Radio Simplu

GALERIE FOTO Cristina Ich, despărțire abruptă de Alex Pițurcă: „Dacă-l cunoșteam cu adevărat, nu făceam copilul! Fugeam în munți”

Cristina Ich, fotomodelul cu care era Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a scris pe Instagram că s-a despărțit de iubitul ei.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, iar fotomodelul a explicat în ultima perioadă că asta i-a ținut pe cei doi părinți împreună.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory.

Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah”
„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, explica bruneta în urmă cu ceva timp la podcastul youtuber-ului Radu Țibulcă.