Radio Simplu

Horoscop 20-26 august 2018. Ce se intampla cu zodiile saptamana viitoare

O săptămână care va fi marcată de mai multe evenimente astrologice, dintre care cel mai important este Luna Plină în Pești. Două zodii vor fi marcate pozitiv la capitolul financiar. Luna Plină în Pești recomandă acțiune, perseverență, dar îndeamnă și la precauție.

Horoscop 20-26 august Berbec

Întâmplările cu care vine la pachet ziua de luni te-ar putea determina să-ți pui la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să vezi lucrurile în alb și negru, ci să realizezi că nimic nu are loc la voia întâmplării.

Lună Plină de duminică interconectează casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup cu cea a preocupărilor de scurtă durată, de natură personală, prilejul perfect de a găsi modalitatea prin care te poți împărți cu succes între cele două. Totuși, apleacă-te cu mai multă sârguință asupra celor dintâi pentru că progresele cele mai rapide se vor vedea în sfera lor cel mai probabil.

Horoscop 20-26 august Taur

Zilele de marți, miercuri și joi îți pot demonstra (încă o dată) că ești cam rigid în gândire, fapt care poate veni în detrimentul evoluției tale personale. Nu ți-ar strica să încerci să vezi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care ți-e familiară, dar care te constrânge de ceva timp încoace. Nu lăsa noutatea să te sperie. Scoate capul la lumină și vezi ce se-ntâmplă!

Luna Plină de duminică creează o punte de legătură între casa familiei și cea a carierei din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestei lunații se resimt în felul în care ești perceput la serviciu, respectiv în societate. Nu-ți fie teamă să creezi senzație, să stârnești rumoare și să faci valuri.

Horoscop 20-26 august Gemeni

Dat fiind că Luna Plină de duminică stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, dar mai cu seamă casa filozofiei tale de viață, e de dorit să-ți personalizezi sistemul de valori, principii și credințe. Ai putea împrumuta câteva de la oamenii care-și celebrează unicitatea, dar n-ar strica să le descoperi pe acelea care vorbesc întru-totul despre tine. E momentul să-ți lărgești viziunile!

Axa peste care se suprapune Luna Plină de duminică nu simbolizează doar cunoașterea, ci și deplasările, cu precădere cele la mare distanță de casă, chiar în străinătate, respectiv studiile înalte. Acum ar fi o ocazie propice să reiei/te înscrii la cursuri, chiar și de reconversie profesională sau perfecționare continuă ori să întreprinzi o delegație cu perspective.

Horoscop 20-26 august Rac

Axa peste care se suprapune Luna Plină de duminică nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul tău de posesivitate. Tocmai din acest motiv, s-ar putea să ai pretenția, mai mult decât în mod normal, să primești în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți la fel de mult pe cât oferi. Dacă-ți dorești să eviți eventualele dezamăgiri, ar fi bine să eviți să ai astfel de așteptări.

Horoscop 20-26 august Leu

De marți până joi, e posibil ca acest sector de viață să vină în atenția ta, în cel mai fericit caz prin faptul că te decizi să-ți ordonezi alimentația sau să adopți un stil de viață mai riguros. Altfel, s-ar putea să fie nevoie s-o faci obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea ta fizică are de suferit. Ia taurul de coarne și fă schimbările care se impun înainte ca sănătatea ta să fie pusă în pericol.

Horoscop 20-26 august Fecioară

Ultima zi din săptămână s-ar putea să fie cea care te determină să-ți îndrepți atenția asupra sănătății. Ce-i drept, ți-ai permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face mișcare ți-a cam lipsit în ultima vreme. Începe să te redresezi ușor, fără să-ți propui obiective nerealizabile. Mai mult, n-ar strica să renunți pentru o perioadă la alcool și țigări.

Luna Plină de duminică creează o punte de legătură între casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup și cea a preocupărilor de moment, personale, semn că se cere să te dedici ambelor domenii în aceeași măsură.

Horoscop 20-26 august Balanță

Aceeași Lună Plină de duminică interconectează casa prieteniei și cea a iubirii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că amicii și partenerul se vor da peste cap la fel de mult pentru a-ți acapara timpul și atenția.

Fără a-i neglija cu totul, petrece totuși mai multe momente în compania persoanei iubite, mai ales dacă sunteți la început de drum în doi. Prietenii adevărați vor înțelege!

Horoscop 20-26 august Scorpion

E drept că Luna Plină de duminică nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul tău general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului tău interior.

Poți considera că anumite experiențe atipice din trecut/copilărie te-au marcat mult și acționezi greșit în unele conjuncturi din pricina acestui lucru. Acum a venit momentul să te eliberezi de sub influența lor!

Luna Plină de duminică interconectează casa imobiliarelor și cea a carierei, dar efectele acestei lunații se resimt mai puternic în cea dintâi.

Ești sprijint de către astre dacă înaintezi doleanța unui birou nou, cauți un spațiu de desfășurare a activității profesionale, te muți ori achiziționezi un imobil ori teren. S-ar putea să mire pe toată lumea alegerea ta, dar nu te descuraja prea ușor!

Horoscop 20-26 august Săgetător

Axa peste care se suprapune Luna Plină de duminică este cea a cunoașterii, prilej numai bun să te dedici dezvoltării personale. Feedback-ul celorlalți, cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil te pot ajuta în acest sens.

Interesează-te de disponibilitatea lor în localitatea în care trăiești și nu te sfii să le acorzi o șansă. S-ar putea să te surprindă cu eficiența lor în acest proces.

Aceeași axă pe care o stimulează Luna Plină de duminică simbolizează și deplasările, respectiv comunicarea și procesele birocratice.

Alergătura de colo-colo în vederea obținerii unor aprobări sau semnării/(re)negocierii contractelor, navetele, întâlnirile de afaceri, dar și ședințele au toate șansele să se finalizeze în favoarea ta săptămâna aceasta. Faptul că ești activ are și beneficii!

Horoscop 20-26 august Capricorn

Dacă lunea te surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de marți, miercuri și joi ești din nou pe val, în elementul tău pe deplin.

Poate că ți-ai însușit lecțiile finalului săptămânii trecute și acum ți-e clar cum să procedezi dacă te mai întâlnești cu ele. Nu uita să mai cedai controlul din când în când pentru că nu-ți face bine să le iei pe toate-n spate.

Luna Plină de duminică stimulează tocmai axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestui eveniment astral se resimt în sfera banilor și a bunurilor pe care le ai deja în posesie.

Horoscop 20-26 august Vărsător

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină de duminică este tocmai cea a vitalității tale, nu-i de mirare dacă organismul tău răspunde prompt acestei lunații.

Poate că vei întâmpina dificultăți în ceea ce privește odihna și vei gestiona destul de anevoios energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu te descuraja, căci te afli printre privilegiații acestei săptămâni.

Chiar dacă efectele acestei lunații se resimt cu preponderență în casa personalității tale, să nu uităm că Luna Plină de duminică o leagă de cea a asociaților, colaboratorilor, clienților, dar și a competiției.

Fă-i să se simtă în centrul atenției, apreciați și admirați dacă-ți dorești să faci casă bună cu ei. E drept că tu crezi că toți sunteți egali, dar fă-i să creadă că-s mai egali decât tine.

Horoscop 20-26 august Pești

Luna Plină de duminică interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării tale mentale.

Nu-ți prea convine în mod normal să te simți diferit de ceilalți, dar cu această ocazie, ar fi bine să conștientizezi că tocmai acest lucru te face special. Apreciază-te cu totul!

Dat fiind că Luna Plină de duminică stimulează casa trecutului din horoscopul tău general, e de așteptat să reapară în peisaj foști parteneri de viață într-un mod surprinzător, poate chiar ciudat.

Lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată într-un timp foarte scurt, deci gândește-te bine dacă e înțelept ori ba să te lași purtat de val. Arareori lucrurile funcționează din a doua încercare.