Radio Simplu

Gheboasă, bun de plată după ce a cerut să plece acasă de la Survivor 2023. Clauza din contractul cu Pro TV care l-ar putea lăsa fără 100.000 de euro

Gheboasă a șocat pe toată lumea atunci când a decis să se retragă de la Survivor România 2023. Trapperul a anunțat că vrea să plece acasă, după ce Daniel Pavel a rostit numele Mariei Constantin în consiliul de eliminare. Ce clauză din contract ar fi încălcat.

Câți bani ar avea de plătit Gheboasă, după ce s-a retras de la Survivor 2023
Gheboasă s-ar putea confrunta cu adevărate probleme de natură contractuală, după retragerea sa din competiția Survivor România 2023.

Potrivit celor de la Cancan, gestul fostului Faimos i-ar fi deranjat pe șefii de la PRO TV, care ar lua în considerare posibilitatea de a activa clauza de 100.000 de euro pe care trapperul o are în contract, în caz de „noncombat”.

Pentru a participa la Survivor România 2023, Gheboasă ar fi semnat un contract în care era introdusă suma de 100.000 de euro. În consecință, artistul ar fi fost obligat să plătească despăgubiri, când considera că nu se poate implica activ în competiție, din pricina condițiilor dificile din junglă.

„Nu mă regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau fără soția mea”
După ce a părăsit reality show-ul la doar o săptămână de la debutul ei, Gheboasă ar putea fi considerat bun de plată. Totul stă în mâinile șefilor de la PRO TV, care urmează să analizeze comportamentul vedetei din timpul emisiunii.

Reamintim că Gheboasă a fost revoltat de faptul că Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România, în condițiile în care trapperul și-a rugat publicul să nu-l voteze, pentru ca el să poată ajunge acasă, la soția și familia lui.

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi.

Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine.”, a spus Gheboasă la consiliul de eliminare de la Survivor România 2023.