Radio Simplu

Horoscop 14 februarie, cu Neti Sandu. Apare o noua dragoste la orizont. O zodie are sansa sa castige o suma mare dupa amiaza

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 5 şi pasiunea e la ea acasă.

Horoscop 14 februarie 2020 BERBEC

Daţi refresh total, schimbaţi tunsoare, vestimentaţie, vă duceţi la sală, la cosmetică, la spa, să căpătaţi prospeţime. Se-anunță un succes şi o să vă plaseze pe un nou palier social, să vă construiţi poate o carieră care să vă deschidă o nouă perspectivă de viaţă.

Horoscop 14 februarie 2020 TAUR

Vă invită cineva în străinătate în vizită, să petreceţi o vacanţă, sau măcar un week-end, ca să vă refaceţi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi deşi vreţi şi voi sunt câteva aspecte care nu vă convin şi o să faceţi cumva să vă impuneţi punctul de vedere.

Horoscop 14 februarie 2020 GEMENI

Se poate să legalizaţi un act care să vă permită o libertate de mişcare, de la un departament la altul, sau vă duceţi la alt serviciu. Sunt câteva mondenităţi la care o să fiţi şi voi prezenţi, pentru că pregătiţi o relansare şi să tatonaţi terenul, să ştiţi la ce să v-aşteptaţi.

Horoscop 14 februarie 2020 RAC

Se observă o ieşire la rampă cu ceva nou şi o s-aveţi oameni care să vă susţină şi să vă netezească drumul spre top. O să vă puneţi în ordine nişte lucruri, poate şi situaţia financiară ca să vă luaţi o casă, o maşină, să rezolvaţi şi alte aspecte care ţin de familie.

Horoscop 14 februarie 2020 LEU

O să-i daţi de capăt unei chestiuni financiare poate pentru c-o să cereţi un împrumut unei bănci, dacă n-aveţi acasă nicio rezervă de bani. O să fie mai mult de lucru la serviciu şi veţi avea de câştigat, nişte gradaţii, o funcţie, e momentul să primiţi un plus de vizibilitate.

Horoscop 14 februarie 2020 FECIOARĂ

O să găsiţi cele mai bune soluţii pentru copii, să-i îngrijească, să-i ducă la şcoală, la grădiniţă, să facă lecţii cu ei şi multe altele. Se poate să aveţi nevoie de o mână de ajutor din partea unor oameni despre care ştiţi că n-or să vă lase la greu şi o să rezolvaţi şi voi multe alte treburi.

Horoscop 14 februarie 2020 BALANŢA

E cineva care vrea să vă intre în graţii şi-o să şi reuşească, pentru că sentimentele par să fie reciproce. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru că vreţi să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, familiei, celor pe care-i iubiţi.

Horoscop 14 februarie 2020 SCORPION

O să vă puteţi recăpăta tonusul de altădată, să aveţi energie ca să-ncepeti proiecte noi, să daţi o lovitură de imagine. O să cheltuiţi probabil mai mulţi bani decât aveaţi de gând că se le luaţi copiilor ce au nevoie, ce le-aţi promis, poate sunt şi nişte cursuri de plătit.

Horoscop 14 februarie 2020 SĂGETĂTOR

O nouă dragoste la orizont şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie o să fiţi receptivi la semnalele pe care-o să le primiţi. Vă adunaţi forţele să-ncepeti proiecte noi c-aveţi multe de dovedit celor din jur, şi-n primul rând vouă, că sunteţi în competiţie cu voi înşivă.

Horoscop 14 februarie 2020 CAPRICORN

O să câştigaţi mai mulţi bani poate pentru că o să lucraţi în paralel, o s-aveţi nişte colaborări care să vă rotunjească veniturile. O să aveţi de semnat acte, de legalizat o situaţie şcolară, poate fi şi a copiilor şi o să vă bucuraţi de succes, pentru că v-aţi pregătit cu tot ce trebuie.

Horoscop 14 februarie 2020 VĂRSĂTOR

O s-aveţi de luat de pe undeva nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgente, să scăpaţi de nişte frustrări. O s-aveţi un program încărcat, dar n-o să uitaţi nici de întâlnirea cu partenerul c-o să-i oferiţi probabil şi ceva în dar şi-o să primiţi şi voi ceva, un cadou.

Horoscop 14 februarie 2020 PEŞTI

Se poate să câştige mai mult şi partenerul de cuplu şi să se-adune un capital la contul comun. Se poate să-începeți o colaborare şi să mai faceţi rost de nişte bani, c-aveţi multe de cumpărat în perioada asta şi ceva bani în plus nu vă strică, ba dimpotrivă.