Radio Simplu

Horoscop 4 octombrie 2018. Zodia care trebuie să ia o decizie importantă pentru viața sa

Horoscop 4 octombrie 2018. O zi în general productivă, cu multe beneficii în sfera financiară şi schimbări pozitive în zona relaţiilor personale. Circumstanţele se vor arăta în favoarea voastră, astfel veţi avea ocazia de a cunoaşte pe cineva cu adevărat special.

Fie va fi vorba de o prietenie sinceră, ori chiar o relaţie amoroasă plină de pasiune şi senzualitate. Decizia va fi în mâna voastră. Aveţi mare grijă atunci când ieşiţi din casă, sezonul rece vă poate păcăli, iar o vizită la medic ar putea fi ultimul lucru pe care vi-l doriţi.

Horoscop 4 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor simţi nevoia, astăzi, să se deconecteze de la responsabilităţile şi rutina de zi cu zi. Astăzi vă veţi dori cu ardoare să fugiţi pe o plajă pustie, unde soarele şi marea vă aşteaptă. Deşi nu sună bine, înainte de a fugi în lume, tot trebuie să duceţi la bun sfârşit anumite treburi. Trebuie să realizaţi că veţi avea parte de timp liber şi distracţie după ce veţi termina ce aveaţi de făcut. Veţi primi o recompensă mult aşteptată!

Horoscop 4 octombrie 2018 Taur

Taurii vor avea nevoie, astăzi, de suport emoţional din partea familiei şi prietenilor. Evenimentele de astăzi vor fi o adevărată lovitură pentru încrederea de sine. Dacă aveţi un prieten foarte bun, care v-a ajutat şi în trecut, apelaţi la el pentru a ieşi din această situaţie. O simplă discuţie vă încărca cu energie pozitivă, energie de care aveaţi mare nevoie. Astrele vă recomandă să vă amintiţi că astfel de zile negre trec întotdeauna şi sunt urmate de momente fericite.

Horoscop 4 octombrie 2018 Gemeni

Astrele vă recomandă, astăzi, să vă urmaţi inima şi instinctul în ceea ce priveşte viaţa personală. Dacă cineva drag vouă este pe pasul de a pleca, de a vă părăsi, trebuie să luaţi măsuri drastice pentru a opri acest tren. Trebuie să arătaţi ceea ce simţiţi cu adevărat pentru a putea convinge persoana iubită că locul ei este lângă voi. De asemenea, astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la bani. Cheltuiţi cu măsură şi gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie importantă.

Horoscop 4 octombrie 2018 Rac

Racul va simţi ziua de azi ca fiind una destul de obişnuită, însă nimic nu poate fi mai departe de adevăr. La birou, munca va fi presărată cu unele probleme neaşteptate, iar seara va fi marcată cu discuții cu familia. O rudă, sau chiar partenerul de viaţă va împărtăși noul său plan de viață, pe care nu îl veți aproba. Ştiţi din experienţă ca un asemenea plan este greşit trbuie să munciţi din greu pentru a descuraja această persoană să-și urmeze calea planificată, inclusiv alți membri ai familiei care sunt de acord cu acest plan.

Horoscop 4 octombrie 2018 Leu

Leul va experimenta o mulțime de mici impedimente în această zi. Nu veți putea să vă concentrați în mod obișnuit pe afacerile oficiale, deoarece veți avea parte de unele defecțiuni ale echipamentelor profesionale. Poate că toate problemele din această zi se vor învârti în sfera comunicațiilor. De exemplu, implicându-vă în negocieri complexe, vă veți strădui să găsiți cea mai bună abordare pentru a obține punctul dvs. de vedere. O discuţie cu partenerul de viaţă vă dă toate planurile peste cap.

Horoscop 4 octombrie 2018 Fecioară

Fecioara va fi puțin șocată să primească un apel de la cineva din trecut. Această persoană îşi manifestă intenția de a reveni în viața ta, ceea ce ar fi extrem de periculos pentru tine și nu ar trebui să fie permis. Fii atent și conștient astăzi la toate complicaţiile și vei vedea cum să-ți faci existența fericită și armonioasă. Nu vă lăsaţi ghidaţi de sentimente sau de porniri amoroase necontrolate, pentru că asta înseamnă un întreg set de probleme dificile. Acţionaţi logic şi concret, aşa cum faceţi de obicei.

Horoscop 4 octombrie 2018 Balanţă

Astăzi, Balanţele vor experimenta un triumf din punct de vedere profesional. Se va anunța că au fost aleşi pentru o nouă poziție de conducere, pe care, de altfel, s-au bătut şi colegii lor. Vor fi foarte entuziaști în legătură cu acest lucru și ar trebui să vadă acest lucru ca fiind rezultatul muncii lor. Deși vor fi invidiaţi de colegi, Balanţele nu trebuie să lase acest lucru să le afecteze încrederea în alegerea pentru acest nou rol.

Horoscop 4 octombrie 2018 Scorpion

Toamna aceasta, Scorpionii vor fi ocupați cu rezolvarea unui puzzle în jurul unui incident din viața lor personală care a provocat o mare confuzie. Descoperind misterul din jurul acestui eveniment, vor găsi o persoană care a participat indirect la acest incident dificil. Din fericire, această zi nu va aduce alte enigme. Veți câștiga o mică victorie în afacerile profesionale şi vor lua o decizie financiară care vizează economiile personale. Decizia va fi profitabilă pe termen lung.

Horoscop 4 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor primi astăzi o veste neplăcută de la cineva apropiat. Posibil de la unul dintre părinți, care vor anunţa aceşti nativi despre o boală gravă. Le vor cere ajutorul pentru achiziționarea de medicamente pe care nu şi le pot permite. Vestea proastă poate veni și de la o rudă mai tânără sau de la un prieten apropiat care va avea nevoie de ajutorul Săgetătorilor. Indiferent de unde va veni această veste, aceşti nativi vor chelui o parte din economiile lor. Drept urmare, o achiziţie sau o călătorie călătorie vor trebui să mai aştepte.

Horoscop 4 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii vor cunoaşte o persoană cu adevărat specială astăzi. Fascinaţi de această prezenţă, veţi prinde curaj şi veţi merge să faceţi cunoştinţă cu aceasta. Descoperind în doar câteva minute faptul că aveţi extrem de multe în comun, veţi propune chiar o ieşire romantică, dar nu foarte fastuoasă, pentru a nu crea senzaţia că exageraţi. Trebuie să aveţi girjă totuşi, dacă sunteţi colegi la serviciu, relaţiile profesionale ar trebui să fie aşezate în faţa relaţiilor amoroase, pentru a nu vă dăuna ulterior.

Horoscop 4 octombrie 2018 Vărsător

Ar putea crede că este o zi pur şi simplu plictisitoare, dar Vărsătorii vor avea parte de o surpriză nebănuită. Veţi avea ocazia să învăţaţi lucruri fascinante chiar la serviciu, referitoare la domeniul care vă pasionează. Vă veţi folosi toată energia pentru a fi atenţi şi a reţine toate detaliile şi secretele din spatele succesului pe care alţi colegi l-au dobândit, iar spre finalul zilei vă veţi considera cu adevărat câştigaţi. Seara vă puteţi relaxa în compania familiei.

Horoscop 4 octombrie 2018 Peşti

Peştii au ocazia de a scăpa de o problemă veche şi enervantă. O anumită persoană care v-a făcut zile fripte, va dispărea complet din viaţa voastră, fie îşi va schimba jobul, fie va decide să se mute în alt oraş, în mod surprinzător. În orice caz, veţi putea să vă bucuraţi de această eliberare emoţională, profitând de pacea şi liniştea care vă vor cuprinde. În general va fi o zi productivă la locul de muncă. Acasă, s-ar putea să vă aştepte o mică petrecere organizată de prieteni.