Radio Simplu

Horoscop saptamanal 23 – 29 iulie 2018. Berbecii vor fi mult încercați

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 23 – 29 iulie 2018 se numără și cea a Berbecilor care vor trece printr-o perioadă cu urcușuri și coborâșuri în plan sentimental.

Săptămâna 23 – 29 iulie 2018 este marcată de patru aspecte importante, aspecte care vor impacta puternic fiecare zodie în parte. Încă din prima zi a săptămânii, din data de 23 iulie 2018, Soarele, energia, va părăsi semnul Rac și va intra în zodia Leu, iar Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, din data de 26 iulie, își va începe mersul retrograd în aceași zodie Leu.

La doar o zi distanță, pe 27 iulie 2018, va avea loc Luna Plină în zodia Vărsător, însoțită de o eclipsă totală de Lună, aspect astrologic care va veni cu răsturnări dramatice de situație pentru toate zodiile, în funcție de sectorul unde se formează și de activitatea desfășurată de nativi până în prezent.

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec, Soarele va aduce acea energie de care au nevoie în zona sentimentală, energia care va pune lucrurile în mișcare. Nativii singuri vor avea poftă de flirt și aventură, în timp ce nativii care se află într-o relație vor căuta să se relaxeze și să se distreze alături de partener. Nu este cazul, însă, ca nativii Berbec să-și facă planuri mărețe în privința relației, deoarece retrogradarea lui Mercur le poate aduce probleme de comunicare în cuplu și le poate răscoli sentimentele, forțându-i să și le reevalueze. Aspectul va fi întărit de Luna Plină și de eclipsa totală de Lună, iar nativii pot avea parte de surprize absolut neașteptate legate de partener, dar și de prieteni.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Taur săptămâna începe cu preocupări legate de sfera familială, iar Soarele le va aduce toată energia de care au nevoie pentru a-i sprijini în demersurile întreprinse în acest sens. Nativii trebuie să aibă grijă la modul în care interacționează cu rudele, în special cu părinții, deoarece retrogradarea planetei Mercur le va răscoli puternic relațiile și sentimentele vizavi de aceștia și nu sunt excluse neînțelegerile și conflictele. Luna Plină le poate aduce culegerea roadelor în carieră, însă deciziile luate acum pot afecta, suplimentar, relația cu membrii familiei. Eclipsa de Lună va veni cu o surpriză neașteptată legată de sectorul profesional și de imagine. Atenție la discuțiile cu șefii!

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 iulie 2018

Cu Soarele alături, cei născuți în zodia Gemeni pot demara cursuri de perfecționare profesională, pot alege să studieze sectoare noi, vor dori să cunoască mai mult, să învețe, și vor fi atrași de tot ce înseamnă comunicare. Totodată, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, le poate pune obstacole în dialog, în obținerea unor informații, dar le poate răscoli și relațiile de familie. Nu este exclus ca niște deplasări, călătorii să fie amânate, anulate sau să se desfășoare cu dificultate. Nativii Gemeni vor avea de învățat niște lecții legate de aceste aspecte enumerate, iar Luna Plină și Eclipsa de Lună vor aduce schimbări la aceste capitole, inclusiv schimbări de principii și de mentalitate.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția pe situația financiară, mult încercată în această săptămână. Dacă Soarele le aduce energia necesară pentru a scoate bani din colaborări și proiecte personale, Mercur retrograd le pune obstacole în obținerea resurselor financiare și îi forțează pe nativi să cheltuie mai puțin, să devină mai calculați și să facă economii. Nu este exclus ca nativii Rac să intre în renegocieri salariale, însa șansele de izbândă vor fi minime. Luna Plină poate aduce semne de îmbunătățire a situației financiare, însă prin prisma partenerului de viață, a moștenirilor și creditelor, sectoare unde, totodată Eclipsa totală de Lună aduce surprize neașteptate.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea Soarele, însuși guvernatorul Leu, de partea lor încă din prima zi a săptămânii și se vor bucura de energia sa benefică în toate domeniile vieții. Vor simți o îmbunătățire a stării generale și vor fi mai optimiști în gândire. Retrogradarea lui Mercur le poate aduce conflicte și dialoguri greoaie cu partenerul de cuplu, îi va răscoli din punct de vedere sentimental și le va cere o reevaluare a situației financiare, în special cu atenționare asupra modului în care-și cheltuie banii. Nativii Leu trebuie să fie cu mare băgare de seamă către finele săptămânii, când se va forma Luna Plină și eclipsa totală de Lună, deoarece poate avea loc o răsturnare de situație, o schimbare radicală cu privire la relațiile amoroase și parteneriale. Acolo unde există conflicte vechi este posibil ca acum să nu se mai treacă nimic cu vederea și să intervină o ruptură bruscă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un început de săptămână mai puțin favorabil stării generale. Nativii se vor simți fără energie, fără vlagă și fără chef de viață, și vor căuta să se retragă și să se autoanalizeze. Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul zodiei Fecioară, le poate aduce disconfort în ceea ce privește sănătatea și le va răscoli casa muncii, iar aceste aspecte se pot traduce prin îndeplinirea cu dificultate a sarcinilor de la job. Luna Plină poate veni cu încheierea unei etape în carieră și culegerea roadelor și nu va lipsi surpriza din acest context, favorizată de Eclipsa totală de Lună, care poate însemna, pentru unii nativi, reformularea obiectivelor profesionale.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Balanță săptămâna debutează cu preocupări legate de cercul de prieteni, unde pot pune la cale proiecte pe termen lung, însă cu Mercur retrograd, din 26 iulie, aceste două sectoare, al prietenilor și al planurilor de viitor, vor fi răscolite și puse la încercare și nu vor lipsi nemulțumirile. Luna Plină le poate aduce încheierea unei etape în tot ce are legătură cu sectorul sentimental, iar Eclipsa de Lună le poate aduce o surpriză neașteptată vizavi de partener sau, în anumite cazuri, vizavi de relația cu copiii sau activitățile artistice.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 iulie 2018

Cu Soarele alături, cei născuți în zodia Scorpion vor găsi energia necesară pentru a se dedica carierei, pentru a se ocupa de propria imagine și de statutul profesional. Nativii trebuie să aibă grijă începând cu 26 iulie, cu retrogradarea planetei Mercur, deoarece le poate aduce conflicte la locul de muncă, în special cu șefii, fapt ce îi poate stimula pe nativi să-și reconfigureze prioritățile în carieră. Luna Nouă și Eclipsa totală de Lună se vor forma în sectorul familiei, aspect care le poate aduce nativilor Scorpion conflicte cu rudele apropiate, rupturi bruște și răsturnări de situație privind relația cu părinții.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați de Soare să călătorească, dar și să studieze mai mult în vederea demarării unui proiect personal. Retrogradarea planetei Mercur le va aduce nativilor comunicare greoaie cu străinătatea, dar și reevaluarea unor proiecte ce au legătură cu persoane de altă cultură și religie sau proiecte care erau menite să se desfășoare dincolo de granițele țării. Luna Nouă însoțită de Eclipsa totală de Lună poate veni cu surprize neașteptate din partea membrilor familiei, în special legate de o deplasare, dar și răsturnări de situație care apar într-un context legat de comunicare, de învățare. Posibil ca nativii să dorească să cunoască, să studieze, mai mult un domeniu, iar cei din jur să se implice în acest proces, iar modul de acțiune al acestora va fi strict determinat de faptele anterioare ale nativilor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși să iasă la liman cu ajutorul partenerului care-i va sprijini din punct de vedere financiar, iar Soarele le va aduce energia necesară pentru a obține niște avantaje materiale. Mercur retrograd va veni, însă, cu lecții pe partea finanțelor și le cere nativilor să nu se avânte în cheltuieli și să nu facă învestiții de niciun fel, cel puțin nu în următoarele trei săptămâni. Luna Plină le aduce șansa de a câștiga bani din muncă proprie, le poate aduce culegerea roadelor dintr-un proiect personal, însă fiind însoțită de Eclipsa totală de Lună poate veni și cu răsturnări de situație la capitolul financiar. Nativii trebuie să învețe să-și gestioneze cu atenție veniturile și bugetul.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător începutul de săptămână aduce dorința și energia de a petrece mai mult timp cu partenerul, iar Soarele îi va favoriza în acest demers, însă retrogradarea planetei Mercur le va aduce nativilor, începând cu data de 26 iulie, conflicte și nemulțumiri, atât în relația sentimentală, cât și în relațiile profesionale. O serie de probleme de sănătate se pot manifesta la Luna Plină, iar Eclipsa totală de Lună poate aduce surprize neașteptate în relația de cuplu, unde nativii sunt sfătuiți să nu dea curs disputelor și să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de energia benefică a Soarelui și vor simți o îmbunătățire a stării generale. Nativii vor fi mai veseli, mai bine dispuși și mai optimiști. Mercur retrograd le va aduce nevoia de reevaluare a responsabilităților și reorganizare a sarcinilor de la locul de muncă, capitol la care nativii pot întâmpina neplăceri de natură să le schimbe dispoziția. Luna Plină însoțită de eclipsa totală de Lună le va atrage atenția întocmai asupra carierei, unde nativii vor avea parte de surprize neașteptate, surprize care vor depinde foarte mult de întreaga activitate desfășurată de aceștia până acum în sectorul profesional. La final de săptămână sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită odihnei și alimentației și să nu facă excese de niciun fel.