Radio Simplu

Horoscop pe 5 ani. Zodiile care vor avea lumea la picioare până în 2024

În horoscopul pe 5 ani, 4 zodii vor avea parte de schimbări uriașe din toate punctele de vedere. Până în anul 2024, patru dintre nativi vor da lovitura pe toate planurile, ba chiar se poate spune că vor avea lumea la picioare. Este vorba despre zodiile Fecioară, Gemeni, Leu și Săgetător. Pentru ele vine cea mai frumoasă perioadă din viață.

Horoscop pe 5 ani. 4 zodii au o baftă uriașă
Săgetătorii au tras destul de mult în ultimii ani, iar în perioada care vine vor culege roadele muncii lor. Vor fi puși în fața unor alegeri importante de făcut în carieră și vor avea succesul pe care și l-au dorit dintotdeauna. Vor străluci precum niște stele pe cer sau precum niște staruri de la Hollywood. Perioada 2019 – 2024 va fi una fructuoasă.

Gemenii au și ei toate șansele să se relanseze. De altfel, acești nativi sunt cunoscuți pentru capacitatea de a renaște de fiecare dată din propria lor cenușă. Vor fi extrem de bine pregătiți pentru toate provocările care vor veni în viața lor. Au loc schimbări fundamentale pentru ei și din punct de vedere sentimental.

Fecioarele fac schimbări cruciale.
Leii și Fecioarele vor avea ani de vis
Leii vor avea și ei parte de tot felul de momente frumoase în viață. Cei mai buni ani sunt cei care urmează, în special 2020 și 2021. Se vor stabiliza din punct de vedere financiar, ba chiar se poate spune că vor câștiga mai mult decât se așteptau. Au parte de momente extraordinare și din punct de vedere sentimental. În următorii 5 ani își găsesc marea dragoste.

Fecioarele vor fi și ele pe val începând chiar din toamna acestui an. Fecioarele sunt mereu sacrificate pentru ceilalți, pentru că le place lor să se sacrifice, însă din toamna acestui an vor schimba complet regulile. Fecioarele vor fi extrem de hotărâte să facă schimbări din temelii și vor avea cam tot ce își doresc. Până în 2024 s-ar putea să se stabilească într-o altă țară.