Radio Simplu

Horoscop 2020 Minerva. Şase eclipse aduc probleme mari pentru zodii în acest an

Horoscop 2020. Minerva ne spune ce aduce anul 2020 pentru fiecare zodie. Este anul în care câștigurile materiale sunt consistente pentru majoritatea zodiilor, în timp ce patru zodii se pot căsători. În linii mari, toate zodiile trebuie să aibă grijă în prima jumătate a anului 2020 pentru că o să fie o perioadă dificilă. În acest an o să avem parte de 6 eclipse, fenomene ce influentează toate zodii în diferite moduri.

Horoscop 2020 pentru zodia Berbec

Berbecul scapă de impulsivitate și își poate găsi un nou loc de muncă. Această zodie este una dintre cele 4 care s-ar putea să se căsătorească în 2020.

Horoscop 2020 pentru zodia Taur

Această zodie reușește să se echilibreze emoțional în 2020. Va fi sigur pe el, pe ceea ce simte și de ce simte. Este posibil ca zodia Taur să aibă parte de o reorientare profesională.

Horoscop 2020 pentru zodia Gemeni
Maeștrii ai comunicării, aceștia vor ști cât să vorbească și cu cine. Gemenii vor reuși să-și gestioneze banii mai bine în 2020.

Horoscop 2020 pentru zodia Rac
Este momentul de respiro pentru zodia Rac. Pentru ei familia contează foarte mult, fapt care le aduce probleme în cuplu. Nu vor străluci pe niciun plan dar vor trăi decent.

Horoscop 2020 pentru zodia Leu
Leul este cel mai bine susținut din punct de vedere astral în 2020. Va fi un an al lor! Pe plan profesional și financiar aceștia vor străluci. Este al doilea semn care s-ar putea să se căsătorească anul acesta.

Horoscop 2020 pentru zodia Fecioară
Fecioara iese din umbră! Tot ce își propune o să i se înseplinească. Foarte multe probleme vor fi date la spate, pe plan finarnciar o vor duce ok, nu strălucit. Este posibil să apară probleme de sănătate ale unei persoane apropiate, din familie. Și ei se pot căsători în acest an.

Horoscop 2020 pentru zodia Balanță
Dezechilibrul lor o să plece de la planul emoțional, dar vor reuși să rezolve o serie de probleme vechi. Ei trebuie să înțeleagă care este mecanizmul din cauza căruia relația de iubire nu funcționează. Financiar vor fi mai bine decât au fost în ultii doi ani.

Horoscop 2020 pentru zodia Scorpion
Scorpionul își pune șarmul în valoare și o să se reorienteze ideologic, sentimental. Este printre cele patru zodii care s-ar putea să-și întemeieze o familie.

Horoscop 2020 pentru zodia Săgetător
Săgetătorul trebuie să fie atent la ceea ce face! Nu trebuie să se lase intimidat. Acesta își poate găsi un loc de muncă mai bine plătit. Este posibil să exceleze pe pan sentimental datorită șarmului.

Horoscop 2020 pentru zodia Capricorn
Din punct d evedere profesional, Capricornul este un semn avantajat în 2020. Capricornul își asumă greu o relație dar anul acesta pare că-și găsește prechea.

Horoscop 2020 pentru zodia Vărsător
Sunt foarte bine susținuți în plan financiar. Își pot găsi mai multe locuri de muncă, iar veniturilor lor se vor rotunji frumos. Trebui să aibă grijă cât cheltuie!

Horoscop 2020 pentru zodia Pești
În anul 2020 vor fi atrași în proiecte extrem de atractive și vor fi evidențiați de tot ceea ce fac. Trebuie să fie foarte atenți la ceea ce câștigă și vor ști să-și ceară depturile. Dacă sunt căsătoriți este posibil să apară un copil.