Radio Simplu

Horoscop 11 august 2018. LEU – vă bucurați de armonie în familie

Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 august 2018. Astrologii avertizează mare parte din zodii că vor întâmpina dificultăți la locul de muncă. Mulți oameni se vor focusa, sâmbătă, mai mult pe carieră.

Berbec

La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea că ideile dumneavoastră să nu fie apreciate la adevărată lor valoare, dar acest lucru nu va afectează optimismul și dorința de a iniția proiecte noi. În contextul astral de azi, vă recomandăm să amânați semnarea unor documente oficiale. Este o perioada favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin.

Taur

Relațiile cu cei din jur sunt bine aspectate și ar trebui să decurgă fără probleme, atât în familie cât și la locul de muncă. În prima parte a zilei este posibil să va întâlniți pe neașteptate cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Vă sfătuim să țineți cont și de dorințele celorlalți.

Gemeni

La locul de muncă sau în afaceri, este posibil să întâmpinați dificultăți care va încurcă planurile și va indispun. Vă recomandăm să nu va îngrijorați, fiindcă totul se poate rezolva destul de ușor, cu ajutorul colegilor. În a două parte a zilei aveți posibilitatea să faceți schimbări în cămin. Memebrii familiei sunt de acord cu inițiativele dumneavoastră și sunt dispuși să va dea o mâna de ajutor.

Rac

Nervozitatea va poate crea probleme la locul de muncă și în relația cu partenerul de viață. Această stare de spirit pare să fie cauzată de un moment dificil în plan profesional, care ar putea avea drept consecință o pierdere financiară. Vă sfătuim să va păstrați calmul și să fiți foarte atent cum va exprimați. Orice afirmație necontrolată riscă să tensioneze relațiile cu cei din jur.

Leu

Va bucurați de armonie în familie și aveți șanse de succes în toate activitățile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelență și va ajută să rezolvați mai ușor eventualele dificultăți. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor. Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Fecioară

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să va schimbați programul de mai multe ori. Este posibil să faceți câteva drumuri scurte în interesul partenerului de viață sau al familiei. Astăzi puteți rezova mai ușor problemele financiare care va preocupă. Pentru luarea deciziilor importante, vă recomandăm să va bazați pe intuiție.

Balanță

Aveți posibilitatea să va puneți ideile în aplicare, cu șanse mari de a obține rezultate excelente pe termen lung, atât în plan social, cât și sentimental.

Vă recomandăm să acționați cu încredere și să nu va lăsăți descurajat de scepticismul celor din jur. Cu prilejul unei întâlniri cu prietenii, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care va cucerește din prima clipă. Nu este exclus să legați o prietenie de durata. În a două parte a zilei s-ar putea să va întâlniți cu o rudă apropiată.

Scorpion

Având în vedere că este posibil să va confruntați cu probleme de comunicare, vă recomandăm să amânați întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. Este momentul să acordați mai multă atenție familiei și problemelor din cămin. După-amiază este posibil să va pregătiți pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viață.

Săgetător

Aveți mari șanse de reușită în plan profesional și în toate activitățile legate de cămin. Colegii de muncă sau partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneți, dar ar fi bine să țineți cont și de ideile lor. Recomandarea pentru azi este să nu va implicați în mai multe activități în același timp, fiindcă riscați să nu duceți nimic la bun sfârșit.

Capricorn

Parcurgeți o perioada favorabilă în plan sentimental. Relația cu partenerul de viață ar trebui să fie senină și armonioasă. La locul de muncă sau în afaceri, starea de confuzie și atmosfera tensionată va predispun la greșeli. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri. Ar fi bine să acordați mai mult timp odihnei și activităților relaxante.

Vărsător

Dacă va gândiți să faceți o vizită unor persoane apropiate, vă sugerăm să o amânați, pentru că există riscul să nu decurgă așa cum va doriți. În partea a două a zilei este posibil să vi se propună o colaborare sau asocierea într-o afacere. Ar fi bine să nu va grăbiți să luați o decizie azi, fiindcă s-ar putea să nu fie ceea ce pare la prima vedere.

Pești

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, astăzi ar fi bine să va menajați și să va odihniți mai mult. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți tentat să cheltuiți o suma mare de bani. Vă recomandăm să fiți prudent, pentru că nu este un moment favorabil cumpărăturilor sau investițiilor majore. Aveți posibilitatea să faceți schimbări destul de importante în cămin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.