Radio Simplu

Geta vinde brânză, iar Ileana… Surpriză! Din ce face bani sora mai mare a lui Culiță Sterp:

Dacă despre Geta, sora fraților Sterp, care vinde brânză într-un magazin din Hațeg s-a scris, ei bine, despre cealaltă soră, Ileana nu s-a vorbit până acum.

Iancu Sterp, care a făcut recent reclamă magazinului în care sora lui Geta vinde produsele de la stâna familiei, a vrut să o arate și pe cealalaltă soră. Iancu, împreună cu iubita lui, Denisa, au fost la salonul Ilenei. Ileana este hair stilist și are într-un cartier din Hațeg un salon de înfrumusețare și se pare că specialitatea ei sunt tunsorile bărbătești. De altfel, Iancu s-a lăsat pe mâna surorii sale care nu doar că l-a tuns, dar i-a aranjat și barba.

”Știe sora mea, Ileana. Face treabă bună. Pe mine mă tunde gratis că sunt fratele ei, dar uite acum îi fac și reclamă”, a povestit Iancu Sterp.

Ileana, sora fraților Sterp, s-a căsătorit de curând, iar la nunta ei, Culiță s-a afișat pentru prima dată după divorț, cu Carmen de la Sălciua, confirmând astfel faptul că sunt din nou împreună. Asta deși, Ileana a fost cea care i-a fost alături lui Culiță în scandalul cu Carmen.