Radio Simplu

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următoarele 4 luni. Luna Neagră schimbă vieți! Mesaj pentru Gemeni

Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop special pentru următoarele 4 luni: Luna Neagră și Uranus ne zguduie puțin până-n august!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK, pentru următoarele 4 luni. Sunt prefigurate aspecte astrale tensionate, cauzate de Lilith – Luna Neagră și planeta Uranus, până în luna august 2023!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu până în august 2023: Lilith (Luna Neagră) și Uranus aduc tensiuni uriașe
E un aspect tensionat care se formează în aprilie, dar nu la o dată exactă. Cel mai intens va fi în mai, iunie și august. Uranus e în Taur – vizează banii, iar Luna Neagră e în zodia Leu și vizează încrederea în sine.

Vremurile ne pot îndemna să luăm în calcul să facem altceva cu viața noastră, să fim mai puțin dependenți de ceea ce facem acum. Pot fi scoase la suprafață foarte multe temeri.

La un moment dat, viața pune problema să facem cu totul altceva. Unii fac schimbări fiindcă își doresc, alții sunt supuși unor răsturnări de situație. Uranus în Taur pedalează în continuare la ideea de schimbare.

Gemenii trebuie să învețe să ierte
Pentru Berbeci, de la mijlocul lui mai, au toate șansele să reușească într-o muncă inițiată de ei, după capul lor. Au paternitate asupra acțiunii pe care o fac. Pot câștiga altfel banii. Au tot ce le trebuie, iar tensiunea cu Luna Neagră le spune că trebuie să-și pună în cuie niște pofte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Pentru Tauri, tensiunea dintre Uranus și Lună Neagră poate viza comoditățile lor. Și ei sunt într-un proces de schimbare, dar nu neapărat fimanciar. E vorba mai mult de caracter, de conduită. Sunt sesizați în legătură cu nemulțumirile. Le pasă foarte mult de ei și trebuie să fie foarte onești cu ei. Se pot elibera de o povară din trecut, din biografia lor.

Pentru Gemeni, acest aspect e eliberator într-un fel, dar tensionat. Are legătură cu iertarea, cu înțelegerea. Poate ierta o persoană pe plan financiar, că nu au primit niște bani. Indiferent ce se întâmplă în relațiile lor personale, trebuie să treacă peste neprietenie, incorectitudine sau chiar trădare. Au destulă forță morală să treacă de bârfe și trădări.

Pentru Raci, este o tensiune care vizează niște investiții făcute în oameni. dar și unele financiare. Dacă au planuri și proiecte, investesc mult. Sfatul e să își ia niște modele și să învețe din experiențele altora.

Fecioarele au teama că se fac de râs
Pentru Lei, e un aspect care vizează niște schimbări mari pe care le fac în viață și care pot fi disconfortante. În urma unor lucruri pe care le află, pot să își reordoneze crezurile, convingerile și gândurile. Fac schimbări majore cu ei înșiși. Pot recunoaște că au greșit.

Pentru Fecioare, banii vin dacă se implică mai mult, dacă produc mai mult. Vin cu soluții și gândesc tot felul de acțiuni. Unele Fecioare spun că n-au cu cine, altele au teama că nu au mai făcut niciodată un lucru și nu vor să se facă de râs.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele au tensiuni legate de cheltuielile neprevăzute din cauza altor persoane. Unele cheltuieli chiar trebuie făcute. Alte cheltuieli sunt făcute să se separe de cineva, să se împartă lucrurile, la propriu.

Pentru Scorpioni, tensiunile sunt legate de autoritate și autoritarism. Sunt stimulați să iasă la rampă, să stea sub reflectoare. Sunt foarte expuși poate și datorită partenerului de viață.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Capricornii au mare nevoie de iubire
Pentru Săgetători, tensiunile sunt legate de faptul că muncesc și pot face bani din muncă, dar legal, juridic, pot apărea încurcături contabile ori acte doveditoare. Au idei pentru noi proiecte, dar trebuie să găsească și cadrul legal, administrativ potrivit să își desfășoare activitatea și asta poate aduce tensiune pentru ei.

Pentru Capricorni, nu e vorba decât de faptul că au mare nevoie de iubire. Sunt dornici să ofere dragoste, dar simt că încălzesc mai greu inima persoanei iubite. Poate fi vorba și despre copii, nu doar despre persoana iubită.

Pentru Vărsători, tensiunile sunt parteneriale. Vărsătorii sunt mobilizați să facă lucruri, dar în stilul lor. Până găsesc persoana potrivită, le poate fi dificil. Nu vor să fie scoși din ale lor, din stilul lor, ritmul lor de viață.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Pești, tensiunile vizează negocierile, discuțiile, contractele care ating banii. Sunt tensionați mai ales dacă nu stăpânesc toate informațiile ori dacă nu știu să își vândă marfa, să își arate calitățile. Fac lucruri, sunt motivați, dar tot ei trebuie să vorbească despre realizările lor.