, atunci veți atrage oameni nu numai influenți și faimoși, ci și morali, bogați spiritual. Planurile și proiectele pot fi asociate activităților caritabile sau educative. Participarea la evenimentele colective, legate de colectarea de finanțe pentru bolnavi și nevoiași, va avea succes.

Veți putea să donați și voi bani pentru fapte bune, iar puterile superioare vă vor da o lumină verde. Cu toate acestea, vă puteți afla într-o aventură care implică o încercare de îmbogățire rapidă. Nu văsfătuiesc, deoarece poate aduce multe probleme. În vremuri dificile, se pare că ajutorul vine de la patronii secreți.

Vă recomand să planificați o vacanță, deoarece e un timp pentru a merge într-o excursie în străinătate, ori pentru a vă relaxa de problemele sentimentale dacă aveți, ori pentru a vizita prieteni sau rude îndepărtate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 septembrie 2018

Relațiile cu prietenii vor fi importante și de aceea, fiți în contact cu aceștia, sprijiniți-i și dați sfaturi. Cuvântul de aprobare sau o glumă încurajatoare pot rezolva o mulțime de lucruri în viața unei alte persoane, și amintiți-vă aceasta atunci când o astfel de schimbare depinde de dvs.

În relațiile de familie pot exista distorsiuni puternice, iar lipsa respectului față de părinți ori nerespectarea tradițiilor familiale pot duce la separarea de rădăcini. Sau, dimpotrivă, veți fi foarte atașați de familie, de casă, de părinți, și, dacă veți fi obligați să plecați în lume, veți suferi probabil. Plecarea din locurile natale va ajuta în schimb la îndreptarea relațiilor de familie spre bine.

În mâinile voastre vor fi puternice pârghii de control, iar faptele voastre bune vor preveni răspândirea răului, lucru care va aduce faimă și popularitate. Dacă sunteți gata să vă asumați responsabilitatea pentru oamenii pe care îi conduceți, Universul vă ajută. Construiți așadar planuri grandioase, dar numai pe termen lung!

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 septembrie 2018

Poziția voastră va fi consolidată, și săptămâna asta, și cea viitoare. Încercați să vă păstrați pozitivi acest timp. Pot fi promovate dragostea, drumurile, creativitatea și primiți ajutor de la cei dragi. Dar afacerile au nevoie de multă concentrare. Cazurile legate de interesul public, munca pentru viitor, informarea și munca creativă au succes. O întâlnire importantă, o cunoștință, o prietenie cu o femeie interesantă, o persoană originală, vă va ajuta cu siguranță pe viitor.

Excursiile în străinătate, concertele, conferințele, educația superioară, vor contribui la dezvoltarea în carieră și pot aduce faima. În acest moment este ușor să studiați limbi străine sau noi cunoștințe în domeniul vostru profesional, așa că încercați să folosiți acest timp în avantaj. Fiind o perioadă bună de admitere la universitate, veți putea alege o direcție care nu este doar necesară pentru evoluția voastră ci aduce și mare beneficiu pentru oameni. Iar totul va veni la pachet cu o schimbare a conștiinței și respingerea vechii viziuni asupra lumii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 septembrie 2018

Este o perioadă de planuri grandioase și de mari chestiuni de întreprins. În cea mai mare parte, lucrurile se vor referi la sfera afacerilor, carieră, înregistrare de documente importante – într-un cuvânt, de treburi serioase. Dacă aveți o perioadă de odihnă programată, puteți fi siguri că rolul organizatorului călătoriei și divertismentului va cădea pe umerii voștri.

De asemenea, e o săptămână de succes pentru a învăța științele oculte, căci așa veți putea obține informații secrete, veți putea stăpâni magia cuvântului. Prin predare și învățare, puteți ajusta canalul subtil de percepție emoțională dintre profesor și student, părinte și copil, ceea ce vă va permite să percepeți și să transmiteți informații într-un mod practic telepatic. Fără o astfel de ajustare, vă va fi dificil să învățați ceva și să înțelegeți în general.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 septembrie 2018

E o săptămână în care vă puteți dedica celor dragi, de acasă, familiei. Și totuși este un moment minunat să vă lăsați la o parte ceva din trecut. Atrag atenția că, tot ceea ce vi se va întâmpla zilele astea va lăsa un semn mult timp, iar la voi se pare că există extreme în comportament.

Veți fi caracterizați de schimbări de dispoziție neașteptate, sunt posibile probleme cu disciplina și autocontrolul și de aceea veți produce impresia unei persoane incorecte, predispuse la litigii și acte imprevizibile. Încercați să nu faceți promisiuni pentru că va fi dificil să le îndepliniți.

Dorința de libertate cu orice preț poate duce la ignorarea oamenilor, iar orice încercare de a vă opri sau de a vă forța la orice, poate fi considerată de voi ca violență și vei fi gata de luptă. S-ar putea să existe vreo urmă de conștientizare a ceea ce se întâmplă. Doar așa va exista o șansă de a transforma emoțiile în voință. Este posibil să repetați greșelile anterioare și să reveniți la obiceiurile proaste.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 septembrie 2018

Se pare că voi o să vă jucați cu prieteni vechi la chestiuni noi, în mare parte jocuri nefamiliare, dar cel mai important este să vă placă! Veți avea un timp neobișnuit și chiar dificil, iar dată fiind natura voastră ușor impresionabilă, tot ceea ce se întâmplă vi se va părea prea mult.

Planurile se pot schimba mai repede decât fulgerul, iar problema nu stă în capricii personale, ci în faptul că acest lucru va fi într-adevăr cerut de împrejurări. Din cauza acestei inconstanțe, încercați să nu vă complicați viața rezolvând probleme complexe. Cele mai mari dificultăți întâmpinate apar când trebuie să negociați,s ă comunicați cu oamenii, precum și atunci când pregătiți documente. Dar veți avea o mare oportunitate de a recunoaște și corecta greșeli vechi.