Radio Simplu

GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚIE CUTREMURĂTOARE DESPRE ALEXANDRA: ”ÎI CURGEA SÂNGE DIN NAS ȘI DIN URECHEA DREAPTĂ”

Pe 28 iulie, Gheorghe Dincă a dat o declarație năucitoare în fața procurorului Liviu Vasilescu, povestind ce s-a întâmplat în ”Casa groazei” din Caracal după ce a sechestrat-o pe Alexandra Măceșanu. 

”Monstrul din Caracal” a spus, în fața procurorului, că a întrebat-o pe Alexandra – atunci când a luat-o la ocazie – dacă știe fete care vor să întrețină relații sexuale pe bani, iar adolescenta a negat. Apoi, conform spuselor criminalului, evenimentele s-au precipitat și au avut un final tragic.

Extrase din declarației criminalului, conform a1.ro:

– Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față

– Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.

– Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise, a băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă”

”Umbla legată la picioare, având telefonul în mână”

Criminalul ar fi descoperit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, umblând ”legată la picioare”. Alexandra reușise să îți elibereze mâinile și sunase la 112.

– “Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”

– Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că “îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă”

Loading...