Radio Simplu

Horoscop Minerva luna decembrie 2019

Pentru Berbeci este o lună bună din punct de vedere financiar. Ai parcurs un drum lung în ultimul an. Nu scăpa din vedere ansablul. Este o mare golire înainte de înviere și reînnoire cu luna nouă Capricorn de pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

Taurii vor afla despre o descoperire majoră într-o situație financiară și / sau relație personală ajunge atunci când Venus și Jupiter sunt în Capricorn și se opune Nodului Nord, pe 13 decembrie.

Universul sugerează Gemenilor că urmează dezvoltări neașteptate și oportunități uriașe.

Pentru Raci, o nouă etapă începe cu Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie. Alimentează-te cu această energie de care este nevoie în relațiile tale și îmbrățișează adevărata dragoste și abundența din lumea ta, în fiecare zi.

Leii sunt încă sub influența Lunii Noi din Săgetător. Acest lucru îți sporește sentimentul de apartenență, la fel de emoțional ca și sentimentul de aparteneță la familie.

Fecioarele vor găsi ceea ce caută de mult, însă trebuie să facă sacrificii în acest sens.

Dacă ești în zodia Balanță, situația ta se îmbunătățește odată cu Luna Plină din Gemeni, de pe 12 decembrie, permițându-ți să faci alegeri care să funcționeze pentru tine și tot ceea ce te interesează.

Scorpionii își recunosc sentimentele și dorințele, în special cele ascunse, cel puțin față de ei înșiși.

Pentru Săgetători Conjuncția Venus – Jupiter și opoziția Marte – Uranus aștern calea pentru un început cu totul nou, mai ales că pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn.

Capricornii au cunoaștere și în intuiția lor, în instinctele și abilitățile lor.

Pe Vărsători îi așteaptă mici dezamăgiri, dar și o regăsire de sine.

Peștii au o șansă de a renegocia angajamentele financiare la serviciu sau cu cei apropiați.