Radio Simplu

Horoscop 29 iulie 2018. Ziua buna pentru mai multe zodii

Tendințele astrale generale de azi

Opozitia formata azi de Luna cu planeta Mercur este in general un aspect dinamizant. De asemenea, favorizeaza intuitia si sporeste sansele de concepere a unor planuri de viitor realiste, cu probabilitate mare de reusita.

De asemenea, eastrolog.ro semnaleaza ca opozitia Luna-Mercur tinde sa puna in evidenta eventualele calitati de clarviziune.

Berbec

29 iulie 2018

In prima parte a zilei, intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala.

Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, eastrologul va recomanda sa nu va grabiti sa refuzati. Perspectivele par sa fie foarte promitatoare.

Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa incercati sa va relaxati mai mult.

Taur

29 iulie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa decideti amanrea unei calatorii lungi in interesul familiei, probabil din cauza unor dificultati financiare.

In plan profesional si in afaceri aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor.

Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune. Eastrolog.ro va recomanda sa petreceti seara in mijlocul familiei.

Gemeni

29 iulie 2018

Se intrevede o zi excelenta in plan profesional si in afaceri, cu discutii fructuoase si planuri de viitor bine concepute.

Este o zi buna pentru a face investitii pe termen lung. Avand in vedere ca traversati o perioada favorabila, va sugeram sa va ocupati de rezolvarea eventualelor probleme financiare delicate.

Dupa-amiaza este posibil sa fiti in centrul atentiei intr-un grup de prieteni.

Rac

29 iulie 2018

Pe tot parcursul zilei de azi aveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si la locul de munca sau in afaceri.

Colegii si partenerii va apreciaza initiativele, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va implicati in mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic.

Este o zi buna pentru a face planuri de viitor, dar ar fi intelept sa va consultati si cu partenerul de viata.

Leu

29 iulie 2018

Contextul astral de azi indica o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale.

Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, va recomandam sa nu va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun.

Puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioară

29 iulie 2018

Intuitia va poate ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in plan social. Pentru aceasta, s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de acest context astral favorabil, pentru ca puteti pune bazele unor reusite imprtante in viitorul apropiat.

Balanță

29 iulie 2018

Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu o persoana apropiata.

In partea a doua a zilei este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare.

Pe tot parcursul zilei puteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate.

Scorpion

29 iulie 2018

Este posibil sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta.

In plan profesional si in afaceri puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice si experienta. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile.

Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile financiare.

Săgetător

29 iulie 2018

Este o zi favorabila realizarilor in plan profesional si relational, dar va sfatuim sa dati dovada de rabdare, pentru ca s-ar putea ca rezultatele sa nu apara imediat.

Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes profesional sau de afaceri, care va ofera o sansa nesperata.

In relatiile cu cei dragi aveti tendinta de a va impune punctul de vedere, riscand sa tensionati atmosfera.

Capricorn

29 iulie 2018

Se pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Aveti posibilitatea sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele.

Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu fiti insistent atunci cand le dati sfaturi celor din jur, fiindca riscati sa fiti considerat pisalog.

Vărsător

29 iulie 2018

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa intelegeti foarte bine problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile.

Va recomandam sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta.

Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.

Pești

29 iulie 2018

In plan profesional sau in afaceri aveti posibilitatea sa demarati cu bine un nou proiect la care va ganditi de ceva timp.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati speculatiile si sa nu va lasati tentat de chilipiruri, fiindca exista riscul sa iesiti in pierdere.

Puteti face planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung pentru camin. Partenerul de viata va sustine.