Radio Simplu

Gheorghe Dincă voia să-şi cumpere o rulotă şi să-şi extindă ororile! Ultimele informaţii din anchetă

Apar noi informaţii în cazul Caracal. Primele concluzii ale percheziţiilor informatice făcute de oamenii legii arată că Gheorghe Dincă avea în plan să-şi vândă casa şi să-şi cumpere o rulotă cu care urma să străbată ţara în lung şi-n lat.

Această veste reuşeşte, fără doar şi poate, să ridice semne de întrebare. Intenţiona Gheorghe Dincă să-şi extindă ororile la nivel naţional sau chiar internaţional? Ce s-ar fi întâmplat în rulotă dacă inculpatul şi-ar fi dus planul la bun sfârşit?

În urma percheziţiilor informatice, procurorii au găsit pe device-urile lui Gheorghe Dincă mai multe fotografii cu rulote, dar şi mai multe accesări pe internet care arată că inculpatul îşi dorea să-şi vândă casa din Caracal şi să-şi cumpere o rulotă cu care să străbată întreaga ţară şi… nu numai. De asemenea, pe calculatoarele sale au fost găsite şi dovezi ale călătoriilor făcute de Dincă în ultimul timp, a transmis România TV, citând surse din anchetă.

Ba mai mult, pe device-uri, susține avocatul familiei Luizei Melencu, au fost găsite probe că Dincă ar fi un obsedat sexual.

Gheorghe Dincă primise două oferte pentru casa groazei, dar nu a reuşit să ducă la capăt niciuna dintre tranzacţii.

Gheorghe Dincă i-a spus unuia dintre posibilii cumpărători că vrea să plece din Caracal. Inculpatul avea în curte şi două maşini despre care bărbatul l-a întrebat. Individul i-a spus că nu vrea să vândă duba, una dintre ele, pentru că îşi doreşte să o ia cu el când va pleca din Caracal. Deşi nu a menţionat un nume de oraş, a precizat că vrea la munte! Acolo ar fi avut nevoie de acea dubă.