Radio Simplu

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU NOIEMBRIE 2019. Destin bun, sunt cele mai norocoase zodii ale toamnei, toate vin la pachet. Cine va avea noroc în dragoste, cine va avea portofelul plin

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat previziunile pentru luna noiembrie 2019.

Din punct de vedere al zodiilor, iată previziunile pe scurt pentru fiecare.

Berbecii sunt obosiți și s-au cam săturat de ceea ce fac. Sănătatea le este în pericol și ar fi bine să încerce să evadeze puțin, o vacanță scurtă sau o deconectare de la problemele cotidiene ar fi bine venită.

Taurii au parte de furtună în paradis. Dragostea se amestecă cu finanțele și lucrurile nu vor ieși bine, mai ales dacă impulsivitatea le controlează cuvintele.

Gemeni au probleme în plan personal și deși sunt maestrii comunicării, se încurcă în cuvinte care pot răni ușor persoana iubită. Femeile din zodia gemeni care își doresc un copil au mari șanse în această perioadă.

Racii sunt liniștiti și se bucura de realizări financiare sau probabil de anumite achiziții.

Leii sunt extrem de concentrați la propia persoană și asta dă dovadă mare de egoism. Persoanele din jurul lor vor avea de suferit din cauza acestei atitudini.

Fecioara este critică și nervoasă pusă pe un ideal de a schimba universul, se cam încurca în aceste planuri, dar în schimb le vor merge bine din punct de vedere financiar.

Acum este șansa balanțelor să facă tot ce și-au propus. Jupiter, marele benefic a fost timp de un an în această zodie. Deciziile trebuie luate acum.

Scorpionii nu sunt înțeleși de nimeni din jurul lor, deși ei sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Merg inainte fară să audă sau să vadă.

Săgetătorii își doresc chiar și luna de pe cer, acest efort de a obține totul le consumă mult din energie, iar perioada de recuperare va fi una dificilă.

Capricornii sunt extrem de conservatori și trebuie să se pregătească de schimbări pentru că în perioada următoare vor urma multe, în ciuda greutăților de orice gen.

Vărsătorii continuă să greșească în același loc, nu își invață lecțiile și spun doar lucruri trăznite care îi derajează pe cei din jur. Cristina Demetrescu speră că în curând își vor da seama ce se întamplă în viața lor.

Peștii iși fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție ar fi să ajute doar atunci cand li se cere.