Radio Simplu

Horoscop 13-19 ianuarie Camelia Patrascanu. Ploua cu bani pentru o zodie

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP BERBEC – O saptamana care incepe cu mult tonus, cu multa inspiratie. Au idei, dar nu toata lumea le intelege – se zbat pentru ele, marti si miercuri, multe discutii in echipa, dar si cu sefii. Au multe planete in zona carierei. Joi si vineri, relatii tensionate.

HOROSCOP TAUR – Saptamana incepe mai lenes sau nu au chef. Se mobilizeaza mai greu. Sunt in forma marti si miercuri – au rezultate mai ales in planul ideilor. Pot primi vesti interesante de la persoane sus in ierarhie sau persoane importante profesional. Joi si vineri muncesc pe rupte.

HOROSCOP GEMENI – Saptamana incepe brusc, cu multe informari, informatii. Marti si miercuri incep sa sedimenteze toate informatiile. Sunt mai discreti, nu fac actiuni riscante, nu se lanseaza in polemici. Joi si vineri sunt in forma si se reliefeaza ca persoane cu tact.

HOROSCOP RAC – Inceputul de saptamana e cu gandul la bani si pot prinde o oportunitate mai simpla de a face bani sau de a salva niste bani. Marti si miercuri pot pune la cala un sistem prin care chiar sa prospere. Joi si vineri, tensiuni in casa.

HOROSCOP LEU – Sunt destul de emotivi, capriciosi. Poate sunt mai orgoliosi, dar isi revin marti si miercuri. Lucreaza in echipa, pot obine bani si sunt buni organizatori. Joi si vineri, destul de multe tensiuni. In weekend isi incarca bateriile in familie, fara musafiri.

HOROSCOP FECIOARA – O saptamana care incepe un pic anevoios, dar marti si miercuri lucreaza bine, sunt inspirate. Tensiuni joi si vineri, din cauza banilor. Nu au voie sa cheltuiasca. Calatorii in weekend.

Citește în continuare aici