Radio Simplu

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI decembrie 2019. Va fi o lună a războiului. Ce zodii au de suferit

Numerologul a dezvăluit secretele runelor pentru toată luna in curs.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI decembrie 2019. Celebrul numerolog a atras atenția că luna decembrie,va fi o lună a războiului. De asemenea, numerologul a susținut la Antena 3 că această luna va fi și una a trădărilor. „Avem un an universal trei. Luna a 12-a. E curios. Sunt doi luptători, unul în fața celuilalt.

Unul vrea binele, unul răul. Unul e adevărul, celălalt e minciuna. În această lună poți să ai parte de corectitudine, de cinste. Poți avea aprte și de înșelăciuni, minciuni și de a obține niște favoruri nemeritate sub alte forme. E o lună a războiului. Mersul la vot e o dispută, e în contradicție cu atâția candidați. Dacă luăm 11 este un doi.

E luna în care poți face o căsnicie. Există și șansa ca în acestă lună să avem parte de trădări. 10 decembrie – cine va încălca porunicile Domnului și nu va juca corect, va plăti cu vârf și îndesat până la sfârșitul anului”, a spus Voropchievici despre luna in curs. Trebuie remarcat faptul că Berbecul în decembrie va avea parte de mai multe întâmplări în viață. Din noi, 12-le poate juca feste și aici, nu se poate spune cu exactitate dacă este vorba de frumusețe sau necaz.

În viața Taurilor, decembrie vine cu o mulțime de întrebări. Gemenii au o lună de extraordinar de bună și, de data aceasta, trebuie să lase toate grijile și problemele legate de trecut și să se pregătească pentru un noiembrie de pomină. Racii au nevoie de ceva relaxare în plus iar ajutorul pe care îl vor da să fie doar unul concret. Leii, regi prin definiție, vor putea sta la masă cu toată lumea și rezolva diferite probleme.

Loading...