Radio Simplu

Horoscop iubire august 2018. Zodiile care se vor îndrăgosti

Vine luna august în câteva zile și aduce cu ea sentimente noi. Nativii se vor îndrăgosti la locul de muncă. Unii vor avea idile de scurtă durată, alții vor transforma sentimentele în relații trainice. Află și tu ce îți rezervă astrele.

Horoscop iubire august 2018 – BERBEC

August este o lună benefică pentru tine şi ar trebui să profiţi de orice ocazie se iveşte. O călătorie în interes de serviciu sau o petrecere organizată de firmă îţi poate aduce o dragoste nouă. Orice schimbare este binevenită, așa că nu te mai gândi la riscuri! Profită de orice îți oferă clipa prezentă, te sfătuiesc astrele în horoscopul lunii august.

Horoscop iubire august 2018 – TAUR

Pentru Taurii se anunță o relație incitantă la locul de munca, cel mai probabil cu o persoană cu funcție, e foarte probabil să înceapă în această ultimă lună de vară. Ați putea pleca într-un concediu împreună, astfel încât lucrurile să se stabilizeze între voi. La fel de bine, însă, este posibil să întâlnești pe cineva din trecut, iar flacăra dragostei să se reaprindă între voi.

Horoscop iubire august 2018 – GEMENI

Îmbină munca și distracția și te vei putea bucura atât de sume frumușele în cont, cât și de clipe de neuitat. Important este să ai alături pe cineva drag. E posibil să se nască o relație amoroasă cu cineva de la serviciu ori cu un colaborator. Practic, în august începe o perioadă care va dura cam un an de zile și care va aduce o evoluție armonioasă în plan afectiv.

Horoscop iubire august 2018 – RAC

Racii au parte de o luna agitata în plan sentimental. Este posibil să fie nevoie să faci puțină ordine, să iei niște decizii importante pentru viitorul tău. Lucrurile s-ar putea tranșa chiar după concediu, atunci când vei da cărțile pe față. Traversezi o perioadă sensibilă în care dragostea este privită la un nivel mult mai profund.

Horoscop iubire august 2018 – LEU

Ești destul de ursuz/ă în această lună și prea puțini îți pot intra în voie. Ba chiar ai tendința să elimini persoane importante din viața ta și să alegi să trăiești singur/ă, din comoditate. De vină este și perfecționismul tău care e greu de suportat. Încearcă să fii mai puțin rigid/ă și să îi accepți pe cei din jur cu bune și cu rele.

Horoscop iubire august 2018 – FECIOARĂ

S-ar putea să întâlnești marea iubire, însă ea vine de undeva de departe. Vă descoperiți într-o vacanță peste hotare ori într-o delegație de serviciu. Cert este că aveți pasiuni comune, care vă leagă rapid. În schimb, pentru cei care formează deja un cuplu este un moment propice clarificării unei situații și chiar luării unei decizii majore.

Horoscop iubire august 2018 – BALANŢĂ

Îmbină munca și distracția și te vei putea bucura atât de sume frumușele în cont, cât și de clipe de neuitat. Important este să ai alături pe cineva drag. E posibil să se nască o relație amoroasă cu cineva de la serviciu ori cu un colaborator. Practic, în august începe o perioadă care va dura cam un an de zile și care va aduce o evoluție armonioasă în plan afectiv.

Horoscop iubire august 2018 – SCORPION

Iubirea e în centrul atenției luna aceasta și lucrurile ar putea merge bine dacă ai reuși să scapi puțin de orgolii și egocentrism. Se întrevăd o serie de distracții care îți vor aduce multă satisfacție. Scorpionii singuri se pot îndrăgosti în concediu, însă relația nu va fi una de durată. Spre sfârșitul lunii vei fi nevoit/ă să faci o alegere importantă.

Horoscop iubire august 2018 – SĂGETĂTOR

Înnoieşte-ţi garderoba şi pregăteşte-te pentru distracţii. Invitaţiile la petreceri vor curge! Risipeşti repede banii de care dispui la începutul lunii, dar întâlnirile cu prietenii vor compensa cheltuielile exagerate. Vestea cea mai bună este că vei fi pregătită să descoperi din nou dragostea și Venus îți va oferi mai multe alegeri.

Horoscop iubire august 2018 – CAPRICORN

Pentru Capricorni, luna august este încărcată de senzualitate, dar păstrează totuși și o notă de pragmatism. Banii sunt cei care ar putea să îți strice buna dispoziție în relație. Din fericire, la locul de muncă se întrevede o promovare, motiv pentru care și banii vor veni cât de curând, astfel încât tensiunile să fie temperate. Îți poți face planuri de viitor împreună cu partenerul de viață.

Horoscop iubire august 2018 – VĂRSĂTOR

Un simplu flirt se poate transforma într-o relaţie serioasă, care te va obliga să îţi schimbi priorităţile pentru tot restul anului. Dacă eşti pregătită pentru viaţa în doi, luna august este un test serios pentru amândoi. Veţi avea destule obstacole de trecut, dacă vreţi să vă mutaţi împreună sau să vă logodiţi.

Horoscop iubire august 2018 – PEŞTI

Răbdare, răbdare, răbdare. Asta îți sugerează astrele pentru luna august. Încearcă să fii obiectiv/ă în viața sentimentală și mult mai tranșant/ă. Din a doua decadă a lunii, lucrurile vor deveni ușor mai simple. Sunt șanse să te îndrăgostești, dacă nu ai făcut-o deja vara aceasta. Iar lucrurile vor merge bine dacă vei face și tu eforturi să îți înțelegi partenerul/a.