Radio Simplu

Horoscop săptămâna 27 iulie-2 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt pe cai mari. Balanțele au parte de bani

Horoscop. Toată săptămâna următoare pune mare preț pe relații. E bine să avem tact în discuțiile pe care le purtăm, dar deasemenea să facem și investigații pentru a ne lămuri cu cine avem de a face.

Berbec – luni și marți, calcule financiare. Reușesc să obțină din partea unei persoane, convingând-o lucruri pe care nici nu știa că poate să le ofere. Le merge foarte bine și au argumente foarte hotărâte. Marți și miercuri rezolvă probleme cu actele. În weekend nu au timp să se relaxeze pentru că au mult de lucru.

Taur – luni și marți zile foarte bune mai ales relațional. Conving o persoană să vină de partea lor. Schimbă impresia unei persoane în bine pentru ei. Miercuri și joi, calcule financiare. Dacă speculează un moment sau calitățile unei persoane reușesc să câștige puțin mai bine. Pentru weekend planuri de drum.

Gemeni – au mult de lucru încă de la începutul săptămânii. Sunt zile valoarea luni și marți. Miercuri și joi au discuții delicate cu cineva și pot lăsa o impresie incorectă. În weekend va urma o pagubă sau trebuie să fie foarte economi.

Rac – zile de inspirație luni și marți. Trebuie să facă lucrurile așa cum simt sau să se ghideze după intuiție. Miercuri și joi foarte multă muncă. Atenție la acte sau la cadrul legal și juridic. În weekend lucrurile sunt foarte tensionate cu partenerul de viață.

Leu – luni și marți sunt zile de recuperare sau de reflexie. Trebuie să își acorde timp. Miercuri și joi sunt în mare formă și sentimental, relaționar și social. Pot fi geloși pe o persoană. În weekend muncă, atenție la sănătate.

Fecioară – au spor luni și marți, mai ales de muncă intelectuală. Se prind de lucrurui, fac conexiuni și pot avansa foarte repede. Pot rezolva treburi repede. Miercuri și joi activități diverse, mult orientate către familie. Miercuri și joi activități orientate către familie. În weekend, distracție. Atenție la excese.

Balanță – luni și marți zile valoroase financiar. Pot obține ce își doresc. Miercuri și joi,călătorii sau aranjamente de călătorie. Primesc sfaturi bune. În weekend, stau în familie. Au discuții supărătoare sau își aduc aminte de o problemă supărătoare.

Scorpion – luni și marți sunt zile în care sunt în formă. E bine să își ascundă intuiția. Au parte de bani miercuri și joi. În weekend călătorii. Trebuie să aibă grijă la drum.

Citeste mai mult pe antena3.ro