Radio Simplu

„Hai, mamă, acasă!” Miracol înainte de Sărbători! O femeie din Vaslui și-a regăsit fiul după mulți ani, cu o postare pe Facebook

GALERIE FOTO (2)

O femeie de 68 de ani din Perieni, județul Vaslui, trăiește momente emoționante alături de familie. Bătrâna nu mai știa nimic de fiul ei, iar nici copiii nu știau cum să dea de ea. Familia s-a destrămat după ce ea s-a recăsătorit cu un bărbat din județul Tulcea, dar a răpmas singură după ce soțul a decedat.

Mary Costache, președintele asociației „Fii înger pentru o zi” a aflat povestea femeii și a publicae pe Facebook un mesaj prin care îi ruga pe interanuți să o ajute pe Ioana Vrabie să-și găseacă familia.

„Haideti sã o ajutãm pe mamaia,Vrabie Ioana, sã-si gãseascã copilasii, sã-si gãseascã familia. Dânsa este din Bârlad, comuna Perieni, judetul Vaslui si acum ea locuieste în Agihiol, judetul Tulcea . A fost cãsãtoritã, sotul i-a decedat si acum stã singurã într-o anexã, spatiu impropriu de locuit! Nu are luminã, cãldurã, nimic.Trãieste mai rãu ca un animal. Stã la mila vecinilor, dânsii o ajutã când si cum pot! Femeia vrea doar sã ajungã la copilasi si atât! Haideti împreunã sã o ajutãm! Copilasii se numesc: Liliana, Mirela, Georgiana, Lãcrãmioara si Mihai Gabriel Serban. Fetele cu sigurantã sunt cãsãtorite si nu mai poartã numele Serban, dar bãiatul are acelasi nume. Orice informatie ne poate fi de mare ajutor!”, este mesajul pe care Mary Costache l-a publicat pe Facebook.

La câteva ore după publicarea mesajului, femeia din Vaslui și-a găst familia
Mihai Gabriel Serban, fiul bãtrânei Ioana Vrabie, locuiește tot în județul Tulcea, iar mesajul despre mama lui a ajuns și la el. Reîntâlnirea a fost extrem de emoționantă, iar bărbatul a luat-o pe femeie acasă la el.

„Astãzi (ieri – n.r.) am reusit sã ajungem la mamaia Ioana Vrabie, bãtrâna care stãtea într-o magazie. Bunica a fost preluatã de feciorul si nora ei. Acum va locui împreunã cu dânsii, la ei acasã. Referitor la întrebãrile si acuzatiile fãcute la adresa acestor copii, la postarea când îi cãutam, vreau sã le spun tuturor cã acestia nu au mai stiut nimic de dânsa de cîtiva ani pentru cã nu a mai comunicat cu ei de când se recãsãtorise. Bãiatul si nora plângeau astãzi de bucurie cã si-au regãsit mama. Mentionez cã astãzi am mai primit o lectie de viatã vãzând cum acesti copilasi i-au sãrutat mâna mamei lor si i-au spus:„ Hai acasã, mamã!”, a spus emotionatã Mary Costache, presedinta Asociatiei „Fii Înger Pentru o zi” din Tulcea.