Radio Simplu

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza, a transmis avocatul acestuia.

”Da, este adevărat, a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă pentru Știrile ProTV.

De asemenea, Gheorghe Dincă i-a dus pe procurori la locul uneia dintre crime, o groapa de gunoi aflata la 300 de m de casa lui.

Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Monstrul din Caracal a recunoscut că a omorât-o atât pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Mihaela Luiza Melencu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX. “Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie.

Este vorba despre datele care se știau. Nu există alte crime”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă în cadrul unui interviu oferit la Digi24.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut noi declaraţii duminică

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a vorbit cu jurnaliştii duminică dimineaţă. Principalele declaraţii:

„E la fel ca şi ieri, consecvent în ceea ce priveşte situaţia lui.

Nu sunt alte probe în plus faţă de ce a fost până acum. Este cooperant, tot timpul răspunde la ceea ce este întrebat şi în mod constant îşi susţine nevinovăţia”

„La căutări au fost prelevate fragmente de oase, fire de păr, nişte haine. Altceva nu am văzut”

„Nu rezultă că în perioada vizată au fost şi alte persoane pe proprietate afară de domnul Dincă. Dânsul a dat declaraţie, de marţi 23 iulie până pe 26 la descinderi nu a fost decât dânsul pe proprietate.”

„Alexandra a sunat de pe unul din telefoanele inculpatului. Nu a dat o explicaţie din punctul acesta de vedere”.

„Oasele erau aruncate prin curte, erau şi alte oase. Are câini, are animale.”

“E în curtea dânsului o placă pe care într-adevăr în mod vizibil sunt urme de sânge, dar specialiştii spun că e de natură animală. Dânsul are nutrii aici, are păsări”.

„Mi-a spus că e nevinovat.”

“A spus că nu are nicio implicaţie în acest caz.”