Radio Simplu

Horoscop SÂMBĂTĂ 8 septembrie TOATE ZODIILE

Horoscop 8 septembrie Berbec

Treburile de rutină atât cele de acasă, cât și cele de la serviciu sunt temele principale ale acestor zile. Tensiuni relaționale sunt multiple, de aceea fii prudent și atent la ceilalți. În special la serviciu există multă ostilitate și activități rămase restanțe. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit și chiar pe alocuri are nevoie de îngrijiri de specialitate. Adopta o dietă ușoară, plimbări în aer liber și mult somn.

Horoscop 8 septembrie Taur

Sâmbătă ai spor în treburile domestice și în dialogurile cu membrii familiei. Datorită relațiilor cu prietenii este mai dificil să te ocupi serios de nevoile celor dragi și de confortul casei. Detașează-te din când în când de alții. Duminică se întrezăresc distracții sau activități legate de un hobby. Rezervă-ți timp și resurse materiale și pentru copii sau pentru persoană iubită, deoarece aceștia îți urmăresc atent fiecare mișcare, astfel că oricând pot interveni altercații.

Horoscop 8 septembrie Gemeni

Sâmbătă ești mai mult pe drumuri, fie că îți rezolvi chestiuni personale, fie că te întâlnești cu neamurile sau cu prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea vorbește puțin și evită luarea deciziilor care te-ar implică pe termen lung. Duminică, sufletul tău are nevoie de liniștea și confortul casei. Sfătuiește-te cu membrii familiei vizavi de domeniul profesional în care activezi și urmează-le povețele.

Horoscop 8 septembrie Rac

Sunt zile bune pentru a-ți pune ordine în capitolul financiar. Veniturile tale din muncă desfășurată cresc binișor, așa încât îți poți permite să cheltuiești pe niscai mofturi. Posibil să fii nevoit să achiți datoriile restanțe ale altora. Prudența și discernământul folosește-le în doze mari. Duminică se conturează dialoguri și întâlniri cu cei apropiați. Mentalul îți este răscolit și de aici vorbele tale pot răni foarte ușor. Călătoriile evită-le, pe cât posibil.

Horoscop 8 septembrie Leu

Sâmbătă ești plin de energie și dornic să rezolvi cât mai multe treburi. Ba vrei să le rezolvi și pe ale altora, ceea ce nu se recomanda. Sunt momente excelente pentru a-ți trasă planuri noi de viitor și pentru a te inoi. Duminică apăr chestiuni financiare. Pe de o parte vei fi nevoit să cheltuiești pe cele de trebuință casei, însă pe de altă parte vei primi și informații prețioase legate de salarizarea ta de la locul de muncă.

Horoscop 8 septembrie Fecioară

Sunt zile bune pentru odihnă și detașare de tumultul cotidian. Vorbește mai mult cu ține însuți și vei află lucruri extraordinare vizavi de toate relațiile și evenimentele din viață ta. Sunt posibile revelații interesante, vise și viziuni premonitorii pe care ar trebui să le notezi bine într-un jurnal. Este o zi de sărbătoare în care ești binecuvântat să primești o veste legată de apariția unui copil sau de o căsătorie. Este o binecuvântare sufletească la care ai tânjit mult timp! Duminică te vei simți euforic/ă! Ferește-te de frivolități și de cotraziceri fără rost.

Horoscop 8 septembrie Balanța

Sâmbătă se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale de discuție se învârt în sferă profesională. Se întrezăresc noutăți, iar acum prietenii sau protectorii îți oferă un crâmpei din ce va urmă la serviciu. Duminică, sănătatea îți poate creă neplăceri de aceea fii prudent. Odihnește-te, lasă grijile deoparte și ține cont de zicală: păzește-ți spatele în permanență. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Horoscop 8 septembrie Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, fie din sferă profesională, fie din mediul familial. Sunt posibile altercații cu șefii, dar și cu membrii familiei. Recomandabil este să-ți controlezi reacțiile și să fii prudent în vorbe și fapte. Duminică, prietenii sunt cei care îți pot oferi tot soiul de surprize. Detașează-te de lume și ascultă-ți mai mult vocea interioară. Ea te va ghida cel mai bine.

Horoscop 8 septembrie Săgetător

Întâlnirile și dialogurile de la sfârșitul acestei săptămâni îți vor schimbă concepțiile despre lume și viață. Cu toate că scară valorilor tale morale este dependența de educația primită în familie sau în anturajul apropiat, în aceste zile ai putea realiză un salt evolutiv important. Studiază, învață, rafinează-ți mentalul și ia aminte la modelele umane valoroase din preajmă ta. Fii prudent în relațiile cu șefii sau cu autoritățile!

Horoscop 8 septembrie Capricorn

Capitolul financiar este tensionat, deoarece se pare că au rămas facturi sau datorii restanțe. S-a ajuns aici datorită unei nepotrivite gestionări a bugetului tău. Cei apropiați au tot profitat de bunăvoință ta și au consumat prea mult din resursele tale bănești. Acum rezolvă echitabil situațiile și trasează-ți planuri noi de viitor, însă nu le divulga nimănui. Duminică se întrezăresc dialoguri cu persoanele aflate în strainante sau demersuri culturale.

Horoscop 8 septembrie Vărsător

Sâmbătă, relațiile parteneriale sunt foarte animate. Sunt posibile neplăceri legate de banii pe care tu îi câștigi de pe urmă colaborărilor profesionale, pe de o parte. Însă pe de altă parte și cu partenerul de viață este rost de discuții aprinse tot din cauza veniturilor tale din activitatea profesională depusă. Tendina ta de a cheltui mai mult pentru sufletul tău sigur că îi provoacă pe ceilalți și îți cer socoteală. Ține cont și de părerile și nevoile partenerului și colaboratorilor tăi!

Horoscop 8 septembrie Pești

Finalul săptămânii îți aduce pe de o parte în atenție chestiuni profesionale. Probabil că au rămas treburi nerezolvate la serviciu și cineva din acest anturaj te va provocă la explicații. Tensiunile sunt mari în toate tipurile de relații, de aceea controlează-ți reacțiile și ascultă ce îți spun ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihnește-te și detașează-te de mărunțișurile cotidiene.