Radio Simplu

Horoscop de sfarsit de an. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ultima luna din 2019, dar si ce te asteapta in 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru final de an.

Berbec – acesti nativi sunt putin de-a indoaselea in aceasta perioada, vor fi intarzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ in existenta lor. Va fi ceva fantastic de benefic.

HOROSCOP Taur – intra in a doua saptamana consecutiv in discutarea pentru a rezolva niste probleme. Este tot incapatanat. Trebuie sa angreneze o discutie in familie sau cu cei apropiati.

HOROSCOP Gemeni – Dumnezeu le ofera protectie totala in ultima luna a anului. Vor avea protectie impotriva tuturor fortelor malefice, gandurilor negre, a energiilor negative.

HOROSCOP Rac – au o nebuloasa in minte. Un fel de mister pe care nu il poate deslusi nimeni. S-au cufundat in griji, in lucruri tainice. Sunt cufundati intr-un total mister. Doar o forta divina ii poate ajuta.

HOROSCOP Leu – Vor afla un adevar fantastic de important, care le poate schimba viata. S-ar putea sa vina cererea in casatorie.

HOROSCOP Fecioara – este o saptamana de dragoste, de ceva nou si fierbinte. Daca nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie sa fie pasionali si exuberanti.

HOROSCOP Balanta – sunt pe o posghita de gheata foarte subtire. Cineva i-a atentionat si s-ar putea sa explodeze. Atentie mare la cum reactionati cu cei din jur si cum va purtati. Ce spuneti e greu de intors.

HOROSCOP Scorpion – Fertilitate si belsug. Peste putin timp visele se implinesc.

HOROSCOP Sagetator – Schimba macazul. Abordati alfel problemele care va intereseaza. Trebuie o schimbare de atitudine totala.

HOROSCOP Capricorn – se cearta cu Balanta. Va fi o disputa furtunoasa. Isi vor impune punctul de vedere. Puteti castiga si fara a antama o batalie.

HOROSCOP Varsator – trebuie sa se pregateasca de o suita de schimbari majore in perioada imediat urmatoare.

HOROSCOP Pesti – au un gand, o schimbare a loculului de munca sau a locuintei. Pregatesc un Revelion incredibil, insa vor munci si acolo.