Radio Simplu

Horoscop, luni, 3 septembrie 2018. Berbecii se agită și își risipesc energia

Horoscop 3 septembrie 2018 – Berbec

Mare agitație pentru nimic, așa poate fi definită atitudinea pe care o vei adopta astăzi. Dacă te oprești puțin și tragi aer în piept, îți dai seama că faci risipă de energie fără rost.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Taur

Ai nevoie de un mic plan pentru ziua de astăzi, ca să te poți concentra pe un lucru anume și să nu-ți împrăștii energia și atenția. Cei din jur nu te vor ajuta, ba chiar s-ar putea să te încurce.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Gemeni

Este o zi dinamică, în care are loc un schimb permanent de informații, iar tu ești în elementul tău. Ține însă cont de faptul că și tu ai nevoie de o pauză, din când în când, ca să îți aduni gândurile.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Rac

Vei rezista eroic, dacă asta îți propui, la asaltul pe care îl lansează cei care au un alt ritm de lucru, mai rapid. Problema e că și consumul va fi pe măsură și vei resimți asta la finalul zilei.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Leu

Ești invitat să pierzi timpul cu grupul de prieteni, dar, spre deosebire de ei, vei avea mustrări de conștiință din pricina faptului că risipești câteva ore pe distracție, în loc să faci ceva util. Poate vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Fecioară

E puțin cam prea dinamică atmosfera pentru gustul tău și va trebui să faci eforturi ca să te poți concentra pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Balanță

S-ar putea să-ți fie pe plac partea mai superficială a acestei zile, care va te invită la discuții, întâlniri și deplasări. Treburile zilnice nu trebuie însă neglijate.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Scorpion

Cei din jur vorbesc prea mult și fac prea puține și refuzi să te adaptezi la o astfel de situație. Lor le-ar prinde bine ceva din seriozitatea ta, iar ție ți-ar fi de folos să împrumuți un pic din lejeritatea lor.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Săgetător

Pot să apară divergențe în cuplu sau între tine și alți parteneri importanți. Gândirea ta flexibilă va descoperi soluții pentru orice problemă care apare.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Capricorn

Ești dezamăgit de unul dintre superiori, care a promis multe și nu s-a ținut de cuvânt. Dacă vei fi sincer cu tine, vei recunoaște că bănuiai încă de atunci că așa va fi.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Vărsător

E momentul să te ocupi de cei dragi, cu maximă implicare, ca să poți recunoaște nevoile lor reale și să încerci să le onorezi. Ar fi bine să lași deoparte propriile convingeri și să fii atent la ei.

Horoscop 3 septembrie 2018 – Pești

Firea ta generoasă îți va fi de mare ajutor astăzi, în special în familie, acolo spiritele se pot inflama și unde discuțiile se pot transforma în dispute aprinse.