Radio Simplu

Horoscop DUMINICĂ 16 septembrie

Berbec

Tranziția lui Marte în Vărsător a fost simțită din plin de zodia ta, mai ales că ai făcut, probabil, în sfârșit anumite schimbări în lumea ta ce se impuneau de ceva vreme. Ai acum suficient timp la dispoziție și nu trebuie să te simți vinovat pentru perioada de incubare necesară pentru că anumite idei să se dezvolte și să își ocupe un loc bun în sistemul tău. Surprizele vor veni și te vei surprinde singur cu nevoia de a grăbi lucrurile într-un mod pozitiv. Ai acum ocazia să fii rațional și să vorbeșți mai puțîn în timp ce faci mai multe pentru viitorul pe care doreșți să ți-l creezi.

Taur

Recent, Venus și-a găsit calea spre casă ta a 7 a, casă relațiilor, iar balanță pe care o cauți pe domeniul acesta în aceste zile îți pare un obiectiv greu de atins. Însă iubirea chiar există pentru ține, profundă și sinceră, iar uniunea cu ceilalți este destinația spre care te îndrepți. Mulți Tauri se vor îndrăgosti, manifestând pasiuni imposibil de ținut sub control. Este timpul să fii relaxat și să te lași dus de curentul viețîi, deci nu fii prea strict și controlant, acum că ai șansă să îți împlineșți nevoile emoționale profunde.

Gemeni

Știai că shoppingul de Duminică a fost interzis în Nova Scoția în 2004 și nu s-a ridicat această restricție până acum doi ani ? Unele restricțîi ale vieții sunt, pur și simplu, inutile și nepractice, dar trebuie să accepți sistemul din care faci parte că să te poți simți cu adevărat liber să îți manifeșți abilitățile. A fi în război și conflict cu lumea în care trăieșți nu te duce nicăieri. Zilele acestei săptămâni au fost pline de muncă susținută care te face să realizezi ce ai nevoie să faci în lumea reală că să îți materializezi rezultatele dorite. Că să îți controlezi propria viață, vei vedea că vei găși pline de inspirație chiar și cele mai dificile circumstanțe, pentru că orice te provoacă și te duce la victorie.

Rac

Gândurile pe care le-ai pus în anumite relațîi la începutul săptămânii se vor dovedi a fi folositoare iar spre weekend vei întâlni toți oamenii potriviți pe care să ii ai alături în provocările vieții, cu curaj și înțelegere bună. Unii Răci se pot simți singuri acum sau trași de nevoi ciudate și distructive. Ține de bunul simt, în timp ce îți permiți să mai ai câte o emoție întunecată sau două. Asemenea sentimente nu te separă de lumea exterioară ci te deschid spre ea, dacă vrei să îți deschizi și tu inima și să accepți tot ce simți așa cum simți.

Leu

Soarele în Fecioara se pare că este foarte inspirațional pentru impulsurile tale creative, dacă știi pentru ce ai de muncit. Cu susținerea potrivită, circumstanțele financiare pentru mulți Lei se schimbă în bine și tot ce ai investit spre progresul tău în lumea materială începe să îți ofere roade. Poate că nu eșți încă satisfăcut deplin de cifre și rezultate, dar ele sunt aici că să îți arate că ai făcut bine tot ce ai făcut și că eșți pe drumul bun. În loc să simți emoții negative sau insatisfacție, manifestă recunoștință pentru tot ce ai deja, împarte-ți belșugul cu cei dragi și vei vedea că tot ce primeșți se multiplică și crește.

Fecioară

Știai că, dacă vrei să scoți sarea în exces din corp urmare a băutului de apă de mare, este nevoie să urinezi mai multă apă decât bei ? Un simplu echilibru al lucrurilor în această viață ne rămâne mereu neclar și uneori avem nevoie de informații specifice și explicații științifice că să înțelegem în totalitate ce trebuie făcut că lucrurile să iasă bine și în ordine deplină. Stai liniștit, locul tău de drept nu este ocupat de nimeni decât de ține. Asigura-te că urmezi emoția corectă de ușurință și de apartenența, altfel rișți să te distantezi de rezultatele pozitive și obiectivele spre care munceșți.

Balanță

Mișcările curajoase pe care le-ai făcut în ultimul timp se vor dovedi a fi folositoare iar tu vei fi focusat pe aspectele financiare ce te-au împovărat de ceva vreme. Ai șansă de a face lucrurile bine și să îți transformi lumea materială într-o versiune ai satisfăcătoare decât a fost în ultimele luni ce sunt acum lăsate în urmă. Inspirat și pregătit să lupți pentru visul tău, ce ai nevoie acum este de mai mult curaj decât de a gândi suplimentar. Meriți să ceri că dorințele să îți fie împlinite, chiar dacă alții nu reacționează în felurile pe care le-ai dori de la ei. Cere susținere în locuri noi și faci schimbări în modul tău de abordare ce te vor duce spre noi satisfacții.

Scorpion

Procesele tale de gândire sunt în sfârșit suficient de mature că să te ducă la soluții noi și să te integreze în cercuri sociale în care să te simți și emoțional dar și realist. Nu este nevoie totuși să te împingi singur în conversații care te fac să te simți lipsit de putere. Rămâi tăcut și liniștit, fidel idealurilor spre care ghizii te calauzesc. Stâlpi puternici de susținere sunt aici pentru ține. Ceea ce doreșți să obții vei obține mai repede decât credeai, dar trebuie să te gândeșți serios la toate acele detalii care îți pot încețoșa procesul. Lucrează cu oamenii potriviți care să te ajute în mișcările tale profesionale și fă pași curajoși înainte că să îți cureți lumea emoțională.

Săgetător

Știai că au fost scoase cu excavatorul sute de crainii de sub o catedrala din Mexico și așa a existat prima dovadă că aztecii sacrificau copii și femeile capturați de la alte națiuni ? Ceea ce s-a săpat și scos la iveală din propria ta istorie sau din istoria arborelui tău genealogic poate fi șocant dar această cunoștință îți poate schimbă viață în bine. Vei simți mari mișcări de destin cum au loc și, în timp ce nu eșți în măsură să controlezi fiecare situație a viețîi tale, ele vor începe să devină beneficii pentru ține în timp. Fii realist și cu picioarele pe pământ cât de mult poți, pregătit să îmbrățișezi impactul pozitiv al deciziilor tale în zilele ce vor veni.

Capricorn

Ți se dau instrumentele potrivite că să creezi ceva valid și nou. Ceea ce ți-au arătat circumstanțele viețîi în ultimele luni te ajută să foloseșți că să mergi mai departe cu capul sus. Ai trecut prin multe și ai nevoie de timp de odihnă că să pui cap la cap și să capete sens tot ce ai învățat. Venus în casă a 11 îți poate aduce schimbări mari în viață amoroasă. Capricornii singuri pot găși pe cineva cu care să își deschidă inima iar prieteniile pot deveni iubiri sau invers. Rămâi deschis la orice fel de posibilitate vine spre ține.

Vărsător

Mișcarea retrogradă a lui Marte ți-a făcut lumea cam haotică și ciudată. Acum că Marte a revenit în semnul tău îți da, în sfârșit, șansă să faci lucrurile bine, așa cum vrei și să faci acele schimbări pe care le doreai de luni de zile. Poți trece la acțiuni clare, acum că eșți pregătit să vezi lucrurile așa cum sunt ele de fapt. Unele neînțelegeri au fost vindecate și vezi eforturile altor oameni pentru ține că pe niște binecuvântări. Menține-ți judecată clară și evita mișcările rebele, fiind conștient de sensibilitatea pe care toată lumea o poartă în inima.

Pești

Știai că un criminal și-a tatuat scenă crimei pe piept și a fost prins din acest motiv după 4 ani după ce a comis crimă ? Concluzia trasă de aici este că unele lucruri chiar s-au terminat demult și nu trebuie să te mai reîntorci la ele nici măcar cu amintirea. Este timpul să te dezlegi, să fii liber și să foloseșți și aceste zile drept poligon pentru acele zboruri spre viitor pe care vrei să le iei. Nu ceda în gândire negativă și în față cuvintelor altora ce sunt prea critice și îți întristează inima. Tu ai răspunsuri pentru oricine pune restricție pe ține. Găsește calea de mijloc că să fii productiv și să ieși din punctele de conflict.