Radio Simplu

Horoscop Mariana Cojocaru 19 – 25 ianuarie 2020. Karma grea, probleme multe, lucrurile scapa de sub control. Trei zodii isi vor schimba complet destinul

GALERIE FOTO (2)

Ce anunta astrologul pentru urmatoarele zile. O perioada pe care nimeni nu o va uita prea curand.

Horoscop Mariana Cojocaru 19 – 25 ianuarie 2020. Pe 25 ianuarie incepe Anul Nou Chinezesc, asa ca fiecare zodie are de suferit inainte debutului anului Sobolanului de Metal.

Iata cum va fi saptamana pentru fiecare zodie in parte:

Berbec- Cum Marte, patronul vostru astral este in Sagetator(echivalent Sobolan in Zodiacul Chinezesc) vizate sunt acum la debut de An Nou Chinezesc(25 ianuarie) dragostea, copiii si raportul cu ei, studiile pentru cariera pe care o aveti inscrisa pe astrograma voastra karmic(misiunea profesionala acolo o descifrez), sanatatea. Cum voi aveti ca echivalent Dragonul in chinezesc, atentie la compatibilitati…

Taur- Echivalentul vostru este Sarpele in Zodiacul Chinesesc. E anul celor darzi, caci Sobolanul poate fi inghitit de Sarpe. Cum cei mai multi nu stiti cum sa faceti acest lucru, puteti sa va impotmoliti. Si voi sunteti vulnerabili, caci in mediul natural se stie ca schimbati pielea de mai multe ori, cum e musai sa cresteti in dimensiuni. Vulnerabile sunt: sectorul sentimental, afacerile mici sau mari, etc.

Nativii zodiei Gemeni au an greu de karma

Gemeni- Cum Capul si Coada Dragonului vor intra in Gemeni si in Sagetator(echivalent Sobolan) in acest Nou An Chinezesc e nevoie sa va recomand remedii Feng Shui pentru voi sau familie. E an greu de Karma, in care multe lucruri pot scapa de sub control si vor fi greu de gestionat sau solutionat, incepand cu 25 ianuarie. In vizorul Sobolanului sunt casatoria, relatiile de munca, asocierile.

Rac- Anul Nou Chinezesc al Sobolanului de Metal , care incepe pe 25 ianuarie e delicat pentru voi, de aceea am lansat o colectie speciala de bratari de tip Feng Shui pentru armonie, stabilitate si evolutie buna, corecta. Probleme cu justitia terestra si Divina pot aparea si e valabil pentru toate zodiile europene, cat si chinezesti in acest Nou An. Sanatatea poate scapa de sub control sau cariera…

Leu- Posibile controale sau chestiuni care tin de dusmanii vizibili sau invizibili. Dusmanii invizibili pot tine si de sanatate (afectini karmice greu de diagnosticat si a caror explicatie o vad pe astrograma voastra karmica). Daca ati citit ce am scris si la celelalte zodii, o sa va spun ca echivalentul vostru in zodiacul chinezesc este Maimuta. Atentie ca nu este compatibila cu Sobolanul, ce va poate crea greutati.

Fecioara- Echivalentul la voi este Cocosul, daca ati citit acest horoscop, asa cum la Gemeni este Calul si la Rac este Oaia sau Capra. Cum intram in Anul Sobolanului de Metal, iar sobolanul este renumit pentru viclenia lui e bine sa stiti ca va poate da peste cap destinul si planurile. Niciun animal si nici-un om nu-l suporta, ca e purtator de boli, va poate aduce mizerie, provoaca stricaciuni, doseste mancarea.

Balanta- O perioada plina de intrebari, nu doar de planuri. Cum raportez zodia voastra si la Cainele zodiacal chinezesc va spun ca este nevoie de diplomatie(vezi Presedintele Putin, nativ al acestei zodii la intalnirea cu Cancelarul Germaniei pentru conflictul din Iran). Cei care iubesc animalele si nu le fac rau vor avea un an bun, ceilalti unul catastrofal. Solutiile de evolutie corecta vad pe harta vostra natala.

Nativii zodiei Scorpion au nevoie de purificare spirituala

Scorpion- Mistret sau Porc in zodiacul chinesesc, veti face in asa fel incat sa gasiti solutii de purificare spirituala pentru o evolutie corecta. Cum Saturn si Pluton sunt in Capricorn cu Karma va va fi greu, fara sa va coordonez pentru a intelege si iesi la lumina. Purificarea spirituala este in relatie direct cu sanatatea fizica si trupeasca, moralitatea de tip crestin, cariera, atmosfera in familie( tensiuni).

Sagetator- Se intrevede la orizont o perioada plina de provocari si incercari karmice. De ce? Intram in Anul Sobolanului de Metal pe 25 ianuarie si, cum echivalentul zodiei chinezesti pentru voi este Sobolanul, este important sa fiti cu mare bagare de seama. Sunteti marcati intr-o maniera diferita fata de celelalte zodii, din cauza faptului ca Coada si Capul Dragonului vor fi in Sagetator-Gemeni.

Capricorn- Sau Bivolul din zodiacul Chinezesc va dau doua randuri de coarne. Greu de dus pentru cei mai multi. De ce? Sobolanul din acest an va poate ataca la picioare, sa va provoace rani greu de vindecat(sanatate, parteneriate, casatorie sau relatii sentimentale, relatia cu cei mici, adica copiii sau nepotii din dotare, cariera, etc). Cum rezolvarile le vad individual, nu ma hazardez sa dau unele prea generale.

Nativii zodiei Pesti se pot astepta la tradari

Varsator- Echivalentul este Tigrul, ca adora apa( apa providentiala din ulciorul Varsatorului). Cum metalul din acest An Nou Chinezesc al Sobolanului poate fi corodat de apa, topit de foc, ingropat in pamant sau poate slefui lemnul (5 elemente chinezesti) va fi o perioada plina de incercari si neprevazut pentru a gasi iesirea din acest labiribt existential. O busola buna ca sa va orientez corect este harta natala

Pesti- Pisica sau Iepurele va dau coordonatele imediat dupa 25 ianuarie, cand in acest an e debutul Anului Nou chinezesc. In alti ani este o alta data sau chiar luna. La debut de an Lilith este in Pesti, deci anul se anunta dificil si nu usor. Posibile tradari(amor, viata socio-profesionala), probleme cu justitia sau de sanatate (a voastra sau a unui membru din familie).Daca ati citit la celelalte zodii veti intelege!