Radio Simplu

Gemenele lui Julio Iglesias sunt superbe, dar iată cum arată mama lor. E de o frumusețe rară. Cei doi formează un cuplu de 30 de ani

GALERIE FOTO (6)

Julio Iglesias are opt copii unul mai frumos și mai celebru ca altul. Însă, de departe fiicele lui cele mai mici, gemenele Cristina și Victoria ies cel mai mult în evidență fiind de o frumusețe rară. Nu e de mirare având în vedere că mama lor, Miranda, este, de asemenea, superbă.

Drept dovadă stă cea mai recentă imagine postată de Cristina pe rețele de socializare. Aceasta a pus o imagine cu ea și mama ei, pentru a marca ziua de naștere a acesteia. Miranda Rijnsburger a împlinit 54 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta, părând mai degrabă sora fiicei ei, ci nu mamă și fiică.

Înalte și subțirele, blonde cu părul lung și trăsături frumoase, cele două surori Cristina și Victoria au toate atuurile să devină fotomodele de success ca si mama lor. Drept dovadă stau și imaginile postate de acestea pe conturile lor de Instagram, unde apar numai în costume de baie, în destinații care mai de care mai exotice.

Julio Iglesias și Miranda s-au căsătorit în 2010, după 22 de ani de relație
Julio Iglesias (76 de ani) și Miranda au împreună cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias(23 ani), Rodrigo Iglesias (21 ani), gemenele Cristina și Victoria(18 ani) și Guillermo Iglesias(12 ani) . Cei doi s-au căsătorit pe 26 august 2010,în Marbella, Spania, după 22 de ani de relație, la insistența copiilor. Ei locuiesc în Republica Dominicană, unde legendarul artist deține mai multe hoteluri de lux. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și deși sunt împreună de peste 30 de ani, se iubesc ca în prima zi.

Celebrul cântăreț a mai fost căsătorit cu jurnalista filipineză Isabel Preysler, cu care are alți trei copii, o fată și doi băieți: Chabeli (49 de ani), Julio Jr. (47 de ani) și Enrique (45 de ani).

sursa foto: hepta