Radio Simplu

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru saptamana 18-24 noiembrie. Vesti bune pentru mai multe zodii

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 noiembrie. Este cea mai bună săptămână pentru unele zodii

HOROSCOP Berbec – au un start foarte bun, dar sunt oroglioși. Luni și marți s-ar putea să intre în conflict cu o persoană. Miercuri e una din cele mai bune zile, cu cele mai bune de cooperare. Joi vin bani. În weekend totul depinde de partenerul de viață.

HOROSCOP Taur – sunt mai rezervați luni și marți. Sunt cu ochii pe cei din jur. Le aduc vești surprinzătoare Mercur retrograd. Miercuri și joi surprind pe toți cu ideile lor. Joi și vineri au foarte mult de muncit. În weekend lucrurile decurg bine.

HOROSCOP Gemeni – au chef de vizită și se mișcă în funcție de ele, luni și marți. Trebuie să fie atenți la sarcinile de la muncă, sunt mai concentrați miercuri și joi și pot obține rezultate. În weekend au o dispoziție mai bună.

HOROSCOP Rac – preocupați de bani. Scot bani din buzunar luni și marți. Unii raci își alină emoțional cumpărând tot felul de lucruri. Au chef de muncă miercuri și joi, rezolvă multe lucruri. Se pot anunța musafiri se liniștesc în weekend.

HOROSCOP Leu – săptămâna începe tensionată, dar sunt energizați. Se menajează foarte mult la începutul săptămânii. Sunt puși pe treabă miercuri de joi, se mobilizează și îi inspiră pe cei din jur. În weekend se anunță discuții, întâlniri, informații, toate în jurul căminului.

HOROSCOP Fecioară – atenție la deciziile altcuiva, luni și marți. Sunt prudente și nu se vâră în polemici. Atenție la sănătate. Miercuri și joi au randament și toate lucrurile le ies bine. Joi și vineri vin și bani. În weekend sunt pe drum.

HOROSCOP Balanță – au o dispoziție socială luni și marți. Văd partea bună a lucrurilor. Primesc o invitație. Pot recupera niște bani sau se pot trezi cu niște propuneri. Atenție la sănătate joi, însă în weekend sunt într-o mare formă.

HOROSCOP Scorpion – sunt autoritari luni și marți, au multe lucruri de făcut. Tind să conducă cu mână forte și trebuie să se impună. Sunt cu ochii pe bani, dar aceștia vin doar dacă se mobilizează. Au rezultate bune miercuri și joi. Grijă pentru sănătate joi și vineri. În weekend se relaxează.

HOROSCOP Săgetător – sunt într-un tonus bun luni și marți, unii își fac planuri de călătorie. Sunt eficienți și foarte bine mobilizați miercuri și joi. Au rezultate bune financiar. Joi și vineri distracție și au chef de flirt. În weekend atenție la sănătate.

HOROSCOP Capricorn – sunt atenți la ce face sau ce își dorește o persoană dragă pentru ei luni și marți. Sunt eficienți la lucru miercuri și joi. Se descurcă foarte bine. Toată săptămâna muncesc, abia în weekend au timp de distracție.

HOROSCOP Vărsător – săptămâna începe relaționist, sunt atenți la imaginea lor, vor să facă impresie. Au miză. Sunt atenți la ce spune lumea. Sunt orgolioși luni și marți, își revin miercuri și joi, de aceea sunt mai eficineți. În weekend au de bifat o vizită.

HOROSCOP Pești – au entuziasm și elan. Multă muncă luni și marți. Colaborări importante miercuri și joi. Rezolvă lucrurile. În weekend decurg în funcție de partener, dar vor să iasă să călătorească.