Radio Simplu

Horoscop 2019: Ce zodii au NOROC la BANI si nu pierd niciun leu. Totul despre carieră, sănătate şi dragoste

Horoscop 2019. Dintotdeauna oamenii au fost îngrijoraţi de siguranţa viitorului. De asemenea, devin curioşi şi dornici să-şi cunoască viitorul în avans. În comparaţie cu anii precedenţi, frământaţi de conflicte, tensiuni şi răsturnări de situaţie dintre cele mai dureroase, anul 2019 promite perioade mai îndelungate de armonie, de reechilibrare, de regăsire, de revenire pe făgaşul obiectivelor personale şi sociale.

Horoscop Berbec 2019

În anul 2019, nativii din Berbec vor fi capabili să finalizeze anumite decizii importante din viaţă lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. Planetele Saturn şi Jupiter vor acţiona în favoarea ta pentru a putea începe lucruri care sunt mai benefice pentru ţine pe termen lung. În cursul anului, unele sacrificii sunt aşteptate din partea ta în ceea ce priveşte viaţă personală. Profită de toate oportunităţile pe măsură ce ajung la ţine.

Horoscop Berbec 2019 Carieră

Carieră va fi mai satisfăcătoare pentru majoritatea Berbecilor în acest an. Bineînţeles, vei avea parte de încercări şi obstacole, dar vei avea şi curajul să le înfrunţi. Noi oportunităţi de câştig pot apărea în domeniul tău de carieră în acest an. Comunicarea şi supravieţuirea sunt cheia. Jupiter te va ajută să îţi perfecţionezi abilităţile şi să îţi îmbunătăţeşţi creativitatea. Cei implicaţi în profesii legate de domeniile artelor, producţiei şi vânzărilor vor obţine un impuls pozitiv în această perioada. Relaţia cu superiorii şi colegii de la locul de muncă va fi mai cordială şi mai autentică. Aşteaptă-te la promovări şi măriri de salariu pentru sfârşitul anului.

Horoscop Berbec 2019 Dragoste

Nativii din Berbec urmează o cale foarte clară în 2019 în ceea ce priveşte viaţă lor amoroasă. Te vei înţelege mai bine cu partenerul/partenera de cuplu sau cu soţul/soţia. Pentru unii dintre voi va fi sfârşitul unei relaţîi lungi şi nefericite, în timp ce pentru alţîi ar putea fi un dulce început. Dacă eşţi deja într-o relaţie, sentimentele şi pasiunea pentru partenerul/partenera ta vor creşte. Vei putea, totuşi, să îţi ţii emoţiile sub control. Între Martie şi Iunie, unii Berbeci ar putea să se căsătorească sau să între într-o nouă faza a relaţiei. Cu toate acestea, nu te lasă purtat de promisiuni false. Relaţiile vor fi destul de intense, dar trebuie să fii responsabil şi să iei decizii pe baza conştiinţei tale. Unele dureri din trecut şi emoţii rele dispar şi te vei simţi liber.

Horoscop Berbec 2019 Bani

Berbecii vor fi pe drumul spre succesul financiar în acest an. Desigur, vei întâmpina şi obstacole cum ar fi pierderile şi datoriile, dar vei fi în măsură să le rezolvi cu uşurinţă. Optimismul va fi la cote ridicate şi de aceea vei naviga fără probleme chiar şi printr-o “furtună” finaciară. Ia măsuri pentru a-ţi regândi bugetul şi a-l face să se potrivească cu posibilităţile tale financiare. Până la sfârşitul anului vei scapă de datorii. Găseşte diferite modalităţi de a obţine banii necesari pentru a ajunge la o situaţie financiară stabilă.

Horoscop Rac 2019 Bani

Prima jumătate a anului ar putea aduce cheltuieli nedorite pentru nativii din Rac. Deşi acest lucru îţi va produce un disconfort finaciar temporar, te va ajută să îţi calculezi mai bine bugetul pentru restul anului. Această parte a anului îţi va mai duce, de asemenea, şi un venit consistent prin intermediul afacerilor imobiliare şi a moştenirilor. Prin urmare, îţi va merge destul de bine. Spre jumătatea lui 2019 vei face câteva cheltuieli legate de amenajarea casei sau îngrijirea personală. Cu toate acestea, a două jumătate a anului va fi lipsită de probleme în ceea ce priveşte partea financiară. Nu te aruncă prea mult din punct de vedere financiar pentru a satisface capriciile şi fanteziile celor din jur. Evita achiziţiile de valoare ridicată şi încearcă să faci mici economii acolo unde este posibil.

Horoscop Berbec 2019 Sănătate

Sănătatea şi bunăstarea generală a Berbecilor va fi excelenţă pe tot parcursul anului. Deşi Uranus îi face mai fragili şi predispuşi la probleme de sănătate, Jupiter vine în ajutor şi îi protejează de orice complicaţii majore de sănătate.

Vei vedea o creştere a nivelului de energie dacă te vei aventură în plimbări sau drumeţii în natură. Ascultă-ţi vocea interioară şi întinereşte-ţi periodic sufletul şi trupul. Este nevoie să fii mai reţinut când vine vorba de indulgenţele în mâncare şi obiceiurile legate de exerciţiile fizice. Lucrurile în exces strică.

Meditaţia şi alte forme de exerciţii uşoare pot fi luate în considerare pentru a uşura stresul şi oboseală din viaţă de zi cu zi.

Horoscop Taur 2019

Va există multă pace şi libertate de acţiune în viaţă Tăurilor în acest an. Împrejurările vor fi de aşa natură încât poţi să te odihneşţi şi să te relaxezi. Pe măsură ce Pluto tranzitează casă Capricornului, te simţi mult mai uşor din punct de vedere fizic şi mental. Anumite aspecte ale vieţii tale te îndeamnă să faci un pas în spate, să aştepţi şi să observi. Sensibilitatea va fi punctul tău forţe în acest an şi te va apropria mai mult de cei din jurul tău. Totuşi, asigura-te că nu îţi strici relaţiile cu persoanele apropiate.

Horoscop Taur 2019 Carieră

În acest an, performanţă în carieră va fi la cote maxime. Vei fi influenţat de factori externi în domeniul tău. Fii stabil în privinţa ambiţiilor şi obiectivelor tale şi lasă încăpăţânarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului în ceea ce priveşte volumul de muncă. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfătuiţi să se abţînă în a acceptă orice proiect în echipa sau în colaborare. Următorii ani îţi vor aduce multe reuşite dacă depui toate eforturile necesare în acest an. Spre sfârşitul anului, sunt aşteptate rezultate tangibile la nivelul carierei.

Horoscop Taur 2019 Dragoste

Viaţă amoroasă a persoanelor din zodia Taur va fi în armonie în anul 2019. Va fi o perioada foarte liniştită şi vei avea parte de experienţe foarte satisfăcătoare în viaţă ta amoroasă. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala preocupare din viaţă lor, în timp ce pentru alţi Tauri va fi o pierdere totală de timp şi de energie. Sensibilitatea ta va face relaţiile să funcţioneze. Jumătatea anului ar putea aduce potenţiali parteneri de cuplu în viaţă ta. Renunta la vinovăţia şi greşelile din trecut şi priveşte spre viitor. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, această este o perioada în care relaţiile voastre se vor întări pentru a rezistă testului timpului şi al destinului. În acest an, vei simţi o nevoie puternică de a-ţi mulţumi partenerul/partenera mai mult că niciodată. Planetă iubirii se află de partea voastră şi armonia va prevala în zona iubirii voastre în acest an.

Horoscop Taur 2019 Bani

În 2019, Taurii vor cheltui mai mulţi bani că niciodată. Vei avea un flux constant de venituri. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi pe măsură câştigurilor şi vei rămâne fără bani de pus deoparte. Unele cheltuieli inevitabile vor apărea şi îţi vor afecta planurile bugetare. Asigura-te, totuşi, că nu cedezi presiunii din exterior în ceea ce priveşte cheltuielile financiare. Jumătatea lui 2019 ar putea aduce un câştig mare de bani. Planifică-ţi finanţele şi scapă de toate împrumuturile şi plăţile restante. Fă schimbări inteligente pentru a reduce cheltuielile nedorite din viaţă ta. Spre sfârşitul anului, unii Tauri ar putea face achiziţii de valoare ridicată, cum ar fi o casă, o proprietate imobiliară sau un automobil de lux.

Horoscop Taur 2019 Sănătate

Anul 2019 începe într-o notă bună pentru persoanele din zodia Taur, iar nivelul lor de sănătate şi energie va fi destul de bun. Acesta ar fi un moment bun pentru a te apucă de sport şi pentru a renunta la obiceiurile nesănătoase. Aceste schimbări vor avea urmări bune în viaţă ta, pe termen lung. În jurul celui de-al doilea trimestru al anului, vei întâmpina o scădere a nivelului de energie şi moralul tău va fi testat. Ţine-ţi emoţiile sub control şi vei vedea că nivelul de sănătate va reveni după câteva luni. Relaxează-te ocazional şi la nivel spiritual. Partea mentală are nevoie, de asemenea, de o activitate constanţa iar anumite activităţi spirituale te pot ajută să-ţi îmbunătăţeşţi starea. Lasă-ţi nivelul de încredere să crească şi elimina stresul şi oboseală din viaţă ta. Nu pune nimic la suflet şi abordează cu tărie problemele pe care ţi le aduce viaţă în cale.

Horoscop Gemeni 2019

Pentru Gemeni, anul 2019 va fi o perioada cu un nivel ridicat de energie în aproape toate zonele vieţii. Vei face o revizuire completă, atât a stării fizice cât şi a celei mentale. Noi oportunităţi vor apărea în calea ta. Profită de ele. Recompensele sunt după colţ. Nu va fi o problema să obţii favoruri în viaţă personală şi în cea profesională. Acesta va fi un moment în care personalitatea ta adevărată va fi în prim plan. Ai grijă la promisiunile false şi la responsabilităţi.

Horoscop Gemeni 2019 Carieră

În acest an, efectele combinate ale lui Jupiter şi ale lui Saturn te vor ajută să îţi dovedeşţi starea de spirit în domeniul tău de carieră. Această ar fi o perioada bună pentru a-ţi largi orizontul în termeni de investiţii în afaceri. O nouă faza a vieţii te aşteaptă în această perioada în domeniul tău profesional. Nu te mulţumi doar cu realizările actuale şi urmăreşte-ţi ţelurile. S-ar putea că unii colegi să te trateze cu răceală. Fii atent la acţiunile lor şi şi încearcă să câştigi bunăvoinţa superiorilor la locul de muncă. În acest an, vei observă un progres lent dar sigur în carieră ta. Trebuie să fii temperat atunci când vine vorba de muncă. Nu este ok să munceşţi prea mult fără să te relaxezi. Ia-ţi o vacanţă. Lucrul în echipa da roade în această perioada pentru cei din zodia Gemeni.

Horoscop Gemeni 2019 Dragoste

Viaţă de dragoste a nativilor Gemeni este plină de vigoare şi aromă în acest an. Poziţia lui Jupiter te va ajută să te îmbunătăţeşţi emoţional şi să fii mai entuziasmat în ceea ce priveşte viaţă amoroasă. Viaţă ta socială este mai activă acum, la timp pentru a-ţi îmbunătăţi şi viaţă amoroasă. Nu te teme să arăţi cum eşţi tu cu adevărat faţă de potenţialii parteneri. Nu inventa lucruri şi nu îţi înşela partenerul/partenera. Vei avea parte de multă pasiune şi plăcere în acest an. Cu toate acestea, unii Gemeni ar putea avea resentimente faţă de partenerii lor, în sensul că emoţiile sau sentimentele nu le sunt împărtăşite. Apoi, sunt acei Gemeni care sunt prinşi în două relaţîi în acelaşi timp şi vor încheia anul într-o notă proastă. Pentru a evita complicaţiile ulterioare, este mai bine să lămureşţi situaţia o dată pentru totdeauna. Sfârşitul anului ar putea să vadă unele separări, reconcilieri sau răsturnări de situaţie în viaţă ta .

Horoscop Rac 2019 Sănătate

Acest an te va găşi într-o stare bună de sănătate şi îţi va oferi multe oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi sinele tău fizic şi mental. Odihneşte-te şi relaxează-te de câte ori ai puţîn timp liber. Fii activ şi mănâncă sănătos. Ai grijă la un tumult emoţional care îţi va aduce mult stres. Fii pozitiv şi lasă sentimentele de optimism să te înconjoare. Nivelul tău de energie va alterna pe parcursul anului. Încearcă să îţi creezi un echilibru între muncă şi relaxare. O dietă adecvată îţi va deschide calea pentru un viitor mai sănătos. Stai departe de poftele culinare în acest an, deoarece acestea ţi-ar putea aduce repercursiuni pe termen lung.

Horoscop Rac 2019

Nativii din zodia Racului vor întâmpina anul 2019 cu un nou nivel de optimism şi pozitivitate. Vei avea parte de mult noroc în aceste luni. Nivelul tău de încredere va creşte şi vei avea parte de multă armonie în jurul tău pe tot parcursul anului. Planetele Saturn şi Jupiter îţi vor aduce multe oportunităţi de dezvoltare în această perioada. Dezvoltarea şi progresul nu vor veni toate deodată. Cu toate acestea, aşteptările tale vor fi îndeplinite pe măsură ce va trece anul.

Horoscop Rac 2019 Carieră

Persoanele din zodia Racului vor observă schimbări mari în zona carierei în acest an. Vei fi foarte ocupat pe tot parcursul anului. Uneori, s-ar putea că lucrurile să îţi scape de sub control şi s-ar putea să fii prins în conflicte. Încearcă să obţii un echilibru în relaţia cu superiorii şi colegii în această perioada. Dacă vrei să faci ceva schimbări, cum ar fi relocarea sau să ceri o promovare la job, atunci acesta ar fi momentul potrivit. Priveşte imaginea de ansamblu atunci când vine vorba de carieră. Până în ultimul trimestru al anului, timpul îţi va fi favorabil pentru a-ţi descoperi noi competenţe legate de zona ta de interes. Vei cunoaşte oameni noi iar cercul tău social va creşte spre sfârşitul anului.

Horoscop Rac 2019 Dragoste

În 2019, Racii vor avea parte de o revoluţie emoţională în viaţă lor amoroasă. Relaţia în care te afli deja va fi mai palpitantă. Urmează-ţi instinctele şi conştiinţa atunci când rezolvi problemele controversate din zona dragostei. Vorbeşte cu partenerul şi lasă-l să aducă o anumită transparenţă în relaţia voastră. Nerăbdarea şi găsirea defectelor din relaţie nu îţi va aduce beneficii când vine vorba de viaţă amoroasă. Păstrează-ţi calmul asupra a tot ceea ce faci, deoarece s-ar putea să răneşţi sentimentele partenereului tău pe măsură ce trece anul. Ţine-ţi dorinţele şi emoţiile sub control şi încearcă să înţelegi sentimentele partenerului. Unele dintre visele tale mult aşteptate în dragoste s-ar putea materializa pentru moment, însă asigura-te că acestea sunt realiste şi nu o utopie. Unora dintre nativi le va fi greu să îşi rezolve diferenţele cu partenerii. Sfârşitul anului le va aduce multă îndrăzneala şi un farmec aparte celor care nu sunt într-o relaţie, astfel încât este posibil să îşi întâlnească partenerul mult dorit.

Vezi continuarea aici