Radio Simplu

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru TOAMNA 2018

Toamna anului 2018 va fi una plina de provocări, în care românii vor face mulţi bani, indiferent de zodie. Cel puţin asta susţine astrologul Camelia Pătrăşcanu.

Berbec – un an provocator pentru carieră, trebuie să facă un bilanț, dacă drumul îi reprezintă sau nu. După lunile de vară, apar schimbări profesionale. Trebuie să se gândească dacă rup sau nu relația, dacă ea nu merge.

Taur – un an fabulos, glorios. Vor avea hotărâri mari, unii divorțează, alții își găsesc sufletul-pereche. Pot face niște businessuri extraordinare. Trebuie să fie atenți la lege, munca pe care o fac să fie corectă din punct de vedere juridic.

Deplasările în străinătate să fie bine calculate. Poate fi toamna marii iubiri.

Gemeni – își fac calcule financiare. Vor pierde pe mâna altora în 2018. Trebuie să fie atenți la sănătate, pot corecta mult.

Rac – un an foarte valoros, vor avea succes în relații. Unii își fac curățenie în lista de relație. Sunt pragmatici, reci, cerebrali, dacă nu fac curățenie, acest lucru îi poate afecta decenii.

Până în mai, sunt ajutați de Uranus pe zona carierei. Schimbări parteneriale și de drum în viață, din mai încolo. Unii Raci pot avea copii în acest an.

Leu – trebuie să fie atenți cu munca. E un an grozav pentru ei în 2018. Pot avea o ieșire la rampă spectaculoasă.

Fecioară – culege roadele muncii din ultimii ani. 2018 va fi un an de curaj, trebuie să arate lucrurile pe care le-au acumulat. Pot întâlni persoana perfectă.

Balanță – își reamintesc nemulțumirile din trecut. Nu va fi un an bun, va pune probleme în familie.

Va fi un an al plăților. Poate veni pe neașteptate o moștenire.

Scorpion – poate câștiga vizibilitate, dar are nevoie de un cadru juridic, își clădesc câștigurile pentru 2019. Poate e mai bine sa rupă niște relații brusc, decât să le lungească.

Cei singuri pot întâlni o persoană cu care să pornească la drum în viață.

Săgetător – pot exista schimbări profesionale, poate chiar își schimbă profesia, să fie atenți la sănătate. Să muncească mai mult pentru banii câștigați, să fie mai creativi și mai mândri de cunoștințele pe care le-au acumulat.

Excesele din ultima vreme dau semne, să fie atenți la sănătate. Ceva deja e toxic. Să țină mai aproape părinții, e bine să primească ajutor în acest an.

Capricorn – se încheie o etapă de schimbări care s-au produs în ultimii ani în viața lor.Vin niște răsplate absolut superbe.

Trebuie să fie înțelepți, că nu plecăm cu nimic pe lumea celalaltă din ce am acumulat material. Să fie înțelepți. Pot să dezvolte un business pe cont propriu.

Vărsător – se poate ivi o afacere, fac schimbări în relațiile de familie. Poate avea loc o reașezare în sânul familiei. Trebuie să fie atenți la sănătate, oasele au cel mai mult de suferit în cazul lor.

Stau bine la capitolul carieră, cea mai bună perioadă din iulie încolo.

Pești – sunt ghidați de sus la fiecare pas și trebuie să-și asculte intuiția. Studiile și călătoriile în străinătate sunt favorabile, au șansa să întâlnească un guru.

Ar fi bine să se dezvolte ca autodidacți în meseria lor, să dezvolte o cale nouă.