Radio Simplu

HORIA BRENCIU ARE UN FRATE MAI MIC CU UN AN, DAR NU VORBEȘTE CU EL. STARUL DE LA PRO TV A RECUNOSCUT TOT: „DACĂ EL AR FI FOST AICI, L-AȘ FI ASASINAT CU BĂTĂI ÎN…”

Horia Brenciu nu are nevoie de o prezentare amănunțită, fiindcă este o vedetă care s-a impus, de multă vreme, în showbiz. Talent cu caru`, cum se spune, prezență de spirit, de fiecare dată are ”toate cuvintele” la el și face spectacole memorabile. Dar viața lui Brenciu nu a fost doar o poveste frumoasă, iar artistul este un exemplu din care reiese că poți reuși dacă devii, pe măsură ce trece timpul, un învingător în adevăratul înțeles al cuvântului.

Horia Brenciu are și un frate – Marius Brenciu -, acesta fiind tenor. Și nu unul oarecare, ci un artist foarte cunoscut. A fost comparat chiar cu marele Pavarotti și a cântat cu orchestrele filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh sau Londra. Surprizător, relația dintre cei doi frați este ”rece”, iar Horia, invitat de Eugenia Vodă în cunoscuta emisiune ”Profesioniștii”, a mărturisit că totul s-a schimbat după ce Marius s-a mutat în Belgia.

”El a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat”, a spus Horia Brenciu. Însă vedeta recunoaște că și-ar dori o relație mai strânsă cu Marius. ”Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a mărturisit Horia Brenciu, în aceeași emisiune.

Mama lui Horia Brenciu a fost răpusă de cancer
Are un zâmbet contagios, pe care îl propune tuturor fanilor se ascunde, dar în spatele său se ascunde o dramă personală despre care Horia a vorbit foarte puțin. Mama lui a fost răpusă de cancer atunci când viitoarea vedetă avea doar 11 ani.

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui – Marinela – fostă soprană la Teatrul Muzical la Braşov.