Radio Simplu

Horoscop 13 august 2018. Cum incepe fiecare zodie o noua saptamana

Sunt lucruri pe care trebuie neapărat să le reparăm, ca să ne meargă şi nouă şi celorlalţi mai bine, să fie totul funcţional. Vibraţia zilei este 4 şi o să ne asigurăm că ai noştri au tot ce le trebuie.

BERBEC

O să vă-nțelegeți mult mai bine cu perechea de suflet şi dacă n-aveţi pe nimeni o s-apară din clipă-n clipă cineva.

Poate intraţi într-o nouă etapa profesională şi o să vă mobilizaţi să daţi drumul unui proiect care să fie cartea voastră de vizită pe mai departe, să faceţi progrese serioase.

TAUR

O reuşită în planul comunicării cu partenerul de cuplu şi se poate redresa o căsnicie sau o relaţie care poate duce la mariaj anul acesta. E de luat în seamă o ofertă de job şi dacă sunt şi ceva inconveniente e bine să discutaţi deschis, ca să nu lucraţi fără tragere de inimă.

GEMENI

Se poate să legalizaţi un act care să vă deschidă un alt orizont profesional sau o să vă puteţi lua o casă, o maşină.

Apare cineva căruia i-oți fi dus dorul şi poate aveţi ocazia să plecaţi împreună în concediu, să o luaţi de la zero dacă nişte sentimente, totuşi, s-au mai pierdut pe drum.

RAC

Poate faceţi o rezervare la un hotel, o pensiune ca să vă duceţi de vineri sau în concediu, o săptămână, două. E posibil să cheltuiţi o sumă importantă de bani ca să vă achitaţi de nişte obligaţii morale faţă de cineva la care ţineţi şi o să vă fie apreciat gestul, va conta în ochii persoanei respective.

LEU

E posibil să vă aflaţi într-o derută şi să lăsaţi pe marți, sau pe altădată o întâlnire amoroasă.

Se-anunţă multă treabă, drumuri de făcut, aprovizionare, dacă plecaţi în vacanţă sau vă vin nişte musafiri de la drum şi obligaţii, comisioane faţă de terţi.

FECIOARĂ

E posibil să luaţi nişte bani şi să mai achitaţi din datoriile curente, rate, facturi şi în rest să faceţi economie. E posibil să vă apucaţi de reparaţii pe-acasă, o renovare, o curăţenie generală, poate mai construiţi ceva prin curte, pe lângă casă şi o să vă cam coste.

BALANŢĂ

O să puteţi relua o activitate de grup după ce se vor fi spulberat tensiunile dintre membrii echipei şi o să fie perfect. Se poate să intraţi la cheltuială că apare o ofertă de nerefuzat şi le asiguraţi alor voştri confortul pe care şi l-au dorit, mai demult, dar abia acum se poate.

SCORPION

O veste bună de la cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi care v-a lipsit şi puteţi verifica dacă sunt şanse să mergeţi mai departe.

Întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor de lucru şi după ce vedeţi ce vă oferă, bateţi palma.

SĂGETĂTOR

Vi se face o ofertă de colaborare şi dacă nu vă mănâncă din timpul dedicat familiei, o să fiţi de acord – va fi o provocare.

Vă pregătiţi de o relansare, poate demult n-aţi mai ieşit pe piaţă cu ceva nou şi o să fie cu emoţii, eforturi şi ajutor din partea unor apropiaţi.

CAPRICORN

E posibil să primiţi din particular nişte bani şi să fie rezerva voastră de buzunar pentru vacanţă. Se vor lămuri nişte aspecte care ţin de viaţă de cuplu şi o să vă puteţi vedea de ieşirile din week-end, de vacanţă şi de programul de timp liber al copiilor, dacă sunteţi părinţi.

VĂRSĂTOR

Poate vă pregătiţi de logodnă, de căsătorie sau să reînnoiţi jurămintele, după mulţi ani de mariaj – e o sărbătoare.

Se poate să revină cineva cu un telefon ca să ştie dacă vă alăturaţi echipei petru un proiect care v-ar aduce bani şi popularitate şi-i daţi răspunsul.

PEŞTI

Se poate să aflaţi un răspuns favorabil de la un interviu, un examen şi să treceţi la treabă de la 1 septembrie, dacă nu chiar mai devreme. E bine să fiţi deschişi unor schimbări în plan profesional şi poate aveti deja, nişte idei pe care să le prezentaţi şefilor şi de săptămâna viitoare să se vadă rezultatele.