Radio Simplu

Horoscop 21 iulie 2018. Fericire absolută pentru o zodie

Horoscop 21 iulie 2018. Fericire absolută pentru o zodie! Vestea care-i schimbă viața

Horoscopul din 21 iulie vă recomandă să vă retrageți ușor din vacarmul cotidian și să găsiți momente de meditație și de orientare către sine.

Pauzele sunt bune pentru minte și suflet! O zodie trăiește momente de fericire cum rar a trăit: poate fi vorba despre mărirea familiei sau despre…. mărirea capitalului financiar! Cuvântul cheie este al zilei este: mărire!

Horoscop 21 iulie 2018 Berbec

Se conturează chestiuni legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Cheltuieli pe facturi, taxe, impozite, datorii. La recomandarea unor persoane din anturajul socio-profesional, dar mai ales prieteni există riscuri majore să investești în ceva inutil ție, dar folositor lor.

Fii prudent la cheltuieli și privește dincolo de aparențe. Există amănunte care se observă numai la o analiză atentă și ar trebui luate în calcul.

Horoscop 21 iulie 2018 Taur

În zilele acestui final de săptămâna pot apărea discuții aprinse cu partenerul de viață sau în relațiile de colaborare profesională. Mărul discordiei este modul în care îți gestionezi sarcinile de lucru de la serviciu și relațiile cu șefii și autoritătile.

Ar fi bine să ții cont de cele spuse de ceilalți, întrucât mentalul tău este confuz deocamdată. Există riscul să apreciezi incorect realitatea. Puțină chibzuință financiară și o mai mare deschidere sufletească față de cei dragi sunt de bun augur.

Horoscop 21 iulie 2018 Gemeni

Ești tentat să te afunzi în treburile cotidiene la sfârșitul acestei săptămâni. Fii prudent și dozează-ți eforturile, întrucât organsimul este obosit și are nevoie de odihnă. Se pot evidenția neplăceri legate de segmentele gâtului și sistemului uro-genital.

Evită pe cât posibile analizele și intervențiile chirurgicale pe segmentele anatomice amintite, pentru că pot apărea erori. Sfătuiește-te cu cei dragi indiferent de situația în care te afli.

Horoscop 21 iulie 2018 Rac

Ai dori să te joci mai mult în acest weekend, fie cu persoanele dragi, fie desfășurând activități specifice unui hobby. Întoarcerea la vremurile copilăriei este tentantă, însă îți poate activă și amintiri mai puțin plăcute. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și bucură-te de tot ce este în jurul tău.

Datorită unor dispute vechi cu prietenii apăr acum neplăceri în relațiile sentimentale. Ocupă-te serios numai de cei dragi și nu lasă pe alții să-ți strice cheful și relațiile.

Horoscop 21 iulie 2018 Leu

În familie se întrezăresc discuții aprinse la acest sfârșit de săptămâna, datorită unor parteneri sau colaboratori care se amestecă în treburile tale domestice. Se recomanda prudența, întrucât membrii familiei pot reacționa vehement pe bună dreptate.

Unele sfaturi sau soluții venite de la unii sunt bune, dar ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. Ocupă-te de reorganizarea spațiului în care locuiești.

Horoscop 21 iulie 2018 Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prieteni apropiați și rude. Schimbul de informații cu aceste persoane este de anvergură, în sensul că poți află vești interesante, deosebite și de mare folos pentru situațiile în care afli. Totuși ar fi bine să vorbești puțin și mai ales să nu-ți divulgi părerile sau intențiile de viitor.

Unii ar putea profită de momentele tale de sinceritate și astfel să te alegi cu critici dure și nefondate. Multe călătorii pe distante scurte.

Horoscop 21 iulie 2018 Balanță

În zilele acestui final de săptămâna apăr cheltuieli diverse. Pe de o parte este vorba despre a ajută pe cineva din anturajul sentimental care are nevoie de sprijin material. Însă, pe de altă parte sunt momente bune pentru a achita o călătorie sau un program de instruire care îți este necesar în domeniul profesional. Chibzuiește fiecare ban, pentru că salturile financiare te pot destabiliza, când te aștepți mai puțin. Este vremea economiilor și a lucrurilor folositoare.

Horoscop 21 iulie 2018 Scorpion

Reacțiile tale pot uimi pe mulți la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil să te necăjești de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Nu te grăbi în aprecieri și concluzii vizavi de cum folosesc aceste persoane bugetul comun.

Subiectivismul este accentuat și astfel riști să strici relații și situații bune. Odihnește-te, înconjoară-te de oamenii dragi și tăifăsuieste pe marginea subiectelor cotidiene de larg interes.

Horoscop 21 iulie 2018 Săgetător

Finalul acestei săptămâni aduce momente bune pentru odihnă, discreție și detașare de tumultul cotidian. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evită eforturile de orice fel. Persoanele din anturajul apropiat te pot provocă pe teme diverse. Evită să le răspunzi cu aceeași monedă! Faptul că ești foarte ocupat cu activitățile profesionale, în detrimentul celor familiale, acum discuțiile personale pot luă amploare. Cu răbdare și înțelegere ai reuși să restabilești armonia în relații.

Horoscop 21 iulie 2018 Capricorn

Unii prieteni vor dori să te întâlnească la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte este minunat, pentru că poți află subiecte interesante sau poți schimbă păreri cu oameni de bună calitate. Însă există un risc, pe de altă parte, de a vorbi prea mult și de a gafă serios pe teme cunoscute puțin sau deloc. Controlează-ți vorbele și reacțiile! Ascultă mai mult și vorbește cât mai puțin, evitând să-ți expui părerile sau planurile de viitor. Posibile cheltuieli pentru prieteni.

Horoscop 21 iulie 2018 Vărsător

Se pare că te vei întâlni cu multă lume în zilele acestui weekend, fie într-un cadru profesional fie într-unul familial. Chiar dacă îți vei alcătui un program de distracții sau pentru un hobby, vei fi nevoit să participi activi și la reuniuni propuse de alții. Horoscopul zilnic din 21 iulie spune că vei trăi un momente de fericire cum nu ai mai trăit de mult! O veste bună îți va schimba definitiv ordinea în viață: poate fi o căsătorie, un copil sau o posibilitate de avansare la jobul dorit!

Horoscop 21 iulie 2018 Pești

La finalul acestei săptămâni sunt momente bune pentru activități culturale, vizitarea unor târguri de sezon sau pentru a creiona planuri de călătorii. Se recomandă prudentă în tot ce întreprinzi în aceste zile, pentru că factorul necunoscut pândește și poate creă neplăceri. Este vremea să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale. Ia aminte și la experiențele de viață ale altora și învață de la toată lumea câte ceva.