Radio Simplu

Horoscop, duminică, 26 august 2018. Balanțele trec prin momente delicate

Horoscop 26 august 2018 – Berbec

Este o zi de la care aștepți multe, dar care îți va oferi doar ceea ce îți este necesar acum, adică muncă, organizare și recunoașterea unor calități.

Horoscop 26 august 2018 – Taur

Ziua de astăzi accentuează trăirile deja intense pe care le-ai avut și încă le ai în legătură cu cei dragi, cu deciziile pe care aceștia trebuie să le ia și care ție îți dau emoții mari.

Horoscop 26 august 2018 – Gemeni

Una rece, una caldă, ambele din aceeași direcție, adică de la cei dragi, de la care sperai să auzi doar lucruri bune. Este foarte important cum vei alege să reacționezi față de ei.

Horoscop 26 august 2018 – Rac

Se poate vorbi despre o răsturnare de situație în familie sau în cuplu, care va genera o serie de schimbări pe care nu le-ai anticipat și pe care realizezi acum că nici nu le dorești.

Horoscop 26 august 2018 – Leu

Ai sentimentul că ești pe drumul cel bun, dar nu ești sigur și de aceea încerci să forțezi anumite situații, deși nu ești la prima încercare de acest fel și știi că nu este bine să procedezi așa.

Horoscop 26 august 2018 – Fecioară

Este o zi intensă, cu emoții puternice, cele mai multe provocate de complicațiile apărute la locul de muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate.

Horoscop 26 august 2018 – Balanță

Trăiești un moment delicat, pe care va trebui să îl gestionezi inteligent, cu diplomație și răbdare. Familia este sursa unor probleme care îți pot da bătăi de cap foarte serioase.

Horoscop 26 august 2018 – Scorpion

Se face lumină în relațiile cu cei dragi, în sensul că de acum știi cum să acționezi ca să te poți apropia din nou de ei, ca să repari ceea ce ai stricat în relația voastră.

Horoscop 26 august 2018 – Săgetător

Ești împărțit între familie și carieră, fără a te putea decide în care dintre cele două direcții să investești mai mult. Dacă ești atent la ce-ți spune sufletul, vei vedea că, de fapt, știi răspunsul la această dilemă.

Horoscop 26 august 2018 – Capricorn

Poți percepe decizia unui superior ca pe o lovitură care are ca scop destabilizarea ta sau poți vedea, dincolo de această aparență, motivele reale ale hotărârii sale.

Horoscop 26 august 2018 – Vărsător

Ești foarte preocupat de tot ce este legat de bani și orice fel de resurse, dar la fel de mult contează și convingerea că lucrurile pe care le faci pentru a-i obține nu îți întinează sufletul.

Horoscop 26 august 2018 – Pești

Poți descoperi, cu sau fără surprindere, că opiniile diferite pot aduce un beneficiu imens tuturor, dacă cineva va avea răbdarea necesară să le analizeze și să le sintetizeze.