Radio Simplu

Horoscop august 2018. Ce zodii sunt favorizate în ultima lună de vară

Horoscopul lunii august 2018 îți spune ce zodii vor da lovitura în ultima lună de vară. Vezi dacă și tu faci parte dintre ele!

Horoscop august 2018 Berbec

Pe măsură ce luna trece, te vei concentra tot mai mult pe dorințele personale și pe carieră. Aptitudinile sociale devin tot mai importante pentru a rezolvă problemele.

Dinamismul și capacitatea de a conduce nu sunt foarte importante, cooperarea și colaborarea fiind cele care dau acum rezultate.

Horoscop august 2018 Taur

În această luna vor fi în prim plan problemele legate de casă și familie. Carieră și ambițiile personale sunt și ele importante, dar se vor manifestă doar în viitorul apropiat.

Pentru a reuși, acum va trebui să îi ajuți mai mult pe ceilalți și să fii adaptabil la condiții. În prezent, independența și dinamismul nu sunt la fel de importante cum sunt cooperarea și colaborarea cu cei din jur.

Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!

Horoscop august 2018 Gemeni

Te vei concentra pe obiectivele legate de carieră și cele de dezvoltare personale, familia și emoționalul trecând pe planul secund. Abilitățile sociale și flexibilitatea sunt acum utile pentru a avea succes.

Datorită personalității tale vei fi fericit să te adaptezi la oameni și situații. Totuși, puterea de concentrare va fi diminuată și va trebui să depui eforturi mai mari pentru a face față.

Horoscop august 2018 Rac

Familia și planul psihologic necesită mai multă atenție în această luna, având prioritate față de obiectivele legate de carieră și viață publică. Progresul tău depinde de situații și de cei din jur, iar atitudinea independența nu te va ajută, fiind necesar să lași lucrurile să curgă în propriul lor ritm.

Horoscop august 2018 Leu

Bunăstarea familiei și stabilitatea emoțională vor fi acum în centrul atenției. Dezvoltarea în planul carierei trebuie să se bazeze pe fericirea familiei și pe satisfacțiile de ordin psihologic.

Deși interesele altora vor fi dominante, ambițiile personale se păstrează intacte, tu fiind foarte puternic. Este important să găsești un echilibru între bunăstarea ta și fericirea celorlalți. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!

Horoscop august 2018 Fecioară

Familia și planul emoțional sunt cele care contează în această luna. În timp ce lucrezi la dezvoltarea profesională, va trebui să te bazezi pe factorii emoționali și să îți asculți intuiția.

Te poți concentra asupra doritelor personale și le vei putea împlini prin efort personal și inițiativă. Obstacolele se reduc considerabil și vei face progrese mari pe plan academic, dar și acasă.

Horoscop august 2018 Balanța

Vei fi extrem de agresiv în această luna, ceea ce este împotrivă naturii tale, dar de mare ajutor acum. Energia crește și poți obține tot ceea ce îți propui.

Vei fi suficient de curajos și îndrăzneț pentru a face față cu succes oricărei provocări! Ești capabil să îți dirijezi viață așa cum dorești și nu te temi de oameni sau de situațiile care apăr.

Horoscop august 2018 Scorpion

Creșterea profesională va fi absolut superbă în această luna! Deși este important tot ce este legat de familie și de planul emoțional, acestea fiind predominante, carieră are prioritate față de bunăstarea familiei, ea fiind încurajată și susținută din toate părțile!

Ești mai determinat, mai egoist și poți comandă și controla oamenii și situațiile. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!

Horoscop august 2018 Săgetător

Și tu vei fi extrem de agresiv în această luna și poți realiză lucrurile prin propriile eforturi. Debordezi de încredere, ești stăpânul oameilor și al situațiilor și nu depinzi de nimeni pentru a-ți atinge obiectivele.

Nu este necesar de adaptabilitate sau cooperare cu cei din jur și poți fii fericit doar prin eforturi personale.

Horoscop august 2018 Capricorn

Ambițiile profesionale și cele personale sunt vitale în această luna. Ești foarte independent și îți poți controla și direcționa viață conform dorințelor!

Nu depinzi de carismă, cei din jur fiind obligați să respecte ordinele tale. Nu ești la milă nimănui și ai control deplin asupra acțiunilor tale. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!

Horoscop august 2018 Vărsător

În această luna te vei concentra pe dezvoltare perspectivelor profesionale, iar familia și trăirile interioare trec în plan secund.

Datorită manifestării independenței și a personalității tale unice, îți vei atinge toate sintele propuse. Ești susținut de contactele sociale și de aprecierea celor din jur. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!

Horoscop august 2018 Pești

În plan profesional și social îți poți formulă foarte clar cerințele și așteptările. Însă nu ești suficient de independent pentru a face față situațiilor fără spirjinul celor din jur.

Pentru a realiz ceea ce îți propui, va fi necesar să găsești echilibru perfect între eforturile personale și capacitatea de relaționare. Va fi o lună în care vei da lovitura în tot ce-ți vei propune!