Radio Simplu

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018. Racii au o lună dificilă

Horoscopul lunar (horoscop septembrie 2018) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii septembrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Află toate aceste detalii din horoscopul lunii viitoare.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Berbec

Luna se pare că nu este perioada cea mai favorabilă pentru voi, nativii zodiei Berbec, mai ales din punct de vedere al sănătății. Imunitatea e slăbită, iar emotivitatea și stresul contribuie lastarea voastră negativă. Ar fi bine să vă detașați de persoanele care aduc tensiune în calea voastră, să faceți sport sau măcar plimbări mai dese în natură.

În plus, va trebui să vă îndepliniți promisiunile și angajamentele, să munciți din greu și să rezolvați în timp util tot ce ține de afacerile cotidiene. În acest caz, energia externă negativă pe care o veți primi în perioada 4-20 septembrie, vă poate influența percepția, în așa fel încât sunteți predispuși la erori, greșeli, unele din cauza persoanelor de proastă factură. Nu vă lăsați așadar supuși influenței altora!

Luna nu este potrivită nici pentru operațiunile financiare, căci graba și nepăsarea pot provoca pierderi grave. Posibil ca unele confuzii în problemele financiare să dezvăluie inconsistențe în relațiile cu cei din familie.

Perioadă mai calmă și mai armonioasă vă așteaptă după 21 septembrie, când veți reuși în activități didactice, științifice literare și de publicare, iar ideile voastre vor putea să pună lucrurile la punct.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Taur

Este o perioadă favorabilă pentru creativitate, dezvoltare a talentelor, de căutare a sferelor de auto-exprimare, de romantism.

Pentru că în prima jumătate din lună veți fi magnetizanți și foarte populari, cu siguranță lumea va asculta de voi, vă vor fi luate în considerare cu opiniile și ideile, așa încât puteți acționa spre punerea în aplicare a planurilor voastre, puteți începe o afacere, puteți conduce o echipă, devenind un model de inspirație ideologică pentru ceilalți.

Cu toate acestea, segmentul cuprins între 5 și 20 septembrie poate fi dificil în ceea ce privește parteneriatele, pentru cei născuți în zodia Taur. Atunci, sentimentele și emoțiile vor fi instabile, poate manifestați geloziei, posesiune sau excentricitate în comportament. În plus, trebuie să fiți atenți la înșelătorii, la oameni care vor juca un joc dublu, care vor stârni intrigi și vor vorbi prin spatele vostru.

În decursul celui de-al treilea decan de septembrie, numărul conflictelor poate crește, izbucnind mai ales în vecinătatea imediată. Asta ar putea distrage de la activitățile deja planificate, de la cele de la locul de muncă, de la relațiile bune până acum cu autorităților sau cu colegii. Evitați tulburările nervoase!

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Gemeni

În prima săptămână de septembrie, tendințele pozitive și factorii de reînnoire din luna precedentă vor continua să se manifeste pentru voi. Unii nativi ai zodiei Gemeni se pot muta într-un nou loc de reședință, iar alții își pot schimba profesia, preferințele, împrejurimile.

După 7 septembrie încolo, situația nu mai e roz, ci se poate înrăutăți din cauza intrigiilor, a greșelilor, a pierderii interesului în cazul în care sunt implicați în proiecte grele. Astfel, mulți vor avea nevoie de o reevaluare a valorilor morale și de o schimbare a priorităților.

Perioada de la 7 la 20 septembrie ar putea fi nefavorabilă pentru orice tip de comunicare. Nu-i exclus să vă simțiți altfel tratați decât ați merita sau veți lua decizia de a abandona o relație care nu s-a dezvoltat până acum așa cum ați fi vrut voi, indiferent de natura legăturii.

Al treilea decan va fi mai silențios, pasiunile vor scădea, percepția va deveni mai reală, astfel încât va fi posibil să vă înțelegeți, în problemele și prioritățile voastre. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru activități intelectuale și creative, pentru călătorii, călătorii de afaceri și întâlniri.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Rac

Septembrie poate fi o lună extrem de dinamică, dar dificilă, și practic legată de necesitatea de a comunica mult, de a vă deplasa des. Crește interesul pentru noile cunoștințe, le veți studia manifestarea reactivității și reacțiilor, veți avea capacitatea de a stabili și implementa în rândul lor ideile voastre noi.

O mare valoare vor avea legăturile de familie, în septembrie, pentru cei născuți în zodia Rac, deoarece se vor regla și restaura relații rupte, se vor căuta rădăcini ancestrale.

Nu-i exclus ca la mijlocul lunii să apară evenimente care vor forța revizuiri și reconsiderări de planuri, așa încât chiar veți stopa de moment sau veți renunța definitiv la altele. În multe privințe, aceasta poate depinde de anumite dificultăți financiare, de cheltuieli neașteptate, de pierderi datorate unor jocuri murdare ale unor oameni apropiați.

A patra săptămână se relaxează energiile tensionate și vine o perioadă mai pozitivă, mai ușoară. Veți avea atunci șansa de a fi mai concentrați pe voi inșiși, pe cei dragi, chiar dacă veți continua să fiți într-un continuu du-te-vino.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Leu

Pentru voi, prima lună de toamnă nu-i rea deloc. În primele zile mulți vor putea să acționeze cu succes, bazându-se pe sprijinul unor oameni influenți, susținători și persoane apropiate. Până pe 8 septembrie, veți avea o mare oportunitate de a combina interesele de afaceri cu hobby-urile romantice. Fiți însă atenți cu manifestările de gelozie și posesivitate, care pot complica relația de dragoste. Amintiți-vă uneori că un om iubit nu este proprietatea voastră. Contrar, există riscul de a distruge relația iubirii.

Perioada de la 4 până la 20 septembrie poate fi dinamică, iar dacă nu cedați ispitelor și lenevelii, sunt perspective pentru carieră. Nativii zodiei Leu vor fi capabili să demonstreze pe deplin calitățile de afaceriști, să aducă la suprafață talente ascunse, în special legate de gestionarea personalului.

După 21 încolo, veți trebui să comunicați mult, să stabiliți întâlniri și să negociați. Potențialul intelectual se va activa, ajutându-vă să aveți succes în activitățile educaționale și științifice, precum și în rolul de intermediar sau mediator.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Fecioară

Începând cu luna august, voi ați pornit un nou ciclu solar anual și acesta a fost un moment dinamic, prea puțin facil. Influențele externe dizarmonice au creat un dezechilibru în sfera emoțională, provocând, încercări și eforturi zadarnice.

La început de septembrie, potențialul mental se activează, ceea ce vă va ajuta să găsiți o cale de ieșire din situații confuze, să vă promovați ideile și realizările științifice.

Decanul 2 și 3 devine instabil în zona de relații cu partenerii (atât în afaceri, cât și în căsătorie). Veți putea simți dependența lor, și prin urmare, nu este de dorit să se organizeze negocieri secrete și aranjamente în spatele lor. A încerca să-i manevrați în această perioadă, înseamnă că vă veți afecta inconștient întâi interesele voastre, căci asta va declanșa energia planetară. Spre exemplu, în cuplu, nu aveți totală încredere în celălalt, puteți deveni geloși, iar asta va avea efect de bumerang.

A treia decadă va fi mai calmă, și oricare nativ al zodiei Fecioară va putea să-și înțeleagă contradicțiile și să facă mai multe afaceri cu o mai mare eficiență.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Balanță

Vine o perioadă de restructurare energetică internă, care să echilibreze cumva instabilitatea din planul psihoemoțional și expunerea la influența altor oameni, influențe negative bineînțeles.

În primele zece zile, mulți nativi din zodia Balanță vor intra în lumea fanteziei, astfel încât pericolul fraudei și iluziilor va crește. În plus, unii pot suferi o transformare serioasă a relației lor cu iubita, asta dacă nu se repetă greșeli din trecut. Sfaturile rudelor ar putea ajuta, dar nici voi nu trebuie să stați cu mâinile în sân – citiți articole de psihologie!

Perioada de la 11 la 16 septembrie poate fi și ea destul de controversată, căci vor exista motive suficiente pentru sentimente profunde și certuri, mai ales la aflarea unor secrete.
Între 17- 23 septembrie, nu mai trebuie să vă bazați pe ajutorul altora, va trebui să vă rezolvați singuri problemele, să depășiți singuri dificultățile.

Abia al treilea decan va deveni mai calm. În ultima săptămână a lunii veți simți energiile reînnoite. Însă eficacitatea va depinde de inițiativa voastră, de capacitatea de a-i organiza pe alții, dar și pe voi înșivă.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Scoprion

Vine o vreme a energiilor și acțiunilor active, când va fi important să simțiți sprijinul altora. Cu toate acestea, în a doua săptămână din luna septembrie, tensiunile astrale se vor acutiza pentru cei născuți în zodia Scorpion. Activitatea colectivă poate fi eficientă numai datorită spiritului vostru de întreprinzător, a capacității voastre de a nu vă lăsa pradă dificultăților și de a inspira încrederea în asistenți sau colegi.

În parteneriat vă confruntați cu rivalitatea, cu dușmanii și concurența, ceea ce vă aduce provocări emoționale. Sub influența emoțiilor, o să fiți nevoiți să luați decizii rapide și tranșante.
În decursul celui de-al treilea decan din septembrie, potențialul intelectual devine activat și vă ajută să luați decizii corecte, să înțelegeți psihologia celorlalți și să îi aduceți cu pricepere la acțiunile utile vouă, adică să îi determinați să-și intre în matcă.

Pentru a vă împăca partenerii, recomand călătoriile comune, romantice, petrecerea a cât mai mult timp împreună, căci asta va întări relația.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Săgetător

Nivelul activității va scădea semnificativ pentru voi, deși la începutul lunii septembrie veți mai putea să vă angajați cu succes în activități individuale și creative, să cooperați, să încheiați contracte și să discutați cu alții despre planurile viitoare. Tot acum, financiar, există pericolul de a cheltui toate economiile pentru achiziții inutile. Puteți echilibra situația dacă stați cu simțurile ascuțite. Informații secrete vi se dezvăluie la locul de muncă și pot aduce un venit considerabil.

În perioada de la 6-20 septembrie, o serie de lucruri vor apărea, aducând cu ele mai multe inconsecvențe, conflicte și neînțelegeri pentru nativii zodiei Săgetător. În spatele vostru se nasc intrigi, se discută despre comportamentul vostru, iar asta vă poate afecta reputația. În acest moment, relațiile cu rudele pot deveni destul de tensionate și confuze. În plus, nu lăsați străini în casă, nu vă arătați documentele și nu încheiați orice tranzacții imobiliare!

În ultimele 7 zile din lună, crește potențialul, dorința de a comunica, și veți putea influența cu succes mediul înconjurător, putând să vă atingeți obiectivele datorită unei activități colective și coordonate.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Capricorn

Această lună este foarte energică și ambiguă. Dacă la începutul ei veți fi în măsură să utilizați tendințele pozitive, în scopul de a obține rezultate semnificative, începând cu 4-20 septembrie ați putea fi atrași în cursă, căci înșelăciunile pot provoca pierderi financiare și discordie în relațiile cu prietenii ori rudele. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru cooperarea cu partenerii străini, dar și pentru călătorii, în special acelea pe apă. Tot atunci, unii Capricorni se pot trezi în vârtejul pasiunii, geloziei, bârfei, astfel încât relația de dragoste poate deveni o sursă de anxietate, insomnie și alte costuri de numerar.

În final, între 22-28 septembrie situațiile se vor mai calma, pasiunile se vor rezolva treptat, afacerile se vor relua, iar ceea ce veți întreprinde va contribui la succesul financiar. Există însă un pericol, și acela se referă la sfera sentimentală, unde grijile devin inutile dacă veți reuși să evitați conexiunile nedorite. Să nu mai spun că, jocurile de femeie fatală sau bărbat macho vă pot costa în mod dramatic, atât la propriu cât și la figurativ.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Vărsător

În general, septembrie pentru voi este o perioada nefavorabilă, mai ales pentru sănătate și stabilitate în viață.

E adevărat că la începutul lunii puteți să interacționați cu succes cu ceilalți, să rezolvați probleme de afaceri și să faceți profit prin eforturile proprii.

După data de 5 încolo, situația va începe să se schimbe și nu în bine. Numărul de divorțuri, conflicte, răniri sau accidente poate crește pentru cei născuți în zodia Vărsător, iar aceste efecte negative pot deteriora relațiile cu ceilalți, munca și capacitatea de a rezolva colectiv probleme complexe. Legăturile cu oamenii apropiați și cei dragi se pot tensiona, sentimentele incerte se vor încălzi excesiv, gelozia, orgoliul și mândria se vor manifesta în exterior.

În decanul trei din lună, situația se stabilizează și devine favorabilă pentru comunicarea spirituală, călătorii, inclusiv cele de afaceri în străinătate, iar creativitatea voastră va avea formă maximă.

În ultima săptămână, activitatea prietenilor vă poate împinge la acțiuni nerezonabile care vor avea efect negativ asupra ritmului dumneavoastră.

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2018, zodia Pești

Septembrie vine cu o oarecare formă de stagnare a problemelor de sănătate dacă aveți, dar și cu ceva probleme care se acutizează în relații. Acest lucru devine evident mai ales după ziua de 7 a lunii, atunci când partenerii, fie de afaceri, fie de căsătorie, vor deveni mai exigenți, mai pretențioși și vor cere mai mult de la nativii zodiei Pești. Nu prea veți fi pregătiți psihic și emoțional pentru o astfel de eventualitate. Orice presiune asupra voastră poate aduce confuzie, letargie și nesiguranță. Atunci, veți avea nevoie de sprijinul mai multor persoane cu experiență pentru a merge mai departe.

Pentru mulți dintre voi, perioada de până la 20 septembrie va fi mai curând potrivită pentru practicile spirituale, recreere și creativitate individuală, pentru acțiuni secrete, ascunse de ochii lumii. Altfel, nu-i exclus ca dușmani din umbră să vă atace.

A doua parte a lunii puteți obține bani pentru proiecte sau lucrări anterioare ori sprijin material din partea partenerilor. Oricum e nevoie de canalizare în continuare pentru a face bani, căci ei nu vor rămâne în buzunarele voastre, ci, de cum vor veni, vor pleca repede.