Radio Simplu

Horoscop luni, 20 august 2018. Ce zodii încep săptămâna cu bine

Horoscopul din 20 august vă recomandă să încercați să vă păstrați calmul. Aspectele tensionate ale întregii săptămâni le vor da de furcă tuturor nativilor. Horoscopu zilei: o zodie este ajutată de astre luni, 20 august, de altfel, singura care se bucură de acest privilegiu în prima zi a săptămânii.

Horoscop 20 august Berbec
O zi în care activitățile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planifici călătorii, etape de studiu sau documentare care îți vor fi de mare folos atât în plan personal cât și în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau copiii te ajută mult în luarea deciziilor. Horoscop zilnic 20 august: Bazează-te pe intuiția ta și stai de vorbă ceva mai mult cu tine însuți. Revelațiile de astăzi pot fi foarte surprinzătoare.

Horoscop 20 august Taur
Planurile financiare întocmite astăzi, în prima parte a zilei vor da roade la momentul potrivit. Acum este posibil să regândești bugetul cheltuielilor, să achiți datorii vechi și să stai de vorbă cu persoanele alături de care ești implicat în cheltuieli majore. Horoscop zilnic 20 august: Fii prudent și evită conflictele, deoarece toată lumea este nerăbdătoare. Foarte ușor se pot destrăma relații și înțelegeri vechi, care îți sunt încă benefice.

Horoscop 20 august Gemeni
În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situație deosebite. Probabil că te-ai bazat pe anumiți colaboratori sau pe anumite înțelegeri, iar acum constați că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînțelegerile apar fie de la mentalități, concepții diferite, fie de la gesturile unora care te vor deranja profund. Horoscop zilnic 20 august: Prudența și răbdarea sunt atribute de mare folos, mai ales în a doua parte a zilei. Bazează-te numai pe tine!

Horoscop 20 august Rac
Activitățile profesionale sunt multe, urgente și este dificil să apelezi la sprijinul colegilor. Selectează prioritățile și ocupă-te foarte bine numai de ele. Există riscul să te pierzi în detalii neimportante sau să te gândești la faptul că eforturile depuse nu îți sunt răsplătite suficient. Ai încredere că la momentul potrivit vei primi și bani și recunoștința celorlalți. Horoscop zilnic 20 august: S-ar putea să ai nevoie de odihnă și îngrijiri medicale.

Horoscop 20 august Leu
În relațiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că îți poate părea dificil să menții armonia și echilibrul, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile și atitudinea vizavi de ceilalți. Horoscop zilnic 20 august: Renunță la conservatorismul nativ, pentru că acum nu-ți este de folos și oricum cei dragi își vor continua drumul vieții așa cum doresc. Distrează-te și cultivă umorul în permanență!

Horoscop 20 august Fecioara
Ocupă-te de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei, a aplana conflicte patrimoniale sau de altă natură în care ești implicat alături de rude. Cumva fără să-ți dai seama ai idei bune vizavi de orice situație care trebuie rezolvată, dar și o înțelegere care depășește cu mult pe cea a persoanelor dragi. Horoscop zilnic 20 august: Ai încredere în intuiția ta și fii prezent în viața celor dragi.

Horoscop 20 august Balanta
Se pare că socializarea este activitatea de bază a zilei. Pe de o parte, în plan profesional sunt posibile întâlniri și discuții cu persoane importante. Însă, pe de altă parte, fie o rudă, fie un prieten apropiat îți vor cere sprijinul într-o chestiune personală. Horoscop zilnic 20 august: Sfatul unor colegi sau al unor prieteni este binevenit, chiar dacă unele amănunte sau soluții porpuse s-ar putea să-ți displacă. După-amiază, relaxează-te cu o plimbare în aer liber.

Horoscop 20 august Scorpion
Primești bani sau cadouri din partea celor dragi, dar mai ales dinspre segmentul profesional este rost de a primi salariul sau oferte de colaborare care îți vor aduce cu siguranță, la momentul potrivit, venituri bune. Astfel apare dorința de a cheltui fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturi dorite în ascuns de multă vreme. Este bine să urmărești o listă de priorități și să întomești un plan de economii pe termen lung. Horoscop zilnic luni 20 august: astrele te favorizează la câștig bănesc cu și prin alții. Răbdare și prudență sunt cuvintele cheie ale zilei.

Horoscop 20 august Sagetator
Ești într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să te ocupi numai de tine și de activitățile tale dragi. Detașează-te de tumultul cotidian și de problemele altora! Unii vor încerca că te împovăreze cu neplăcerile sau cu sarcinile lor de lucru. Horoscop zilnic 20 august: Ferește-te de cei care te obosesc sau au pretenții prea mari de la tine. După-amiază odihnește-te, hoinărește prin locurile preferate și gândește-te numai la lucruri plăcute.

Horoscop 20 august Capricorn
Oboseala este accentuată, de aceea ar fi bine să te ferești de spații aglomerate și de persoanele zgomotoase. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planuri de viață și relațiile în care ești implicat. O discuție cu cineva drag și de încredere te ajută să observi și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Horoscop zilnic 20 august: Evită analizele și consultațiile medicale, întrucât erorile pot fi frecvente și dificil de remediat.

Horoscop 20 august Varsator
A discuta astăzi cu prietenii sau cu colegii de la serviciu este dificil, pentru că aceștia îți vor evidenția aspectele neplăcute din viața ta. Te bazezi pe oameni care nu te mai pot sprjini, de aceea fii prudent și înțelegător cu aceștia. Partenerul de viață este cel care îți poate oferi adevăratul sprijin de care ai nevoie acum. Horoscop zilnic 20 august: Este momentul să te gândești la a-ți revizui cercul de prieteni. Evită să-ți prezinți altora slăbiciunile!

Horoscop 20 august Pesti
Ești văzut și auzit de către colegi, dar și persoanele dragi din mediul familial îți vor fi alături, urmărindu-ți vorbele și gesturile cu interes. S-ar putea să descoperi nereguli în activitățile profesionale și astfel să-ți regândești programul de la locul de muncă, pentru câteva săptămâni de acum încolo. Horoscop zilnic 20 august: Se recomană prudență și răbdare. Astfel vei putea depăși totul cu bine, ba chiar vei găsi soluții deosebite.