Radio Simplu

Gheorghe Turda și-a găsit perechea la 70! E cu 23 de ani mai tânără și arată ca un fotomodel fierbinte! Deja a dus-o în casa părintească şi a prezentat-o familiei!

GALERIE FOTO (3)

La vârsta de 70 de ani, Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată mai tânără cu 23 de ani decât el. E vorba despre interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (47 ani), care îl însoţeşte peste tot, semn că se înţeleg foarte bine şi că tânăra a trecut ”probele” şi a devenit iubita oficială a cântăreţului de muzică populară.

Se pare că interpretul ar fi curtat-o luni de zile, iar acum este fericit. Din 2008, de la moartea soţiei sale, Elisabeta, care a luptat 20 de ani cu leucemia, interpretul a încercat mai multe relaţii, dar au eşuat. Acum, noua sa relaţie, cea cu Nicoleta Voicu, merge foarte bine. Cei doi artişti sunt împreună peste tot şi nu-şi mai ascund sentimentele, potrivit click.ro.

Foarte recent, artistul a fost invitat la un eveniment în zona sa natală, în Maramureș, și a profitat de ocazie pentru a-și duce iubita timp de o săptămână în casa părintească de la Săpânța, pentru a o prezenta familiei! Cei doi au locuit chiar în casă, acolo unde a mai rămas doar sora artistului.

Impresionată de căldura pe care a simţit-o din partea familiei artistului, Nicoleta a scris o poezie pe care a postat-o pe Facebook: „Bat clopotele în Săpânţa/ Miroase a viaţă pe pământ. Aici s-o semănat sămânţa Omului cu care sunt. În rugăciuni mi-am pus dorinţa/ să fie bine pentru noi. Şi pentru iubirea noastră/Vom trece prin furtuni şi ploi”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Cei doi au aprins lumânări şi s-au rugat la mormântul mamei lui Turda din celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa, şi la cel al fratelui artistului: „Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: «Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!» Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru click.ro.

Supărată că gurile rele spun că a intrat în relația cu Gheorghe Turda doar pentru a avansa în carierp, Nicoleta a explodat: „Nu l-am ales pe Gheorghe Turda fiindcă aş avea o carieră de construit, nici pentru bani şi nici pentru averile sale şi nu voi prelungi niciodată o relaţie dincolo de iubire. Greu de acceptat, dar asta e realitatea!”, a lămurit Nicoleta lucrurile. După ce timp de 6 luni cei doi s-au iubit în secret, Nicoleta a făcut publică relaţia de onomastica interpretului.

„Va afla lumea ce, deocamdată, ştim doar noi! Octombrie, 25 octombrie. Iubirea s-a născut în toamnă. Am lăsat lumea, în lumea ei şi mi-am urmat destinul. Am spus «Da!», vreau să fiu fericită! Şi am dat curs iubirii mele. N-a fost uşor şi nici nu este. La mulţi ani, iubire!” a fost o parte din mesajul transmis de Nicoleta Voicu, pentru Gheorghe Turda, pe contul ei de Facebook.