Radio Simplu

Horoscop Săptămânal: 09 – 15 iulie 2018

Evenimente astrale care aduc schimbări în dragoste, modificări în situații cu banii. Iată ce spune horoscopul săptămânii

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii în Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA BERBEC

Nativii Berbec vor avea parte în intervalul 9-15 Iulie de schimbări radicale pe sfera financiară, socială și profesională. Toate evenimentele acestei săptămâni pun accentul pe modul în care vă gestionați resursele: timpul, banii, sănătatea.

Faptul că în data de 10 Iulie Venus intra pe casa a VI-a, a sănătății și a muncii, reprezintă pentru voi o nouă etapă în a găsi soluții eficiente pe partea de creativitate, la locul de muncă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA TAUR

Nativii Taur încep săptămâna într-o conjunctură favorabilă din punct de vedere financiar. Luna este plasată în casa banilor, prin urmare apare oportunitatea de a semna un contract, de a lua legătura cu o persoană care v-a propus la începutul lunii Martie 2018 o afacere.

Reușita este de partea voastră, trebuie doar să fiți obiectivi, distanți și stăpâni pe propriile emoții, nu arătați interlocutorului că vă este frică. Pe data de 10 Iulie Venus, guvernatoarea voastră, intră în Fecioară și Jupiter revine la mers direct în Scorpion, după 4 luni de retrogradare. Aceste elemente vin să aducă pace, liniște și iubire în suflet.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA GEMENI

Nativii Gemeni vor avea o săptămână cu totul deosebită. Eclipsa de Soare din data de 13 Iulie vă animă viața de zi cu zi, va fi o pată de culoare după 4 luni de muncă istovitoare. Se pare că o să fie aprobat un proiect, apare o ofertă nouă, începeți o activitate comercială, intrați în lumea bună a societății.

Gemenii au devenit experți pe planul profesional, acum trebuie să învețe să își vândă munca. Revenirea lui Jupiter la mers normal pe data de 10 Iulie este un semn bun, după 4 luni de blocaje pe sănătate și pe muncă veți constata că lucrurile încep să își revină la normal, însă într-o manieră mult mai productivă, poate alături de alte persoane care vă respectă mai mult.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA RAC

Racii în acest interval vor fi vedetele Horoscopului, ceea ce nu este ușor de dus în spate, se pare că toate domeniile vieții vă vor provoca: profesional, financiar, sentimental, spiritual, sănătate, acum depinde de Astrograma Previzională ce scoate la fiecare în evidență.

Însă în mare vedem în prima parte a săptămânii, până în 13 Iulie, să vă confruntați cu unele stări de frustrare, dezamăgire, tristețe venite din partea celor dragi. Cei care au fost folosiți din punct de vedere sentimental și financiar se pare că vor dori să se răzbune, pun la cale un plan, însă nu se vor ține de el, deoarece după Eclipsa de Soare altceva vă va atrage atenția.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA LEU

Săptămână grea se anunță pentru nativii Leu, acum nu doresc să generalizez, vor și persoane care se vor bucura ce aceste evenimente astrologice, acele situații sunt posibile deoarece v-ați făcut lecțiile la timp. Cei care au trecut cu vederea peste rănile sufletești venite în ultimele 5-6 luni se pare că acum vor fi nevoiți să ia o decizie radicală.

Accentul cade pe relațiile sociale, nu vă mai regăsiți identitatea într-o conjunctură, simțiți că nu sunteți apreciați la adevărata valoare, de aceea veți fi direcți, fără milă, îi veți confrunta pe cei care v-au cauzat suferință în ultimele 4 luni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA FECIOARĂ

Vești bune se anunță în acest interval pentru nativii Fecioară, marea trină ce se alcătuiește între Venus de la voi din domiciliu, Saturn retrograd din Capricorn și Neptun retrograd din Pești, aduce posibilitatea de a iniția relații noi, de a afla despre venirea pe lume a unui copil, în relațiile cu probleme acum se identifică problema, partenerul face pași mari pentru a se schimba în relația cu voi etc.

Tot ce implică trăirea emoțională acum este bine aspectat, însă vă recomandăm să nu deveniți prea duri cu voi, profitați de oportunitățile care vin acum, în funcție de ele se conturează viitorii 30 de ani.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA BALANȚĂ

În intervalul 9-15 Iulie nativii Balanță vor avea parte de multe schimbări radicale, acestea vizează în special sfera profesională.

Influxul astral adus de Eclipsa de Soare din 13 Iulie se resimte deja de 2-3 săptămâni, de aceea acum vă va fi ușor să identificați oportunitățile ce vor veni în viața voastră, se observă posibilitatea de a avansa, de a fi mutați într-o funcție mai bună, aceste elemente de responsabilitate vor fi răsplătite corespunzător după 15 Iulie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA SCORPION

Asemenea celorlalte semne de apă, Rac și Pești, acești nativi în intervalul 9-15 Iulie vor avea parte de satisfacții sentimentale. Jupier revine la mers direct pe 10 Iulie la voi în domiciliu, prin urmare toată munca depusă din Martie 2018 acum va fi recompensată de Univers.

Scorpionii pot intra în posesia unui chilipir în această săptămână, între 9-12 Iulie este cel mai probabil să aveți parte de acest noroc. Dacă la mijloc este vorba de o deplasare, negociere, vedem posibil să acceptați această provocare între 13-15 Iulie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

Săptămâna începe alert, cel mai probabil veți face un serviciu pentru partener, nu aveți cum să îl refuzați, deoarece la mijloc este vorba și de voi. Cel mai probabil îl veți reprezenta într-o discuție, poate chiar îi veți rezolva unele probleme pe partea legală.

Pe data de 10 Iulie, Jupiter, guvernatorul vostru, revine la mers direct în Scorpion și vă eliberează de povara energetică adusă din Martie 2018. Este momentul propice pentru a exclude din anturaj pe așa zișii prieteni care doresc să profite de voi, îi veți confrunta, veți vedea o altă față a acestora, pe care probabil ați intuit-o.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA CAPRICORN

Aceste informații au un caracter general, prin urmare este posibil să nu vă identificați în unele situații, care vor fi prezentate în cele ce urmează.

Nativii Capricorn au parte poate de cel mai bun moment din 2018 în acest interval, însă este greu de accesat tot ce vă pune la dispoziție Universul, deoarece evenimentele se petrec în cascadă. Rezultatul acțiunilor întreprinse acum se vor contoriza în Ianuarie 2019.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018 PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

Chiar dacă Marte este retrograd și bulversează sfera relațională, totuși nu putem omite să apreciem elementele pozitive pe care le aduce. De aceea în această săptămână este posibil să aflați, dragi Vărsători, faptul că partenerul a fost acceptat la un job, a fost avansat, recompensat. Aceste merite vă revin, deoarece voi l-ați stresat în ultima perioadă să fie mai disciplinat.

Și pentru voi Eclipsa de Soare din 13 Iulie aduce posibilitatea de a face o impresie bună la locul de muncă, de a vă aprecia o comisie, poate veți vorbi în public și îi veți impresiona pe cei care vă urmăresc.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești, cu Venus alături pe casa mariajului, vor avea ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu și să reinstaleze armonia. Nativii vor petrece clipe minunate în compania partenerului, iar Jupiter îi susține în demersurile legate de o călătorie. Cei care au parteneri plecați în străinătate se pot reîntâlni cu aceștia și pot reconsolida relația. Aspectele sunt susținute și de Luna Nouă care deschide o nouă etapă în relațiile sentimentale, iar nativii singuri pot întâlni un partener, aspect care se poate contura chiar la drum. Pe de altă parte, cei care au de dat examene în această perioadă vor fi susținuți astral și le vor trece cu bine. Eclipsa de Soare poate aduce o surpriză neașteptată, iar în cuplurile sudate poate fi vorba chiar de conceperea unui copil.