Radio Simplu

Horoscop de duminica prezentat de Neti Sandu. Vesti uriase pentru zodii

Astrologul Neti Sandu ne prezinta previziunile astrale pentru ziua de duminica.

Vibraţia zilei este 7si o să pricepem sensul ascuns al unor lucruri.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 BERBEC

Familia capătă cea mai mare atenţie în perioada asta, îi răsfăţaţi şi voi pe-ai voştri şi o să poate preparaţi nişte bunătăţi şi-i chemaţi şi pe perieteni

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 TAUR

O să vă fascineze cineva care poate fi în grupul de prieteni, într-o excursie, altundeva prin ţară, pe-acolo pe unde o s-ajungeţi.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 GEMENI

Se-anunţă cineva în vizită, poate chiar e în trecere prin oraşul vostru şi n-o să vă rateze c-aveţi amintiri frumoase şi-i-e dor omului de voi.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 RAC

O stare de bine, poate aflaţi nişte veşti care să vă dea un refresh interior, o să primiţi poate şi nişte cadouri, va fi ceva special.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 LEU

E o energie debordantă la voi, aveţi chef de plimbare, de distracţie, vă duceţi la o petrecere, o să cunoaşteţi şi altă lume şi o să fie un suflu de prospeţime.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 FECIOARĂ

O s-aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră – e o relansare.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 BALANŢA

O să vă luaţi inima-n dinţi să vorbiţi deschis cu partenerul de viaţă ca să faceţi că relaţia voastră să capete acea prospeţime de la-nceput, să fiţi iarăşi, fericiţi.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 SCORPION

Prietenii vă tot invită pe ici pe colo şi o să ieşiţi mai des, prilej cu care o să deveniţi şi mai vizibili în societate c-or să fie la mare căutare produsele voastre.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

O să aveţi timp şi chef să ieşiţi pe la evenimente ca să schimbaţi opinii cu cei care sunt importanţi în ochii voştri şi o să fie o sursă de inspiraţie în afaceri.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 CAPRICORN

Întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră şi o să legaţi o relaţie care vă poate împlini sufleteşte şi să daţi uitării perioada de singurătate.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri cu care o să relaţionaţi în cadrul activităţilor recreative şi poate fi şi ceva muncă în folosul altora, cum faceţi de obicei.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 PEŞTI

Voi o să daţi cărţile pe față ca să eliminaţi lucrurile care dăunează relaţiei voastre de cuplu şi poate ajungeţi şi la căsătorie în toamna asta.