Radio Simplu

Horoscop detaliat pentru februarie 2020! O zodie se casatoreste, alta trece printr-o despartire dureroasa

Anul 2020 a inceput in mare forta pentru anumiti nativi, despre care astrele arata ca vor avea parte de un an de exceptie, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Ce anunta horoscopul lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie in parte?

Astrele par ca au decis sa ne ofere numeroase surprize, rasturnari de situatie, momente neprevazute, castiguri materiale sau profesionale, dar si gasirea sau pierderea unei iubite! Ce anunta horoscopul lunii februarie 2020, in functie de zodie?

HOROSCOP LUNA FEBRUARIE 2020 PENTRU TOATE ZODIILE

Pentru Varsator, se anunta o perioada de intensa si fericita interactiune sociala si amoroasa, suisuri si coborasuri in activitatea financiara, si o cufundare benefica in adancurile lumii sale interioare.

Pestii au mai mult noroc la bani decat de obicei, isi pretuiesc mai mult decat de obicei dragostea fata de un partener mai nou sau mai vechi, isi dinamizeaza relatiile de prietenie, si oscileaza intre plusuri si minusuri in zona lor subconstienta, arata horoscopul lunii februarie 2020.

Berbecul straluceste ca un luceafar in plan sentimental, are de face cu transformari notabile in amicitii, si isi energizeaza demersurile din sfera profesionala.

Horoscopul lunii februarie 2020 anunta surprize uriase

Horoscopul Taurului din februarie 2020 aduce in prim plan tendinta de a prefera intimitatea sau tainele in plan amoros, metamorfozarea relatiilor sale de amicitie, si oportunitati in strainatate.

Nativii din Gemeni au beneficii sporite din legaturile de prietenie, inclusiv in dragoste, sunt pusi in situatii atat auspicioase, cat si problematice in zona profesionala, dar par sa aiba de castigat ca urmare a unor initiative, demersuri noi in finante.

Cei nascuti in zodia Racului se bucura de o atmosfera armonioasa, de colaborare, la serviciu, tind sa iubirea mai in serios, pot primi atat vesti bune, cat si proaste referitor la un demers dintr-o alta tara, si isi recladesc relatiile de parteneriat din toate dimensiunile existentei lor, anunta horoscopul lunii februarie 2020.

Leul are sansa sa profite mai mult decat spera de o conexiune de peste hotare, sa isi dea o nota de incitare, chiar exotism, vietii sale amoroase, atata vreme cat nu se lasa ispitit de iluzii, si da dovada de perseverenta in munca.

Conform horoscopului pentru luna februarie 2020, Fecioarei din luna februarie 2020, exista posibilitatea aparitiei unei patimi fierbinti si unor oportunitati de zile mari in dragoste, a unor avantaje insemnate in asocieri financiare cu conditia de a si le elimina pe cele paguboase.

Balanta trebuie sa se increada mai mult decat altadata in partenerii sai din toate aspectele traiului lor, sa isi perfectioneze comunicarea, relationarea din plan profesional, sa isi echilibreze combativitatea de bun augur din acest domeniu cu un plus de diplomati, anunta horoscopul lunii februarie 2020.

In cazul Scorpionului, se pune accentul pe stabilitatea din viata sentimentala si cea profesionala, mai cu seama prin ajustarea comunicarii cu persoana iubita si cu colegii, si pe o relationare avantajoasa in sfera sociala.

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna februarie 2020, dragostea il favorizeaza in numeroase imprejurari nesteptate, iesite din comun, isi consolideaza relatia cu rudele, chiar daca trebuie sa se confrunte cu niste probleme din acest punct de vedere, si are ocazia sa-si extinda o afacere, sa-si majoreze castigurile dintr-o investitie mai noua ori mai veche.

Capricornul isi sensibilizeaza conexiunea cu partenerul de viata, da intaietate loialitatii, sinceritatii din aceasta, isi reformuleaza, revede intreprinderile financiare, se remarca printr-un rol principal jucat pe scena lumii, scrie a1.ro