Radio Simplu

Horoscop octombrie 2018 – zodii cu noroc la bani

Horoscopul lunii octombrie 2018 vine cu surprize financiare pentru anumite semne zodiacale. Banii nu sunt deloc de neglijat pentru acești nativi, mai ales că au fericirea de a-i obține pe o perioadă îndelungată de acum. Care sunt zodiile care timp de un an nu-și vor mai face probleme pe seama finanțelor. Exact ca la loto, numai șase zodii sunt norocoase. Te numeri printre ele?

1. Horoscop octombrie 2018 Gemeni

Norocul financiar vine pentru Gemeni în 2018, dar vor trebui să aştepte puţin. Mai exact, octombrie se întoarce roată. Jupiter, Marele Benefic, le vine în ajutor şi vor căpăta sumele de bani dorite.

Cei care le vor datora bani se vor achita în sfârşit de obligaţiile lor, iar la muncă vor fi recompensaţi pentru efortul lor. Luna octombrie le poate aduce un câștig ca la loto. Gemenii nu vor mai avea probleme financiare mult timp de-acum.

2. Horoscop octombrie 2018 Balanță

Nativii din zodia Balanţa vor avea un an 2018 neaşteptat de productiv. Succesul vine la locul de muncă şi le aduce câştiguri însemnate. Jupiter le ajută pe Balanţe să primească bonusuri însemnate, mai ales în lunile de toamna. Cu banii câştigaţi, pot plecă într-o călătorie pe care au dorit de mult să o facă, dar pentru care nu au avut până acum resurse. Zodia Balanță are suficienți bani pentru o periodă îndelungată.

3. Horoscop octombrie 2018 Leu

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente în casă, dispute cu copii sau cu părinți, achiziționarea unui nou imobil. Banii nu vor mai fi o problema pentru nativii din zodia Leu pentru o perioadă de cel puțin un an.

4. Horoscop octombrie 2018 Fecioara

Este o perioadă de muncă asiduă, activă,mai ales atunci când sentimentul de datorie poate fi o prioritate, așa cum este la voi. Cu toate acestea, dorința de a vă îmbunătăți situația financiară o să vă stimuleze în așa fel încât, nu numai o să fiți canalizați în mod activ spre afaceri, ci o să și căutați surse suplimentare de venit. Zodia Fecioară va avea fler în orice își propune: vin banii.

5. Horoscop octombrie 2018 Capricorn

Este bine ştiut faptul că celor din zodia Capricorn le plac mult banii şi fac orice că să-i obţină. Vor munci, vor fi nevoiţi să sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin. Vor pune mâna pe contracte avantajoase şi pot chiar să investească în lucruri care nu-şi pierd valoarea în timp, cum ar fi bijuteriile. În sfârșit, banii și recunoașterea socială vor veni la truditorii Capricorni.

6. Horoscop octombrie 2018 Vărsător

În perioada 8 – 13 octombrie sunt posibile conflicte la locul de muncă, există probabilitatea de situații de urgență în casă, datorită defecțiunilor electrice ori a echipamentelor.

În perioada 14 – 20 octombrie va exista o oportunitate de câștig , veți putea obține oferte de muncă profitabile și tentante. Puteți traversa transformări, unele chiar radicale. DEpinde de voi cum gestionați perioada de câștig în care vă aflați