Radio Simplu

Horoscop LEU decembrie. Oportunități financiare la final de an

Horoscop LEU decembrie. Începând cu data de 2 decembrie, atunci când Jupiter tranzitează Capricornul, urmează o perioadă în care Leii au un randament mai ridicat decât în mod normal.

Horoscop LEU decembrie. După data de 9 decembrie, Leilor le este mai ușor să comunice cu familia și/sau cu partenerul de viață. În cursul zilei de 11 decembrie sau în preajma acestei date, Leilor le este mai ușor să comunice cu colegii de muncă. După data de 13 decembrie, acești nativi lucrează mai cu spor în echipă și le merge mai bine în familie.

Horoscop LEU decembrie. Oportunități financiare
În jurul zilei de 15 decembrie apar tot felul de oportunități pe plan profesional. După data de 20 decembrie, nativii din Leu au o colaborare bună cu partenerul de viață/afaceri sau diverși colaboratori.

În cazul în care sunt nativi care nu și-au găsit jumătatea, în următoarea perioadă au șanse să cunoască pe cineva cu care să lege o frumoasă relație. Pe de altă parte, după data de 22 decembrie, pot apărea tensiuni cu partenerul de viață.

Din data de 29 decembrie, Leii comunică mult mai eficient cu colegii de muncă. În cursul sau în jurul zilei de 30 decembrie acești nativi vor avea parte de câștiguri nesperate.

Pentru nativii din Leu se arată un an 2020 cu un buget stabil, care le poate oferi acestora siguranța necesară pentru următoarea perioadă.

Horoscop general luna decembrie 2019
Luna decembrie, ultima lună din an, ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și are grijă să fie mai blândă cu noi.

Cu toate astea, decembrie nu este o lună lipsită de evenimente astrale importante, însă faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne arată faptul că suntem pe mâini bune.

Ascensiune socială și profesională – Jupiter intră în Capricorn
După data de 2 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, iar acest lucru înseamncă că experiența de viață și cea acumulată la muncă, în ultimul an, vă vor ajuta de acum încolo pentru a dobândi statutul pe care îl doriți pe plan profesional.

Suntem competitivi și avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși, dorind să evoluăm în carieră. În următoarea perioadă, cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

Mercur ajunge în Săgetător
Din data de 9 decembrie, Mercur ajunge în Săgetător, iar asta înseamnă că în următoarele săptămâni este posibil să nu vedem copacii de pădure. Mai pe înțelesul tuturor, ne facem idei greșite despre cum este situația pe un plan sau altul, iar asta poate duce la judecăți eronate.

Nu trebuie să privim prezentul din perspectiva trecutului, ne poate face să vedem lucrurile în mod greșit și ne privează de anumite oportunități.

Venus conjuncție cu Saturn
În apropierea sau în cursul zilei de 11 decembrie, Venus din Capricorn aderă la o conjuncție cu Saturn, asta înseamnă că relațiile sentimentale, dar și cele profesionale se află în colimatorul astrelor. Altfel spus, este posibil să fiți puși la încercări care vă arată cât de puternică este, de fapt, relația voastră.

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești)
După data de 13 decembrie, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, în urma acestor evenimente astrale iese la iveală adevărata personalitate a celor din jur. Tot în jurul acestei zile se poate simți influența aspectului armonios de trigon format dintre Marte din Scorpion și Neptun din Pești, moment în care se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri.

Jupiter (Capricorn) trigon Uranus Rx (Taur)
Horoscop LEU decembrie. În cursul zilei de 15 se simte influența armonioasă dintre Jupiter, proaspăt intrat în Capricorn, dar și cea a lui Uranus retrograd din Taur. Este foarte probabil ca, aproape de mijlocul lunii, să avem parte de primele rezultate de pe urma atitudinii pline de succes de care s-a dat dovadă la începutul lunii decembrie. Nu excludem faptul că primim promisiuni ferme că vom dobândi cât de curând o promovare la care visăm de multă vreme.

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești)
După data de 20 decembrie, Venus se mișcă prin semnul vărsătorului, iar asta reprezintă faptul că se deschide o perioadă mai activă pe plan social decât în mod normal. Trebuie totuși să fim prudenți.

Venus (Vărsător) careu Uranus (Taur)
În jurul zilei de 22 decembrie se pot simți efectele negative ale aspectului tensionat de careu care se produce între Venus din Vărsător și Uranus din Taur. Ne putem aștepta ca, pe baza energiei eliberate, să oscilăm între atitudinea tradițională în relații și forțarea limitelor. Cu toate astea, există și posibilitatea să-i speriați pe cei din jur cu aceste schimbări de abordare.

Horoscop LEU decembrie. Mercur intră în Capricorn
În cursul zilei de 30 decembrie, Mercur intră în Capricorn și aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, asta se traduce prin faptul că, în ajun de Anul Nou, astrele ne oferă o viziune realistă și practică. Astfel, planurile făcute vor fi temeinice și bine puse la punct.

Ca o concluzie, luna decembrie este una în care lucrurile sunt pregătite pentru viitor, fiind în poziția de a ne putea face planuri temeinice pentru anul 2020. Decembrie 2019 este o lună în care astrele ne îndeamnă să fim pragmatici în ciuda atmosferei de sărbătoare, potrivit Horoscop LEU decembrie.