Radio Simplu

Geanina și ispita Andy, prima noapte în camera lui, la Insula Iubirii. Ce au surprins camerele

Episodul 13 al reality-show-ului ”Insula Iubirii” de la Antena 1 a adus o primă noapte a unei concurente în camera ispitei și imagini șocante cu parcursul unui individ, Adrian, pe insula băieților.

Episodul de seara a emisiunii Insula Iubiri a adus scenarii greu de închipuit pe micile ecrane. După ce relația dintre Geanina și Costas s-a sfârșit, amândoi luând această decizie, fiecare pe insula lui, blondina s-a axat pe fericirea sa. Petrece mai mult timp cu Andi, cei doi asumându-și relația și comportându-se ca atare. Astfel, seara trecută i-a prins împreună, în cameră, pe insula ispitelor masculine. ”Ispita supremă” i-a făcut o surpriză romantică și a lăsat-o fără cuvinte, acțiunea în urma căreia Denisa nu și-a putut stăpâni gelozia în fața celorlalți concurenți, dar nici lacrimile.

Fiind neobișnuită cu astfel de momente plănuite de partenerul de viața, Geanina a rămas impresionată și le-a cerut cameramanilor să se retragă. ”Puteți să plecați acum?”, a spus fata, lăsând de gândit că vrea să profite de noaptea alături de ispită. Cu toate acestea, între cei doi nu s-a consumat prima seară de dragoste, Andi fiind încă extrem de rezervat în privința concurentei.

Adrian, prins într-un triunghi amoros

Două ispite, Maria și Dana, s-au jucat cu mintea lui Adrian, punând la cale un plan diabolic. Fetele vor să pară că s-au îndrăgostit de bărbatul blamat nu numai de cei din show pentru acțiunile și atitudinea sa. Fostul iubit al Denisei cade ușor în plasă și îi povestește lui Costas, camaradul său, că ispitele s-au îndrăgostit de el. Decizia fetelor de a-l zăpăci vine în urma faptului că Adi vorbește necuviincios la adresa femeilor.

Astfel, fetele au vrut să îi dea o lecție, pentru a vedea că lucrurile nu stau așa cum gândește el și că nu poate călca pe suflete de câte ori dorește. De asemenea, despre Bogdan, ”băiatul ciudățel” după cum îl descrie ispita cu care formează o relație, Irina, pare din ce în ce mai îndrăgostit de blondină ori trăiește într-o demonstrație continuă. Seara trecută, bărbatul a impresionat cu un gest neașteptat făcut în văzul tuturor: i-a adus ispitei un buchet mare de flori.