Radio Simplu

Horoscop de Eclipsă totală de Luna plină sângerie, vineri 27 iulie. Ce trebuie să se schimbe? Cum este atinsă zodia ta de acest fenomen unic?

Eclipsă totală de Luna iulie 2018. În noaptea de vineri 27 iulie 2018 toată lumea va trăi unicul eveniment al secolului nostru: cea mai lungă eclipsă totală de Luna, însoțită de Luna plină sângerie în Vărsător.

Pregătește-te pentru o priveliște spectaculoasă a cerului. Eclipsă totală va dură în total o oră și 43 minute dar întreagă perioadă de timp cât eclipsă este și parțială și totală este de 3 ore și 55 minute!

Da, eclipsă totală de Luna va fi vizibilă și în România, iată:
La 21:24 începe eclipsă parțială, Luna începe să devină roșie. La 22:30, începe eclipsă totală, Luna este complet roșie! La 23:21, are loc maximum din eclipsă totală de Luna, Luna este cea mai aproape de centrul umbrei Pământului. La 00:13, se încheie eclipsă totală de Luna. La 01:19, se încheie eclipsă parțială de Lună.

Nu doar că eclipsă este totală, dar este și în conjuncție cu Marte. Planetă roșie Marte practic va străluci chiar lângă Luna roșie sângerie pe 27 iulie. Ce mai noapte! Marte este cel mai aproape de Pământ și mai strălucitor că oricând și este și retrograd. Avem așadar toate elementele pentru o eclipsă absolut spectaculoasă pe care nu o vom uită ani la rând.

Mesajul unei asemenea eclipse este: ce trebuie să se întâmple se va întâmplă. Așteaptă-te la neașteptat. Eclipsele sunt celebre pentru că aduc schimbări și transformări majore în viețile oamenilor.

Această eclipsă totală de Luna semnifică punctul culminant a ceva ce a început în februarie 2018 în viață ta. Cum te-ai descurcat de atunci încoace? Ce a ajuns la nivel de roade de cules? Ce a eșuat să se lanseze și se se întâmple ? Este timpul să faci inventarul.

Mulți oameni tind să se sperie de eclipse doar pentru că se crede că ele aduc crize de un fel sau altul care duc la schimbări semnificative în viață lor. Cu toate această, nu toată lumea are parte de efectul unei eclipse de acest calibru (contează și zodia în care ești și în care are loc eclipsă) iar dacă are, acest eveniment sau schimbare apărută poate fi foarte pozitivă!

Eclipsă totală de Luna iulie 2018. La ce te poți aștepta?

Pregătește-te că sentimente reprimate să erupă într-un mare fel. Cum stai cu gestionarea crizelor de furie? Îți onorezi dorințele sau stai așa pe loc în timp de resentimentele te macină?

Peste lume se așterne o perioadă de tăcere pe durată eclipsei, tocmai bine pentru ține că să îți auzi mai clar acea voce interioară furioasă pe care ai ignorat-o așa de mult timp. Dacă ai mers pe o cale greșită, această Luna plină sângerie îți da câteva motive roșii și fierbinți de ce ar trebui să îți regrupezi forțele și să îți reconsideri atitudinea. Ce trebuie să se schimbe?

Este timpul să îți susții propria revoluție!

Vestea bună despre această Luna plină sângerie și eclipsă totală de Luna în Vărsător este că scoate otravă care s-a instalat și strică relațiile, gândurile și viață în comunitatea ta. După ce adevărul iese la iveală, vei începe să vindeci acel aspect și să urmezi acțiunile corecte.

Dacă ai ajuns la un punct major de cotitura în viață ta pe un anumit domeniu unde furia interioară mocniță a dominat, va apărea o schimbare pentru că este timpul pentru ceva nou și mai bun.

Eclipsă totală de Luna iulie 2018. BERBEC
O prietenie poate face o implozie în preajmă acestei eclipse totale de Luna și poate fi despre diferențe financiare sau de valori și priorități. Dacă ești supărat pe un prieten sau dacă nu va priviți în ochi cu adevărat, toate tensiunea poate ieși la suprafața acum, reprezentând un punct de cotitura major în prietenia voastră. Nu este un moment să sucombezi presiunii prieteniilor.

Onorează dorințele inimii tale. În paralel totodată, poate fi și vorba despre un resentiment adânc despre un vis neîmplinit sau o ambiție neasumata pentru o viață mai bună. Este timpul să spui rămas bun asocierilor distructive și idealurilor care nu au evoluat bine. Privește-ți propria creativitate și talentele tale pentru a aduce o diferență în lumea ta!

Eclipsă totală de Luna iulie 2018. TAUR
Ești furios cu privire la locul unde te afli pe cărarea vieții tale. Această Luna plină sângerie îți luminează ambițiile neîmplinite și un sentiment că nu ți-ai onorat dorință de a reuși așa cum doreai și să câștigi respectul dorit cândva.

Te-ai putea simți furios legat de superiori – un șef sau un părinte – și cu resentiment față de influența lor puternică asupra ta. Este deci timpul să conștientizezi că vrei mai mult de la viață ta.

Onorează-ți dorință de a te ridica mai sus și fii tu cel responsabil pentru destinul tău în loc să îi lași pe alții să te coordoneze. Se poate contura o stare rebelă instabilă în ține ce poate erupe oricând, în special față de oricine e autoritate pentru ține. Extrage-ți puterea din interiorul tău, din rădăcinile tale, casă ta și chemarea autentică a sufletului tău.

Eclipsa totala de Luna iulie 2018. GEMENI

Ai un punct slab in filozofia ta personala de viata si acesta este construit in jurul unei furii sau resentiment despre credintele tale. Asta iti saboteaza eforturile de a iesi in afara ta cu adevarat si se manifesta in feluri imprevizibile, asa cum va fi clar de aceasta eclipsa. Te poti simti cu resentimente fata de VIPuri sau oameni cu care esti implicat chiar in proiecte internationale, media sau de publishing.

Asteapta-te sa ai valuri de intuitie si sa iti privesti visele ca sa capeti inspiratie. Daca esti furios despre o dorinta neimplinita de a calatori, a studia sau a te duce in fata unei audiente mai mari, poate ca este timpul sa deschizi canale de comunicare pe aceasta tema. Vorbeste despre asta, negociaza si pune-ti la cale reteaua sociala. Priveste in mediul tau imediat pentru un val de idei noi care sa te ajute sa te eliberezi de ganduri nedorite.

Eclipsa totala de Luna iulie 2018. RAC

In cine poti sa ai incredere ? Ai o incertitudine in crestere cu privire la loialitatile tale si despre cine iti mentine cu adevarat promisiunile. Prietenii sunt oarecum nestatornici la acest moment. Iti datoreaza cineva bani? Se joaca cineva de-a puterea cu tine si te zapaceste, in special pentru ca depinzi de el/ea? Legaturile tale, fie emotionale fie financiare, cu altcineva sunt luminate acum la aceasta eclipsa de Luna plina rosie, cerandu-ti insistent sa iti iei inapoi orice putere pe care ai cedat-o.

Te poate lua prin surprindere un aliat sau o cunostinta, eliberandu-ti o furie reprimata pe tema faptului ca te simti lipsit de putere. Este momentul sa platesti datorii vechi. Uita-te la talentele tale si la resursele pe care le ai si astfel iti cresti puterea si increderea de sine !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO