Radio Simplu

Horoscop 2020. Mihai Voropchievici a prezentat numerologia italiana: An minunat, se vor elibera de karma anilor anteriori

HOROSCOP ITALIAN 2020. Mihai Voropchievici a prezentat, in cadrul unei editii a emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3, horoscopul italian pentru anul 2020. Alege grupa de care apartii in functie de data nasterii.

horoscopul italian

Grupa A – Provocari, schimbari, iubire, casatorie, un mare deschisatori de drumuri pentru anul viitor, te va determina sa te intorci la radacini. Vrei sa vezi de unde provii in 2020. Casatoria, familia si familia for fi prioritare. Aducerea unui copilului pe lume este o prioritate.

Grupa B – An colosal din punct de vedere spocial si profesional. Schimbarile nu vor fi dramatatice, dar vei traiti de mutlte ori momente in care te bazezi de prietenii. In 2020 vei afla ca cei din jurul tau te sustin. Cei care-si doresc sa evolueze pe plan spiritual.

Grupa C – Vindecarea, asumarea lectiilor in 2020, se trece intr-o alta dimensiune, intri intr-un nou ciclu de viata, vine o schimbare reconstructiva. Cei care au relatii sunt super ok, cei de la inceput pot auzi clopote de nunta. Profesional si financiar este demonstratia ca ai aprofundat niste cunostinte pe care poti sa le expui.

Grupa D – Un an excelent, energia si eforturile se pot intersecta cu banii si planurile, ai atatea energie incat nu vei fi haotic. Sanatatea trebuie sa fie atent monitorizata pentru toate grupele, dar mai ales pentru voi. Pentru cei singuri care nu si-au gasit iubirea, vor avea mari surpize in horoscop 2020. Relatiile care se intemeiaza anul viitor sunt temeinice.

Grupa E – An minunat pentru cei minunat cu aceste zile, se elibereaza de greseli, vor simti o transata chemare sa ia decizii radicale, sfatul este sa nu ezitati sa va ascultati. Nu va puteti baga in tipare, ca altii. Reusiti sa faceti orice, anul viitor. Atentionare, cei din grupa aceasta au un sfat important, daca cei care rup o relatie dupa 30-35 de ani rup o relatie, o vor mai lega alta pe vecie.